Yakında evleneceğim ama korkularım

Perşembe çarşıya gidip bu dediklerinizi yapıcam

Kendimi ezmek değil aslında kendim de mutlu olmak zevk almak istiyorum yanlış yetiştirildik bunu kırmak istiyorum.

Sivilceleri salisilik asit giderir. Kimyasal peelinglerle baslayabilirsin. Vucut losyonlari da var yüz kremleri de var salisilik asit iceren.
Benimde cok sivilce problemlerim vardi hepsi gitti bunun sayesinde.
Gecelik vs siparis etmeye de basla hic cekinmene gerek yok. Cinayet islemiyorsun sonucta rahat ol :)

En önemlisi kendini sevmen yalniz.. kendini sev ve güven.

Kil tüy sorunlari icin de evde kullanmali ipl cihazlari var tavsiye ederim.

Bak bu lafi burda bi hatundan okumuştum aşiri eminim. Eşinin erken boşaldigini, boşalinca da "cok guzelsinnn napimmm" dedigini yazmişti. Garibanda seviniyordu bana dayanamaz kocam.diye.

Karşı tarafı bir kenara bırakıp kendinle barışmakla başlayabilirsin. Her insanın kusuru olabilir yeter ki herşeye rağmen kendini sevebilsin.

karşındaki biredipit değil gözünde bu kadar yüceltme. etrafa vereceğin özgüvenle kılları tüyleri bile görünmez edebilirsin.
Ve karşındaki de kıllı tüylü zaman içerisinde göbeklenen tipik bir Türk erkeği olacak.

Merhaba, hayırlı olsun öncelikle çok mutlu olursunuz inşallah
Öncelikle tam kış gelmeden kansızlık sorununuz ile ilgili takviye doktora gitmek istemiyorsanız da vitamin almanızı öneririm.
Kıl tüy problemi ile ilgili lazer, çok sorun ediyorsanız iğneli epilasyon önerebilirim istanbul avrupa yakasındaysanız özelden yer de önerebilirim.
Gecelik konusunda çok tatlış kışlık ev pijamaları var onlara bakabilirsin bir çok mağaza görerekte alabilirsin onları. İç giyim veya fantezi giyim içinde bir kadın olarak ilk önce kendiniz için yapmaya başlamalısınız buna. Takım iç çamaşır giydiğinizde kendinizi iyi hissetmek için olmalı.. Fantezide hiç utanmadan hatta sınırlarınızı da aşarak gözünüze hoş geleni alın derim. Utanılacak birşey yok bunda gayet normal.
Diğer bir korkunuz için de kendinizi sevin belki ilk seferde biraz alkol rahatlatır sonrası içinde kusurlarınızı saklamaya çalışmayın barışık olun ki özgüvenli durun

İçlik giymiyor kışın bile tişört, gömlek giyiyor güneydeyiz. şu anda da hep aynı şortu giyiyor giyimini de beğenmiyorum aslında
Hem kıllı döşlü hem göbekli hem dişleri bakımsız hem giyimini begenmıyorsun e siz niye poponuzdakı sivilcelerin derdine düştünüz ki adam sankı yunan tanrısı siz bu adamı seviyor musunuz öncelikli konunuz bu olmalı bence

Korkma sadece bunlar senin takintilarin tuy kil nedirki bir agdaya bakar kansizlik usume icin pekmeze baslarsin zaten ilk iliskin oldugu icin korkuyorsun kasma kendini sende acilirsin gir nete tikla icine sinen guzel ic camasirlarini emin il burda cogu kadina sorsan korkup cekinmistir ilk gece icin sonra adamlari yataga biz atmaya calisiyoruz cekinme cok sikma kendini

Benzer konu vardi gecen gun yine bak ayni seyi yaziyorum, ayol karsinizdaki massimo mu da bu kadar dusunuyorsunuz yani. (Bknz. Massimo 365 days )
Ayrica cinsellik nedense hep erkekleri memnun edici efenim onlara ozel bisey gibi algilaniyor. Hayir, kadinlarinda istekleri olur ve erkekler de kadinlari memnun etmelidir.
Ayrica evde surekli bihter ziyagil gibi gezmiyoruz yani bende yumos pijamalari cok severim cunku usuyen bi tipim. Cabuk hastalanirim. Lakin dunyanin en guzel karisiyam :)
Kendine güven, sen biriciksin. Mutluluklar

İçlik giymiyor kışın bile tişört, gömlek giyiyor güneydeyiz. şu anda da hep aynı şortu giyiyor giyimini de beğenmiyorum aslında
Aman diyim vazgeçmeyin de göbek kıl aynı sort derken
Ayrıca utanılacak bir şey varmış gibi gelir ama yemek yemek ne kadar doğal ise bu da onun gibi bir şey.

