Perşembe çarşıya gidip bu dediklerinizi yapıcam36 yaşa kadar hiç birsey olmadı mi yaw? Eger cevabınız "evet" se salın gitsin bu saaten sonra vurun dibine aşkın sevginin cinselliğin.Gidin bi iç camasırcıya ne gstring tanga dantel oya örgü kanavice ne varsa alın. Güzel kokular alın vucut kremleri falan.Odanıza güzel bir abajur alın loş ışık hem mental olarak hem de ruhen rahatlatır. Wcye de bir otomatik oda parfümü alın her grıs cıkısta sız manuel basın bitti gitti yaw. Bu yaşa kadar kıyı köşe sakla ondan sonra da yok utandım aa ölücez ya atlayın adamın üstüne 36 yılın acısı cıksın
Kendimi ezmek değil aslında kendim de mutlu olmak zevk almak istiyorum yanlış yetiştirildik bunu kırmak istiyorum.Konuyu okur okumaz adamı Allah biliyor ya tahmın ettım ama bu da erkek dusmanı demesinler diye kendımı dızgınledım ilk yorumu yazarken
İsin en acıklı kısmı, gobeklı kıllı dıs fırcalamayan adamın ozguvenı degıl.. Bu adama ragmen kendını ezen kadın.
Hersey bu derece ortada, neyın tuyu sivilcesi.
Ne aynası? Bak bu fırca bu da macun diyeceksin sana ayna diye tutturdugunda.
Bı de yetebilir miyim demıs konu sahıbı, adamın erken bosalmadıgını nerden biliyor da kendını bu konuda yetersiz goruyor hıc anlamiyorum.
Cok guzelsın askım ondan boyle oldu dıyıp ergen gibi erken bosalmasına kılıf uyduran insanların var oldugu dunyada yasıyoruz.
Ok inandım cok guzelım normalde tam bir termınatorsun...
İnsallah konu sahıbı hanım kendısını ezdirmez.korkularını acık etmez.
Yoksa uzulen sadece kendısı olur.
Merhaba arkadaşlar, yakında evlenicem ama bazı şeyleri düşününce sorun olur mu acaba diye korkuyorum. 36 yaşındayım. Neresinden başlayayım bilmiyorum. çekici bir kadın olamadım. Vücudumu pek beğenmem, özellikle kalçamda sivilceler oluşur.bacaklarımda bile kıl tüy çıkma aşamasında yara bere olur.bunun dışında cok üşüyen bir insanım, kansızlık var. Bundan mıdır bilmem kışın yün pijamalarla yatan hatta dışarı çıkarken bile pantolon etek altına kalın külotlu çoraplar giyen bir insanım. Yine kışın sık banyo yapsam çabuk üşütüyorum, burnum çok akıyor.Evliyken büyük tuvalate girmekten bile çekinecekmişim gibi geliyor. Bir de benim hiç süslü gösterişli iç çamaşırlarım, geceliklerim, terliklerim olmadı 20 gün sonra evlenicem ve ben bu tarz çamaşır kıyafet vs. almadım. Almak istiyorum. çok saçma ama mağazadan iç çamaşır, gecelik almaya utanıyorum. internetten alayım dedim ama onda da görmeden almak istemediğim için ve teslimat adresinde dikkat çekeceği için içim rahat etmedi. Bu arada hiç cinsellik yaşamadım bu da ayrı bir korku bende. Işık açık olmamalı, çıplak olmamalıyım, üstüm çok açık olmamalı vs. Nişanlımın ise ilişkileri olmuş.açıkça söylemese de cinsellik konusunda benden beklentileri var. Ben de bu duyguyu tatmak istiyorum, nişanlımı seviyorum, aramızda çekim olduğunu hissediyorum ama yukarıda bahsettiğim konular beni düşündürüyor. Tabularla büyütülmenin etkisi belki de bu utangaçlıklar, bu korkular. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz, önerileriniz nelerdir?
Hem kıllı döşlü hem göbekli hem dişleri bakımsız hem giyimini begenmıyorsun e siz niye poponuzdakı sivilcelerin derdine düştünüz ki adam sankı yunan tanrısıİçlik giymiyor kışın bile tişört, gömlek giyiyor güneydeyiz. şu anda da hep aynı şortu giyiyor giyimini de beğenmiyorum aslında
Hayır öyle değil seviyorum sevildiğimi hissediyorum. Sevdiğimiz için evleniyoruz evlenmek için evlilik değil. Kendimizi ateşe niye atalım sırf çocuk için?bu evlilik artık yaşım da geldi geçiyor bir eşim bir çocuğum olsun evliliği galiba .
