- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
Kız bana dantel alerjı yapıo .Şu yuzde yuz pamuk varya hep onlarla dolasırım.Ama bi kac tane sevısmelık çamasırım var:)Tabi canim ben isin makarasindayim ama kendimi daha iyi daha disi hissediyorum dantelli camasirlarla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bana dantel alerjı yapıo .Şu yuzde yuz pamuk varya hep onlarla dolasırım.Ama bi kac tane sevısmelık çamasırım var:)Tabi canim ben isin makarasindayim ama kendimi daha iyi daha disi hissediyorum dantelli camasirlarla
Aynen ya bencede hatta şey olcak tavanda ayna tam yatağın üzerinde vuuuuhuuuu
ben hem sevmem hem paraya kıyamam .ben de iç giyim sulukule dış giyim nişantaşıTabi canim ben isin makarasindayim ama kendimi daha iyi daha disi hissediyorum dantelli camasirlarla
Aynennnn öyle herifi kapılarda bekliyorum vallahi gecede 2 olmazsa olmazVajinusmus zor canım.Şimdi sabahlar olmasınmı :):)Benım ablam 4 ay tedavı gordu.
Ohhh sefan olsun kız:):)Allah 3 lerı gostersın:)Aynennnn öyle herifi kapılarda bekliyorum vallahi gecede 2 olmazsa olmaz
Bir de bebek istiyoruz ya şimdi gün aşırı baya aktifiz
40 yaşıSen 36 sin nişanlında 36 olsa en az küçük dememissim çünkü adam tabii cinsellik bekler. Isik kapa ,soyunma olur mu bari los ortam olsun. Kiyafet alin utanilcak bir sey degil. Bu arada insaniz usuyecegiz tabi
bir arkadasim var di oda sizin gibiydi surekli hazirlikli gezerdiAmaaaan o once kendi killi gobegine, pis dislerine baksin. Rahat olun, gidin camasir alin kendinize, bunu kendiniz icin yapin zaten onun icin degil. Ben gunluk hayatimda da seksi camasirlar giyerim zaten, insanin ne zaman sevisecegi hic belli olmaz di mi
Sen kıymazsan başkaları kıyar paraya .Kendınden degerlı kımın var.Al kız sende dantel ayna flnben hem sevmem hem paraya kıyamam .ben de iç giyim sulukule dış giyim nişantaşı
Ahahaha iyi bari onlar ustunuzde alerji yapacak kadar cok kalmiyordur zatenKız bana dantel alerjı yapıo .Şu yuzde yuz pamuk varya hep onlarla dolasırım.Ama bi kac tane sevısmelık çamasırım var:)
ben hem sevmem hem paraya kıyamam .ben de iç giyim sulukule dış giyim nişantaşı
Yani hemen hemen her evlenecek olan bayanın aklındaki şeyler.Zamana bırakınMerhaba arkadaşlar, yakında evlenicem ama bazı şeyleri düşününce sorun olur mu acaba diye korkuyorum. 36 yaşındayım. Neresinden başlayayım bilmiyorum. çekici bir kadın olamadım. Vücudumu pek beğenmem, özellikle kalçamda sivilceler oluşur.bacaklarımda bile kıl tüy çıkma aşamasında yara bere olur.bunun dışında cok üşüyen bir insanım, kansızlık var. Bundan mıdır bilmem kışın yün pijamalarla yatan hatta dışarı çıkarken bile pantolon etek altına kalın külotlu çoraplar giyen bir insanım. Yine kışın sık banyo yapsam çabuk üşütüyorum, burnum çok akıyor.Evliyken büyük tuvalate girmekten bile çekinecekmişim gibi geliyor. Bir de benim hiç süslü gösterişli iç çamaşırlarım, geceliklerim, terliklerim olmadı 20 gün sonra evlenicem ve ben bu tarz çamaşır kıyafet vs. almadım. Almak istiyorum. çok saçma ama mağazadan iç çamaşır, gecelik almaya utanıyorum. internetten alayım dedim ama onda da görmeden almak istemediğim için ve teslimat adresinde dikkat çekeceği için içim rahat etmedi. Bu arada hiç cinsellik yaşamadım bu da ayrı bir korku bende. Işık açık olmamalı, çıplak olmamalıyım, üstüm çok açık olmamalı vs. Nişanlımın ise ilişkileri olmuş.açıkça söylemese de cinsellik konusunda benden beklentileri var. Ben de bu duyguyu tatmak istiyorum, nişanlımı seviyorum, aramızda çekim olduğunu hissediyorum ama yukarıda bahsettiğim konular beni düşündürüyor. Tabularla büyütülmenin etkisi belki de bu utangaçlıklar, bu korkular. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz, önerileriniz nelerdir?
Yalnız koca adayını tarif edişiniz müthiş severek evleniyorsunuz değil mi?Gerçekten koca kıllı göbeği var, ellerinde bile kıl var ayrıca diş fırçalamaya bazen üşenir yani dediğiniz gibi ben ondan bakımlı ve de güzelim. Teşekkür ederim.
Sen bir sürü cilt bakımı ürününe para ver seksu iç çamaşırı alma olacak iş mi bu şimdiben hem sevmem hem paraya kıyamam .ben de iç giyim sulukule dış giyim nişantaşı
Eeee sevişmeye gıdınce gıyeceksem baya bi duracak totomda.O yuzden en guzelı eve atmak :):)Ahahaha iyi bari onlar ustunuzde alerji yapacak kadar cok kalmiyordur zaten
benim icin pijama, gecelik ve camasir olayi cok onemli. Disarda esofmanla bile gezerim ama evin icinde bihter ziyagil
Ben evlenınce hiç ole dudunmuyodumYani hemen hemen her evlenecek olan bayanın aklındaki şeyler.Zamana bırakın
aha ben de tam tersi evde madam moss pijama ve a101 don .ama dışarda ar...ni çanta ck ayakkabı burberry saat swarovski kolye vs. yav beni evde gören benden soğur şimdi anladım ha ha ha.acayipmişim sahidenn iyi ki evliyim bariiiAhahaha iyi bari onlar ustunuzde alerji yapacak kadar cok kalmiyordur zaten
benim icin pijama, gecelik ve camasir olayi cok onemli. Disarda esofmanla bile gezerim ama evin icinde bihter ziyagil
kemal doğulunun dediği gibi:GİTMEEeee sevişmeye gıdınce gıyeceksem baya bi duracak totomda.O yuzden en guzelı eve atmak :):)
elim gitmiyor almaya valla bak görünmüyor nasılsa diye almıyorummSen bir sürü cilt bakımı ürününe para ver seksu iç çamaşırı alma olacak iş mi bu şimdi
:):):)kemal doğulunun dediği gibi:GİTME