Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız niye öle dıosunBiraz daha adamı tarif ederseniz ben vazgeçirmeye çalışıcam ama 36 yılda bunu bulmuşsunuz,susuyorum
Burda evlıler bırbırıne der .Kafınlarda erkeklerde eskıden çok kullanılırmış.Şimdi gencler sevgılılerıne fln dıo arada sırada.Bırak zevciyi zevceyı aynayı anlat:):)Zevci erkek için zevce kız sevmem ama kullanmayı bir ara زوجي arapçasını sevdiğim için derdim
burda ki üyelerin yüzde 70ının eşleri sevgilileri ofsaytlıdır ben de dahilll .niye vazgeçsin adamdan yahuuuBiraz daha adamı tarif ederseniz ben vazgeçirmeye çalışıcam ama 36 yılda bunu bulmuşsunuz,susuyorum
Kız niye öle dıosun
Kız doğurduktan sonra vajınada bir degısıklık oluyor mu ?Eskısı gıbı zevk verme vermeme fln?Sevişirken seksi donlarımı giyerim
Seks bitikten sonra da ponçik pijamalarımı
Sonra bir de güzel tuvalete girerim
Her anına şahit olacak bu adam senin yeri gelecek ishal olacaksın
Hastalanacak Kusacaksın .Grip olacak aksırıp tıksıracaksın istersen Doğuracaksın falan filan gereksiz takıntılar bunlar . Rahat ol .
Bide nezle olduğunda adam yemek yerken dk başı burnunu çekcen, ne utancam sanki kendisi neySevişirken seksi donlarımı giyerim
Seks bitikten sonra da ponçik pijamalarımı
Sonra bir de güzel tuvalete girerim
Her anına şahit olacak bu adam senin yeri gelecek ishal olacaksın
Hastalanacak Kusacaksın .Grip olacak aksırıp tıksıracaksın istersen Doğuracaksın falan filan gereksiz takıntılar bunlar . Rahat ol .
Diş çok onemlıde kadın zaten gergin.Ama bak agız temızlıgı benım hassS noktamdır birde koku .Aynı şortu sürekli giyiyormuş ve de dişleri, hijyen kısmı rahatsız etti Tavsiye veresim gelmedi yahu
Nedense Senin kadın olduğunu düşünmüyorumKız doğurduktan sonra vajınada bir degısıklık oluyor mu ?Eskısı gıbı zevk verme vermeme fln?
boş iş çamaşır don vs. yüzüme yaptığım 2. maskeyi de şimdi soyuyorum .önemli olan bakımlı cilt ve vücud.a101 donu bile yakışıyor o zaman yahuuuDiş çok onemlıde kadın zaten gergin.Ama bak agız temızlıgı benım hassS noktamdır birde koku .
Işık açık hiç hoş deıl bak tuz lambası efso oluo:):)Sen 36 sin nişanlında 36 olsa en az küçük dememissim çünkü adam tabii cinsellik bekler. Isik kapa ,soyunma olur mu bari los ortam olsun. Kiyafet alin utanilcak bir sey degil. Bu arada insaniz usuyecegiz tabi
Tamam öyleyse ..cevap vereyim Ben hamile bile kalmadım daha ama vajinal doğum yapan arkadaşlar ne kadar dikilirse dikilsin eskisi gibi olmadığını söylüyorKadınım tanır herkes benı burada :) Ayyy niye boyle seyler soluyosunuz.Meraktan soruyorum
Yakışır tabıkı .Yeterkı temızlık olsun.boş iş çamaşır don vs. yüzüme yaptığım 2. maskeyi de şimdi soyuyorum .önemli olan bakımlı cilt ve vücud.a101 donu bile yakışıyor o zaman yahuuu
Benım arkadaslarımın bazıları aynı etkı oldugunu bazılarıda eskısı gıbı olmadıgını spyluyor.Bende yapmadım dogum.Allah hayırlı bebekler nasıp etsın inşallah.Tamam öyleyse ..cevap vereyim Ben hamile bile kalmadım daha ama vajinal doğum yapan arkadaşlar ne kadar dikilirse dikilsin eskisi gibi olmadığını söylüyor
Oluyorum, söyledim her şeyden önce kendi sağlığı kişisel temizliği için düzenli fırçalasın. gece gündüz düzenli fırcalayacağını söylüyor. Düzenli fırçalamazsam, öpmezsin haklısın dedi.Genel yazdım onu ben size degıl.
Ilıskılerını bi zahmet anlatmasın, cınsel hayatım aktıftı demesı kafı zaten. Dıs hassas noktanızsa suan fırcalamamasından rahatsız olmuyor musunuz?