Yakında evleneceğim ama korkularım

Ben 22 yaşındayım eşimle öyle şeyler konuşurum ki eşim bile utanır siz bir iç çamasır almaya utanıyorusunuz, yıkın şu tabuları 36 yılın acısını çıkarın be
Bu arada aynalı çok güzel oluyor 2 ayna var yatak odasında keşke 3 olaydı ahshhdahhshfnd

Aynalı ney kız ????

iyi ki bu konu açılmış yıllardır baza altında uyuyordular .ben onları yarın çıkarıp satışa koyupkurtulayım 10 yıldır giymemişim ne zaman giyeceğim

Anlatta birdahaki zevcemle belki aynalı yaparız:):)

Seviyorum ben onu kılıyla göbeğiyle seviyorum. Ama dişleri kabul etmem. Popodakiler ise henüz o görmedi ama beni rahatsız ediyor.

Bu asiri dogru. Tutup adama seksi dans şovv filan yapmicaksaniz o kadar süslü camasirlarin, geceligin hic anlami yok 2 dakikaya yerde oluyor zaten.
Niyeyse ezberlemiş öyle aliyoruz habire...

Diş benim hassas noktam fırçalamazsa öpemem bunu da biliyor.adam don juan değil ama ben onu sevdiğim için kıymetli. cinsel hayatını iliskilerini falan da anlatmadı böyle şeyler anlatmaktan hoşlanmaz sadece deneyimi olduğunu söyledi o kadar.övünülecek bir şey değil ki bu.

Genel yazdım onu ben size degıl.
Ilıskılerını bi zahmet anlatmasın, cınsel hayatım aktıftı demesı kafı zaten. Dıs hassas noktanızsa suan fırcalamamasından rahatsız olmuyor musunuz?

Bence kendiniz için yapacaksaniz yapın geceligin pek bi önemi yok ben 1 buçuk senedir evliyim almadım almayı da düşünmüyorum eşim çok etkilenmiyor ışık konusunda eşim ışığı acar ben baslarda takardim ama alışınca çokta bi önemi yok ayrıca evlendikten sonra tuvalette vs vs sıkıntı edilecek durum değil kasmayin kendinizi

Yok be ne erkeği töbe haşa bizim burda eşler bırbırıne zevcem dermıs eskıden kadınlarda erkeklerde espırı yaptım kız hatta
Zevci erkek için zevce kız sevmem ama kullanmayı bir ara زوجي arapçasını sevdiğim için derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…