Hayır öyle değil seviyorum sevildiğimi hissediyorum. Sevdiğimiz için evleniyoruz evlenmek için evlilik değil. Kendimizi ateşe niye atalım sırf çocuk için?
burda çocuk için evlenmek isteyen ve konu açan çok üye oldu ondan sordum.mutluluklar dilerimmm

Soyle bir sikinti var, sekiz bira ıctım bes duble rakı ıctım bana mısın demedi yalanı var ya erkeklerin.. Cınsel hayatım aktıftı, tam bir termınatordum yalanı da var.

Kadının da cınsel hayatı hıc aktıf olmamıs, soylenene inanma durumu da var.
Haliyle adam baskaları tarafından da tercih edılmıs aktif cınsel hayatı Olduguna gore daha once.. Kadının gozunde birden don Juan oluyor. Ama dıslerı fırcalamak yok, olsun dıs onemlı degıl zaten. Skor onemlı.
Bız kadınlar sevince her yalana inanıyoruz ya

Peeling kullandım biraz azaldı ama tam geçmedi sonra bıraktım. Kıl tüy için de 2 yıl lazere gittim azaldı ama bitmedi ağdaya döndük yine.tavsiyelerinizi uygulayacağım teşekkürler.

Canım cınsellık ogrenılır hemen partnerıne uyum saglarsın olur biter.Süslü terlik ne kız?Onlar kalmadı artık.İç camasırında bence hiç bir etkısı yok zaten uzerınde 2 dkdan fazla durmuo:):)kompedandan fln alırsın ne olucak .Utanılacak ne var .Sex shopa gıtmıosun ya canım .Ha gitsende kıme ne herkesım tercıhlerı.

C
Canım bira istedi

Kansızlık için vitamin vs kullandım şu an kullanmıyorum ama tekrar başlayacağım. lazere 2 yıl devam ettim ama tam bitmedi azaldı. Ağdaya döndüm birkaç yıl sonra buz lazer düşünüyorum. Istanbulda değilim.teşekkür ederim dikkate alacağım.

çeyizime almıştım hiç birini giymedim valla.komik geliyor bana.ama penti şort üst sabahlık takımlarını beğeniyorum penyesi de sateni de şık.zaten aradan 3 ay geçince eski tişört altına şort oluyor ev kıyafetimiz ne süslenmesi kafaya da temizlik topuzu ohh miss.

Seviyorum ben onu kılıyla göbeğiyle seviyorum. Ama dişleri kabul etmem. Popodakiler ise henüz o görmedi ama beni rahatsız ediyor.

Bende evlenırken almıştım.Zaten 4 ay evlı kaldımda .Bır kez bıle işim olmadı.Biz nısanlıyken ben bı kac parca almıştım şu altlı ustlu takımlardan .Bence ölü yatırım.Aynen şort ,Tayt evde guzel oluo.

Kaç tane erkek, yakında evleneceğim eşim beni beğenirminin derdine düşüyordur acaba?

Erkek olmak ne rahat bizim toplumda, göbekli, dis fırçalamayan, giyinmeyi de bilmeyen bir nişanlı kadının gözünde büyüyebiliyor. Onun kıllı göbeğini seviyorsunuz da kendi poponuzda ki sivilcelerden ne istiyorsunuz

Sizin de kendi vücudunuz, cinsellik üzerine ciddi tabulariniz var, esinizin bu konuda sizi üzmesine izin vermeyin. Çünkü evlendikten sonra olumsuz birşey söylese dert edecekmişsiniz gibi duruyor buradan.

Ayrıca eşimde çok üşür, kışın ben kısa kollu dururum evde o uzun kollu kalın kıyafetinin üzerine birde battaniye örter :) hayatımiza olumsuz bir etkisin yok bu durumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…