Aman diyim vazgeçmeyin de göbek kıl aynı sort derkenİçlik giymiyor kışın bile tişört, gömlek giyiyor güneydeyiz. şu anda da hep aynı şortu giyiyor giyimini de beğenmiyorum aslında
burda çocuk için evlenmek isteyen ve konu açan çok üye oldu ondan sordum.mutluluklar dilerimmmHayır öyle değil seviyorum sevildiğimi hissediyorum. Sevdiğimiz için evleniyoruz evlenmek için evlilik değil. Kendimizi ateşe niye atalım sırf çocuk için?
Soyle bir sikinti var, sekiz bira ıctım bes duble rakı ıctım bana mısın demedi yalanı var ya erkeklerin.. Cınsel hayatım aktıftı, tam bir termınatordum yalanı da var.Benzer konu vardi gecen gun yine bak ayni seyi yaziyorum, ayol karsinizdaki massimo mu da bu kadar dusunuyorsunuz yani. (Bknz. Massimo 365 days )
Ayrica cinsellik nedense hep erkekleri memnun edici efenim onlara ozel bisey gibi algilaniyor. Hayir, kadinlarinda istekleri olur ve erkekler de kadinlari memnun etmelidir.
Ayrica evde surekli bihter ziyagil gibi gezmiyoruz yani bende yumos pijamalari cok severim cunku usuyen bi tipim. Cabuk hastalanirim. Lakin dunyanin en guzel karisiyam :)
Kendine güven, sen biriciksin. Mutluluklar
Peeling kullandım biraz azaldı ama tam geçmedi sonra bıraktım. Kıl tüy için de 2 yıl lazere gittim azaldı ama bitmedi ağdaya döndük yine.tavsiyelerinizi uygulayacağım teşekkürler.Sivilceleri salisilik asit giderir. Kimyasal peelinglerle baslayabilirsin. Vucut losyonlari da var yüz kremleri de var salisilik asit iceren.
Benimde cok sivilce problemlerim vardi hepsi gitti bunun sayesinde.
Gecelik vs siparis etmeye de basla hic cekinmene gerek yok. Cinayet islemiyorsun sonucta rahat ol :)
En önemlisi kendini sevmen yalniz.. kendini sev ve güven.
Kil tüy sorunlari icin de evde kullanmali ipl cihazlari var tavsiye ederim.
Canım cınsellık ogrenılır hemen partnerıne uyum saglarsın olur biter.Süslü terlik ne kız?Onlar kalmadı artık.İç camasırında bence hiç bir etkısı yok zaten uzerınde 2 dkdan fazla durmuo:):)kompedandan fln alırsın ne olucak .Utanılacak ne var .Sex shopa gıtmıosun ya canım .Ha gitsende kıme ne herkesım tercıhlerı.Merhaba arkadaşlar, yakında evlenicem ama bazı şeyleri düşününce sorun olur mu acaba diye korkuyorum. 36 yaşındayım. Neresinden başlayayım bilmiyorum. çekici bir kadın olamadım. Vücudumu pek beğenmem, özellikle kalçamda sivilceler oluşur.bacaklarımda bile kıl tüy çıkma aşamasında yara bere olur.bunun dışında cok üşüyen bir insanım, kansızlık var. Bundan mıdır bilmem kışın yün pijamalarla yatan hatta dışarı çıkarken bile pantolon etek altına kalın külotlu çoraplar giyen bir insanım. Yine kışın sık banyo yapsam çabuk üşütüyorum, burnum çok akıyor.Evliyken büyük tuvalate girmekten bile çekinecekmişim gibi geliyor. Bir de benim hiç süslü gösterişli iç çamaşırlarım, geceliklerim, terliklerim olmadı 20 gün sonra evlenicem ve ben bu tarz çamaşır kıyafet vs. almadım. Almak istiyorum. çok saçma ama mağazadan iç çamaşır, gecelik almaya utanıyorum. internetten alayım dedim ama onda da görmeden almak istemediğim için ve teslimat adresinde dikkat çekeceği için içim rahat etmedi. Bu arada hiç cinsellik yaşamadım bu da ayrı bir korku bende. Işık açık olmamalı, çıplak olmamalıyım, üstüm çok açık olmamalı vs. Nişanlımın ise ilişkileri olmuş.açıkça söylemese de cinsellik konusunda benden beklentileri var. Ben de bu duyguyu tatmak istiyorum, nişanlımı seviyorum, aramızda çekim olduğunu hissediyorum ama yukarıda bahsettiğim konular beni düşündürüyor. Tabularla büyütülmenin etkisi belki de bu utangaçlıklar, bu korkular. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz, önerileriniz nelerdir?
