Yakında evleneceğim ama korkularım

Sevişirken seksi donlarımı giyerim
Seks bitikten sonra da ponçik pijamalarımı 🤣
Sonra bir de güzel tuvalete girerim
Her anına şahit olacak bu adam senin yeri gelecek ishal olacaksın 🤣
Hastalanacak Kusacaksın .Grip olacak aksırıp tıksıracaksın istersen Doğuracaksın falan filan gereksiz takıntılar bunlar . Rahat ol .

Zevci erkek için zevce kız :KK70: sevmem ama kullanmayı bir ara زوجي arapçasını sevdiğim için derdim
Burda evlıler bırbırıne der .Kafınlarda erkeklerde eskıden çok kullanılırmış.Şimdi gencler sevgılılerıne fln dıo arada sırada.Bırak zevciyi zevceyı aynayı anlat:):)

Biraz daha adamı tarif ederseniz ben vazgeçirmeye çalışıcam ama 36 yılda bunu bulmuşsunuz,susuyorum 😐
burda ki üyelerin yüzde 70ının eşleri sevgilileri ofsaytlıdır ben de dahilll .niye vazgeçsin adamdan yahuuu

Hastalanacak Kusacaksın .Grip olacak aksırıp tıksıracaksın istersen Doğuracaksın falan filan gereksiz takıntılar bunlar . Rahat ol .
Kız doğurduktan sonra vajınada bir degısıklık oluyor mu ?Eskısı gıbı zevk verme vermeme fln?

Bide nezle olduğunda adam yemek yerken dk başı burnunu çekcen, ne utancam sanki kendisi ney

Üsüme konusu da evhamin bence :)
Beni kis günlerin kim nerde görse tir tir titredigime sahit olmustur :KK70:

Soguk havalarda insan üsüdügünde seksiligi mi gidiyor ne olmus yani? Kar kiyamette zaten kim seksi olmak ister :KK53: ben istemem yani banane.

Kulotlu corabimi da giyerim pantolunumun altina bende bu arada:halay:

Sende rahat ol konu sahibi. Keyfin nasil istiyorsa öyle takil. Her an cekici ve seksi olmak zorunda degilsin.

Aklima sonradan kadin olmaya calisan erkekler geldi valla. Kadin olmayi direk seksi ve kokoslukla bagdastiriyorlar ve abarttikca abartiyorlar. Tamamen yapay bir durum olusuyor.

Ne tüylü terlige ihtiyacin var ne her an seksi olmana :)
Insaniz sonucta..

Kendini nasil iyi hissediyorsan öyle takil bence.
Temiz olduktan sonra gerisi bos

Sen 36 sin nişanlında 36 olsa en az küçük dememissim çünkü adam tabii cinsellik bekler. Isik kapa ,soyunma olur mu bari los ortam olsun. Kiyafet alin utanilcak bir sey degil. Bu arada insaniz usuyecegiz tabi

Diş çok onemlıde kadın zaten gergin.Ama bak agız temızlıgı benım hassS noktamdır birde koku .
boş iş çamaşır don vs. yüzüme yaptığım 2. maskeyi de şimdi soyuyorum .önemli olan bakımlı cilt ve vücud.a101 donu bile yakışıyor o zaman yahuuu :KK53:

Sen 36 sin nişanlında 36 olsa en az küçük dememissim çünkü adam tabii cinsellik bekler. Isik kapa ,soyunma olur mu bari los ortam olsun. Kiyafet alin utanilcak bir sey degil. Bu arada insaniz usuyecegiz tabi
Işık açık hiç hoş deıl bak tuz lambası efso oluo:):)

Kadınım tanır herkes benı burada :) Ayyy niye boyle seyler soluyosunuz.Meraktan soruyorum
Tamam öyleyse ..cevap vereyim Ben hamile bile kalmadım daha ama vajinal doğum yapan arkadaşlar ne kadar dikilirse dikilsin eskisi gibi olmadığını söylüyor 🤷🏻‍♀️
Kegel egzersizleriyle falan ciddi toparlanma oluyormuş ama

birde tecrubesi beni korkutuyor demişsiniz türk erkeklerinin genelinin tecrubesi ortada korkacak bir şey yok.
işlem hep ayni 😁
tecrubeden cok kac saat dayanabildigi önemli umarim dakika degildir 😁

Tamam öyleyse ..cevap vereyim Ben hamile bile kalmadım daha ama vajinal doğum yapan arkadaşlar ne kadar dikilirse dikilsin eskisi gibi olmadığını söylüyor 🤷🏻‍♀️
Benım arkadaslarımın bazıları aynı etkı oldugunu bazılarıda eskısı gıbı olmadıgını spyluyor.Bende yapmadım dogum.Allah hayırlı bebekler nasıp etsın inşallah.

Genel yazdım onu ben size degıl.
Ilıskılerını bi zahmet anlatmasın, cınsel hayatım aktıftı demesı kafı zaten. Dıs hassas noktanızsa suan fırcalamamasından rahatsız olmuyor musunuz?
Oluyorum, söyledim her şeyden önce kendi sağlığı kişisel temizliği için düzenli fırçalasın. gece gündüz düzenli fırcalayacağını söylüyor. Düzenli fırçalamazsam, öpmezsin haklısın dedi.

X