Yakında evleneceğim ama korkularım

Amaaaan o once kendi killi gobegine, pis dislerine baksin. Rahat olun, gidin camasir alin kendinize, bunu kendiniz icin yapin zaten onun icin degil. Ben gunluk hayatimda da seksi camasirlar giyerim zaten, insanin ne zaman sevisecegi hic belli olmaz di mi

birde tecrubesi beni korkutuyor demişsiniz türk erkeklerinin genelinin tecrubesi ortada korkacak bir şey yok.
işlem hep ayni
tecrubeden cok kac saat dayanabildigi önemli umarim dakika degildir
Hepsi lafta çok ıyı ama püfff cıkıolar.Kala kalıon vallahi :)

Benım arkadaslarımın bazıları aynı etkı oldugunu bazılarıda eskısı gıbı olmadıgını spyluyor.Bende yapmadım dogum.Allah hayırlı bebekler nasıp etsın inşallah.
İnşallahhh
Yani tabi doktorunda çok önemi var bazıları hemen oldu bittiye getirip makaslıyolarmış

elektrikli fırça al hediye belki heveslenir de fırçalar o zaman

birde hemen 2.yi yapabileceklerini sanip çabalamaları
fos ciktik bari ikinciye devam edebildigimi ispatlayayim çabası
Kendılerını zorlayıpta bitkin dusmelerı.Bizim olece kalakalmamız.Hiç olmasa daha ıyıydı demelerımız.5 dk nedir yahu

adliye de lazım olmaz herhall

Valla işte doktorunu iyi seçmek lazım ben geçmiş vajinismus olduğum için normal doğum yapamazmışım gibi hissediyorum .
Vajinusmus zor canım.Şimdi sabahlar olmasınmı :):)Benım ablam 4 ay tedavı gordu.

Biraz daha adamı tarif ederseniz ben vazgeçirmeye çalışıcam ama 36 yılda bunu bulmuşsunuz,susuyorum
"36 yılda bunu bulmuşsunuz" hoş olmadı. alelade biri karşıma çıkmış da bunu da kaçırmayayım evlenivereyim hiç değilse evlenmiş olurum diye bi izlenim mi verdim acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…