- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Kaç tane erkek, yakında evleneceğim eşim beni beğenirminin derdine düşüyordur acaba?
Erkek olmak ne rahat bizim toplumda, göbekli, dis fırçalamayan, giyinmeyi de bilmeyen bir nişanlı kadının gözünde büyüyebiliyor. Onun kıllı göbeğini seviyorsunuz da kendi poponuzsa ki sivilcelerden ne istiyorsunuz
Sizin de kendi vücudunuz, cinsellik üzerine ciddi taculariniz var, esinizin bu konuda sizi üzmesin izin vermeyin. Çünkü evlendikten sonra olumsuz birşey söylese dert edecekmişsiniz gibi duruyor buradan.
Ayrıca eşimde çok üşür, kışın ben kısa kollu dururum evde o uzun kollu kalın kıyafetinin üzerine birde battaniye örter :) hayatımiza olumsuz bir etkisin yok bu durumun.
Aynalı ney kız ????Ben 22 yaşındayım eşimle öyle şeyler konuşurum ki eşim bile utanırsiz bir iç çamasır almaya utanıyorusunuz, yıkın şu tabuları 36 yılın acısını çıkarın be
Bu arada aynalı çok güzel oluyor 2 ayna var yatak odasında keşke 3 olaydı ahshhdahhshfnd
iyi ki bu konu açılmış yıllardır baza altında uyuyordular .ben onları yarın çıkarıp satışa koyupkurtulayım 10 yıldır giymemişim ne zaman giyeceğimBende evlenırken almıştım.Zaten 4 ay evlı kaldımda .Bır kez bıle işim olmadı.Biz nısanlıyken ben bı kac parca almıştım şu altlı ustlu takımlardan .Bence ölü yatırım.Aynen şort ,Tayt evde guzel oluo.
Anlatta birdahaki zevcemle belki aynalı yaparız:):)Ben 22 yaşındayım eşimle öyle şeyler konuşurum ki eşim bile utanırsiz bir iç çamasır almaya utanıyorusunuz, yıkın şu tabuları 36 yılın acısını çıkarın be
Bu arada aynalı çok güzel oluyor 2 ayna var yatak odasında keşke 3 olaydı ahshhdahhshfnd
Yatak odasında aynaaa yani seks sırasında çok güzel olmuyo mu kendini izliyon felan ahshshdAynalı ney kız ????
Seviyorum ben onu kılıyla göbeğiyle seviyorum. Ama dişleri kabul etmem. Popodakiler ise henüz o görmedi ama beni rahatsız ediyor.
Bende evlenırken almıştım.Zaten 4 ay evlı kaldımda .Bır kez bıle işim olmadı.Biz nısanlıyken ben bı kac parca almıştım şu altlı ustlu takımlardan .Bence ölü yatırım.Aynen şort ,Tayt evde guzel oluo.
Zevcem ne yaa erkek misin yoksa, kadına zevce denirAnlatta birdahaki zevcemle belki aynalı yaparız:):)
Diş benim hassas noktam fırçalamazsa öpemem bunu da biliyor.adam don juan değil ama ben onu sevdiğim için kıymetli. cinsel hayatını iliskilerini falan da anlatmadı böyle şeyler anlatmaktan hoşlanmaz sadece deneyimi olduğunu söyledi o kadar.övünülecek bir şey değil ki bu.Soyle bir sikinti var, sekiz bira ıctım bes duble rakı ıctım bana mısın demedi yalanı var ya erkeklerin.. Cınsel hayatım aktıftı, tam bir termınatordum yalanı da var.
Kadının da cınsel hayatı hıc aktıf olmamıs, soylenene inanma durumu da var.
Haliyle adam baskaları tarafından da tercih edılmıs aktif cınsel hayatı Olduguna gore daha once.. Kadının gozunde birden don Juan oluyor. Ama dıslerı fırcalamak yok, olsun dıs onemlı degıl zaten. Skor onemlı.
Bız kadınlar sevince her yalana inanıyoruz ya
Nereye koyuyon aynayı ben hep gözü kapalı severim :):)Yatak odasında aynaaa yani seks sırasında çok güzel olmuyo mu kendini izliyon felan ahshshd
Koymama gerek yok ki zaten hep aynı yerdelerNereye koyuyon aynayı ben hep gözü kapalı severim :):)
tövbeeeee senin benim gibi cahiller ne anlarrrAynalı ney kız ????
iç çamaşırı aynalı sandım ilk okuduğum da ben ha ha haNereye koyuyon aynayı ben hep gözü kapalı severim :):)
Yok be ne erkeği töbe haşa bizim burda eşler bırbırıne zevcem dermıs eskıden kadınlarda erkeklerde espırı yaptım kız hattaZevcem ne yaa erkek misin yoksa, kadına zevce denir
Ahahhshzhxhdhxhshshdiç çamaşırı aynalı sandım ilk okuduğum da ben ha ha ha
Vallahakiii millet işi 5G ye dokmuş:)tövbeeeee senin benim gibi cahiller ne anlarrr
Genel yazdım onu ben size degıl.Diş benim hassas noktam fırçalamazsa öpemem bunu da biliyor.adam don juan değil ama ben onu sevdiğim için kıymetli. cinsel hayatını iliskilerini falan da anlatmadı böyle şeyler anlatmaktan hoşlanmaz sadece deneyimi olduğunu söyledi o kadar.övünülecek bir şey değil ki bu.
İçlik giymiyor kışın bile tişört, gömlek giyiyor güneydeyiz. şu anda da hep aynı şortu giyiyor giyimini de beğenmiyorum aslında
Zevci erkek için zevce kızYok be ne erkeği töbe haşa bizim burda eşler bırbırıne zevcem dermıs eskıden kadınlarda erkeklerde espırı yaptım kız hatta