Canım bira istediSoyle bir sikinti var, sekiz bira ıctım bes duble rakı ıctım bana mısın demedi yalanı var ya erkeklerin.. Cınsel hayatım aktıftı, tam bir termınatordum yalanı da var.
Kadının da cınsel hayatı hıc aktıf olmamıs, soylenene inanma durumu da var.
Haliyle adam baskaları tarafından da tercih edılmıs aktif cınsel hayatı Olduguna gore daha once.. Kadının gozunde birden don Juan oluyor. Ama dıslerı fırcalamak yok, olsun dıs onemlı degıl zaten. Skor onemlı.
Bız kadınlar sevince her yalana inanıyoruz ya
Kansızlık için vitamin vs kullandım şu an kullanmıyorum ama tekrar başlayacağım. lazere 2 yıl devam ettim ama tam bitmedi azaldı. Ağdaya döndüm birkaç yıl sonra buz lazer düşünüyorum. Istanbulda değilim.teşekkür ederim dikkate alacağım.Merhaba, hayırlı olsun öncelikle çok mutlu olursunuz inşallah
Öncelikle tam kış gelmeden kansızlık sorununuz ile ilgili takviye doktora gitmek istemiyorsanız da vitamin almanızı öneririm.
Kıl tüy problemi ile ilgili lazer, çok sorun ediyorsanız iğneli epilasyon önerebilirim istanbul avrupa yakasındaysanız özelden yer de önerebilirim.
Gecelik konusunda çok tatlış kışlık ev pijamaları var onlara bakabilirsin bir çok mağaza görerekte alabilirsin onları. İç giyim veya fantezi giyim içinde bir kadın olarak ilk önce kendiniz için yapmaya başlamalısınız buna. Takım iç çamaşır giydiğinizde kendinizi iyi hissetmek için olmalı.. Fantezide hiç utanmadan hatta sınırlarınızı da aşarak gözünüze hoş geleni alın derim. Utanılacak birşey yok bunda gayet normal.
Diğer bir korkunuz için de kendinizi sevinbelki ilk seferde biraz alkol rahatlatır sonrası içinde kusurlarınızı saklamaya çalışmayın barışık olun ki özgüvenli durun
çeyizime almıştım hiç birini giymedim valla.komik geliyor bana.ama penti şort üst sabahlık takımlarını beğeniyorum penyesi de sateni de şık.zaten aradan 3 ay geçince eski tişört altına şort oluyor ev kıyafetimiz ne süslenmesi kafaya da temizlik topuzu ohh miss.Canım cınsellık ogrenılır hemen partnerıne uyum saglarsın olur biter.Süslü terlik ne kız?Onlar kalmadı artık.İç camasırında bence hiç bir etkısı yok zaten uzerınde 2 dkdan fazla durmuo:):)kompedandan fln alırsın ne olucak .Utanılacak ne var .Sex shopa gıtmıosun ya canım .Ha gitsende kıme ne herkesım tercıhlerı.
Seviyorum ben onu kılıyla göbeğiyle seviyorum. Ama dişleri kabul etmem. Popodakiler ise henüz o görmedi ama beni rahatsız ediyor.Hem kıllı döşlü hem göbekli hem dişleri bakımsız hem giyimini begenmıyorsun e siz niye poponuzdakı sivilcelerin derdine düştünüz ki adam sankı yunan tanrısısiz bu adamı seviyor musunuz öncelikli konunuz bu olmalı bence
Bende evlenırken almıştım.Zaten 4 ay evlı kaldımda .Bır kez bıle işim olmadı.Biz nısanlıyken ben bı kac parca almıştım şu altlı ustlu takımlardan .Bence ölü yatırım.Aynen şort ,Tayt evde guzel oluo.çeyizime almıştım hiç birini giymedim valla.komik geliyor bana.ama penti şort üst sabahlık takımlarını beğeniyorum penyesi de sateni de şık.zaten aradan 3 ay geçince eski tişört altına şort oluyor ev kıyafetimiz ne süslenmesi kafaya da temizlik topuzu ohh miss.