Yakında evleneceğim ama korkularım

Tabi canim ben isin makarasindayim ama kendimi daha iyi daha disi hissediyorum dantelli camasirlarla :KK70:
Kız bana dantel alerjı yapıo .Şu yuzde yuz pamuk varya hep onlarla dolasırım.Ama bi kac tane sevısmelık çamasırım var:)

Vajinusmus zor canım.Şimdi sabahlar olmasınmı :):)Benım ablam 4 ay tedavı gordu.
Aynennnn öyle herifi kapılarda bekliyorum vallahi gecede 2 olmazsa olmaz :KK70:
Bir de bebek istiyoruz ya şimdi gün aşırı baya aktifiz 😁

Kıl tüy için artık problem diye. kalmadı yahu git bi lazere valla çözülüyor. Ondan önce kesinlikle kuaföre utanma yat masaya bi ağda çözer herşeyi sonra gidersin epilasyona oldu bitti. Gecelik konusunda kilonu bilemiyorum ama S-M-L arasıysan etraf zibil gecelik dolu seç beğen al. Hatta düğün çeyiz gecelik takınları da var ben öyle giyemem dersen beğendiğin markalardan al güzel gecelikler söyle eve bir şey olmaz. Herkes şu zamanlarda eve sipariş veriyor. Ya da yakın arkadaşın, kardeşin, ablan, kafa dengi bi komşunla en kötü annenle git alışverişe onlar yardımcı olurlar. Bir de hepimiz tuvalete gidiyoruz, gaz çıkarıyoruz, hasta oluyoruz (ağız-yüz kayıyor tabi), hele doğum sonrasını saymıyorum o ara artık dünya umrunda olmuyor, ponçik pijama giyiyoruz hepimiz insanız böyle yaşıyoruz. Garip bir durum yok. Ama söylemeden de edemeyeceğim gerçekten hijyen ve diş temizliği çok önemli olmazsa nişanlınla birlikte git. Kendin gidiyormuş gibi temizlet dişlerini cinsellikten soğursun diye korkuyorum. İlk deneyim önemlidir gerçekten de. Koku bile soğutur insanı.

Amaaaan o once kendi killi gobegine, pis dislerine baksin. Rahat olun, gidin camasir alin kendinize, bunu kendiniz icin yapin zaten onun icin degil. Ben gunluk hayatimda da seksi camasirlar giyerim zaten, insanin ne zaman sevisecegi hic belli olmaz di mi :KK53: :KK70:
bir arkadasim var di oda sizin gibiydi surekli hazirlikli gezerdi
kisin külotlu corap giymezdi ya biriyle sevisecek olursam adamin yaninda corabimimi cikarayim derdi 😂

Konu sahibi canımmm bak trendyoldan alabilirsin iç giyim fantezi kostüm ne ararsan var

Kız bana dantel alerjı yapıo .Şu yuzde yuz pamuk varya hep onlarla dolasırım.Ama bi kac tane sevısmelık çamasırım var:)
Ahahaha iyi bari onlar ustunuzde alerji yapacak kadar cok kalmiyordur zaten :KK70:
ben hem sevmem hem paraya kıyamam .ben de iç giyim sulukule dış giyim nişantaşı :halay:

benim icin pijama, gecelik ve camasir olayi cok onemli. Disarda esofmanla bile gezerim ama evin icinde bihter ziyagil:KK53:

Merhaba arkadaşlar, yakında evlenicem ama bazı şeyleri düşününce sorun olur mu acaba diye korkuyorum. 36 yaşındayım. Neresinden başlayayım bilmiyorum. çekici bir kadın olamadım. Vücudumu pek beğenmem, özellikle kalçamda sivilceler oluşur.bacaklarımda bile kıl tüy çıkma aşamasında yara bere olur.bunun dışında cok üşüyen bir insanım, kansızlık var. Bundan mıdır bilmem kışın yün pijamalarla yatan hatta dışarı çıkarken bile pantolon etek altına kalın külotlu çoraplar giyen bir insanım. Yine kışın sık banyo yapsam çabuk üşütüyorum, burnum çok akıyor.Evliyken büyük tuvalate girmekten bile çekinecekmişim gibi geliyor. Bir de benim hiç süslü gösterişli iç çamaşırlarım, geceliklerim, terliklerim olmadı 20 gün sonra evlenicem ve ben bu tarz çamaşır kıyafet vs. almadım. Almak istiyorum. çok saçma ama mağazadan iç çamaşır, gecelik almaya utanıyorum. internetten alayım dedim ama onda da görmeden almak istemediğim için ve teslimat adresinde dikkat çekeceği için içim rahat etmedi. Bu arada hiç cinsellik yaşamadım bu da ayrı bir korku bende. Işık açık olmamalı, çıplak olmamalıyım, üstüm çok açık olmamalı vs. Nişanlımın ise ilişkileri olmuş.açıkça söylemese de cinsellik konusunda benden beklentileri var. Ben de bu duyguyu tatmak istiyorum, nişanlımı seviyorum, aramızda çekim olduğunu hissediyorum ama yukarıda bahsettiğim konular beni düşündürüyor. Tabularla büyütülmenin etkisi belki de bu utangaçlıklar, bu korkular. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz, önerileriniz nelerdir?
Yani hemen hemen her evlenecek olan bayanın aklındaki şeyler.Zamana bırakın

Ahahaha iyi bari onlar ustunuzde alerji yapacak kadar cok kalmiyordur zaten :KK70:

benim icin pijama, gecelik ve camasir olayi cok onemli. Disarda esofmanla bile gezerim ama evin icinde bihter ziyagil:KK53:
Eeee sevişmeye gıdınce gıyeceksem baya bi duracak totomda.O yuzden en guzelı eve atmak :):)

aha ben de tam tersi evde madam moss pijama ve a101 don .ama dışarda ar...ni çanta ck ayakkabı burberry saat swarovski kolye vs. yav beni evde gören benden soğur şimdi anladım ha ha ha.acayipmişim sahidenn iyi ki evliyim bariii

Muhabbet çok guzel ama kızlar uyumam lazım yarın iş var.Seviyorum hepınızı .Konu sahibi relax ol .Am soyle dusını temızletsın.Fırcalasın.O ne kız ole

X