Yakında evleneceğim ama korkularım

Ama kendini asla bşyleri yapmak zorunda hissetme içinden gelsin ve yap umarım her şey gönlünce olur .
İnan evlendikten sonra bunları konuşup gülüşeceksiniz karşılıklı :) bizde öyle oldu çünkü :)) hatta ilk eşim açtı konuyu

Kadın yaşadığı stresten bahsetmiş hemen aman o kıllı ayının aynalı fantezi neyine diye konuşmaya başlanmış. İnsanların partnerlerine bu kadar rahat hakaret edilemez ya. Bu nedir.

Konu sahibi sakin olun öncelikle. Sivilce de kıl da hepimizde çıkıyor. Dayatılan mükemmel fizikli kadın algısı gerçek değil, nişanlınız da daha önce ilişki yaşamışsa bunu biliyordur zaten. İnanın bunların üzerine sizin kadar düşünmüyordur.

Şimdilik bir kaç iç çamaşır seçip alın bence, sonrasında eşinizle birlikte seçersiniz. Mağazadan çamaşır alan ilk kişi siz olmayacaksınız, personel her gün satış yapıyor, müşteriler de sıklıkla alışveriş yapıyordur. Farklı bir şey yapacağım zaman bende de benzer bir gerginlik oluyor. Sanki herkes bana bakacakmış da rezil olacakmışım gibi hissediyorum. Yaptıktan sonra bu muymuş yaa diyorum.

Ayrıca yatak odasında dev ayna harika bir şey.
Mutluluklar dilerim.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

bu korkular cekinceler ile ilk gecenizden zevk alamaz hatta maalesef zorlanirsiniz gibi geldi bana..
fantazi ic camasirlari yerine şık hafif dekolte geceliklerde giyebilirsin..
bende şahsen cok üşüyen kansizlik çeken biriydim ama eş ile yatiyorsun artik onun vücut ısısı ile üşümüyorsun emin ol..
ama evet artik kalın giysiler ile yatmak tercih etmegi birakmalisin bencede..
Allah mesut etsin Allah utandırmasın..karamsar olma ozguvenini saglam tut kendi kendini ezme..

arabaya kasko lazım muayenesine az kaldı .kız yeni oda takımı istiyor derin dondurucu doldurr beni bu kış zor olacak diyorrrr arkadaş evlenecek ekim başı altın lazımmm takmaya. doğalgaza elektriğe zam gelmiş.bamya olmuş 25 tl .fantazi mi kalır allesen

ic camasir konusunda ailen görebilir diye cekiniyorsan ozaman esin ile tasinacagiz eve götürebilirsin satin aldiktan sonra mesela

Ay bugün çeyreğin fiyatını gördüm gözlerim pörtledi herşey pahalandı ama şimdi bahsedince benim canım iç çamaşırı almak çekti yarın alacağum inşallah

Bizim bu Türk insanında bir sorun var gerçekten bunu da Suriyelileri görünce anladım hangi mağaza ya gitsem çamaşır.reyonunda sadece onlar var.. tek dertleri seksi çamaşır takımlarını yenilemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…