Yakında evleneceğim ama korkularım

36 yaşa kadar hiç birsey olmadı mi yaw? Eger cevabınız "evet" se salın gitsin bu saaten sonra vurun dibine aşkın sevginin cinselliğin.Gidin bi iç camasırcıya ne gstring tanga dantel oya örgü kanavice ne varsa alın. Güzel kokular alın vucut kremleri falan.Odanıza güzel bir abajur alın loş ışık hem mental olarak hem de ruhen rahatlatır. Wcye de bir otomatik oda parfümü alın her grıs cıkısta sız manuel basın bitti gitti yaw. Bu yaşa kadar kıyı köşe sakla ondan sonra da yok utandım aa ölücez ya atlayın adamın üstüne 36 yılın acısı cıksın

recep ivedik konuştu sandımmm amanınnnn

Aynada fantazi dusunecegıne dıslerını fırcalasın, fırcalamaya alıssın. Bu fantaziden daha onemlı.

Off konu sahibi tarif etti ya adami(killi gobekli), o goruntuyu+ diş fircalamamayi ve ayna fantazisini düşününce...

Boyle bir adam bile ayna fantazisi dusunecek kadar ozguvenli olabiliyor, kadinlar neden boyle ya.

Eve ben yokken gelirse babama abime denk gelir ya da iş yerini gelse ben yokken gelebilir,kargolar hep ortalarda iş yerinde o yüzden dedim. Ama mağaza dediğiniz gibi çekinecek bir şey yok haklısınız.hep cinsellik iğrenç, kadının canını yakan, sırf erkek içinmiş gibi bi anlayışla yetistirilince insanda bazı şeyler korkuya dönüşüyor,utanma oluyor işte. Teşekkür ederim.

Evet çok iyi olur mümkünse

Off konu sahibi tarif etti ya adami, o goruntuyu+ diş fircalamamayi ve ayna fantazisini düşününce...

Boyle bir adam bile ayna fantazisi dusunecek kadar ozguvenli olabiliyor, kadinlar neden boyle ya.
Konuyu okur okumaz adamı Allah biliyor ya tahmın ettım ama bu da erkek dusmanı demesinler diye kendımı dızgınledım ilk yorumu yazarken

İsin en acıklı kısmı, gobeklı kıllı dıs fırcalamayan adamın ozguvenı degıl.. Bu adama ragmen kendını ezen kadın.

Hersey bu derece ortada, neyın tuyu sivilcesi.
Ne aynası? Bak bu fırca bu da macun diyeceksin sana ayna diye tutturdugunda.

Bı de yetebilir miyim demıs konu sahıbı, adamın erken bosalmadıgını nerden biliyor da kendını bu konuda yetersiz goruyor hıc anlamiyorum.

Bu forumda sacmasapan bir pijama bile giyseniz eşiniz istekliyse o bile hoşuna gider derlerdi de bana abartı ve avuntu gibi gelirdi
Evlenince gördüm gerçekten öyleymiş
Erkekler bizim sandığımız gibi değiller rahat olun
Eşinizle olmanın özellikle o ilk heyecanin doyasıya tadını cikartin sonradan o heyecanı bile insan özlüyor

36 yaşında hala 14 yaşindaki kiz cocugunun beden algisi "oturmamisligi" yasamanizin tek nedeni toplum ve aileniz.

Toplum saniyor ki o zamana kadar kadın/dişi olduğunu bile farketmemis kizlarimiz duğun gecesi birer pantere dönüşecek, içlerinden şehvet fışkıracak, bedenleri ile über barışacak, birer victorias secret modeli özgüveniyle kocalarının karşısına geçecek ve aman sabahlar olmasin moduna girecek.

Bakın daha kadın kendini yeni tanıyo daha partnerine , karşı cinse gelemedik bile...

Özet olarak, önce bi kendinizi keşfedin, rahat birakın kendinizi, ve yavas yavas disiliginizi gelistirmeye bakın.

yavas yavas diyorum çünku daha kadin oldugundan utanan bir birey hemen gidip en sexy iç çamasirlarini giyip dönup kendine baktiginda mankenlere hic benzemedigini hatta kendini paylaco gibi göründugunu dusunup olmayan ozguveni iyice yerlebir olabilir.
Zira alışmadık yerde don durmaz.

önce kendiniz icin yapin sonra eşinize kendinizi begendirme cabasina girin, en bastan esiniz odakli davranirsaniz cok daha zorlanirsiniz. onun ufacik bir olumsuz yorumu sizi cok üzer.

Off konu sahibi tarif etti ya adami(killi gobekli), o goruntuyu+ diş fircalamamayi ve ayna fantazisini düşününce...

dışarda çok şık aşırı renk uyumlu saatinden takısına kadar özenli pazara bie pırlantalarla giden velhasıl aşırı bakımlı görünen bendeniz evde rahat diye vallahi de billahi de madam moss marka pijama ve a101 donuylayım şu an ha ha haaa

suan libidom yerlerde olabilir ama cinsellik güzel bisey oyle cirkin sirf erkek icin falan diye bir sey yok
gercekten uyumu yakalarsaniz çok guzel bir şey.
kadinin cani neden yansin canim allahin kullarina veli nimeti bence
utanacak bir şey yok parçala behçet yani

Yoo aslında bilimsel bir gerçek şu ki kadınların sinir hücreleri genital bölgede daha fazla mı neymiş erkeklerden daha çok hissediyolarmış.
Bence olaya onu memnun etmeliyim olarak bakmamalısınız. 36 yıl bekledikten sonra ben olsam hiçbir şeyden çekinmem :)
Bu arada acayip kıyafetler almanıza gerek yok penti de çok hoş gecelik iç çamaşırı vs var.

İçlik giymiyor kışın bile tişört, gömlek giyiyor güneydeyiz. şu anda da hep aynı şortu giyiyor giyimini de beğenmiyorum aslında

İşte bu adamlarin ozguveni nereden geliyor? Boyle adamlarin gobegine, kilina bakmadan kendisinin sivilcesini bile takmasindan dolayi.

Bi de tecrubesi beni korkutuyor diyor sanki playboy, yalan olmadigi ne malum zaten. Erkeklerin hicbirsey yaşamayani bile bin tane hikaye uydurur, fantazi konuşur, hadi 2 kere yapsa 10 kere der.

İlla çok tecrubeli bekliyorsa da oyle biriyle evlenseymiş hersey bir arada olmuyor.

Cok guzelsın askım ondan boyle oldu dıyıp ergen gibi erken bosalmasına kılıf uyduran insanların var oldugu dunyada yasıyoruz.
Ok inandım cok guzelım normalde tam bir termınatorsun...

İnsallah konu sahıbı hanım kendısını ezdirmez.korkularını acık etmez.
Yoksa uzulen sadece kendısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…