• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakında Doğacak KIZIM için isim önerisi istiyorum.

Merhaba Arkadaşlar, Allah nasip ederse çok yakında doğum yapacağım.

Bir kızım var adı HİRA ,
Rabbim bize bir kız evlat daha nasip etti çok şükür Hira ismine uygun isim arıyoruz .
Afra ismi manası da güzel

Bir kızım var adı HİRA ,
Rabbim bize bir kız evlat daha nasip etti çok şükür Hira ismine uygun isim arıyoruz .
Nisa nur yada Nisa, ben cok seviyorum bu ismi sure ismi ya aynı zamanda cok tatlış geliyo Nisa gel annecim Nisa dur düşeceksin 😂 hem Hira ya da uygun 🥰

Bir kızım var adı HİRA ,
Ayda, Ceylin, Halide,Ahsen, Alya, Leyla, Cenin(:)), lira, Ecrin, gülsima..

Çok güzel isimler çok teşekkür ederim

Alya ve Ayda çok güzeller kulağa çok hoş geliyor tabii anlamriyla da güzel olmalı bunlar gibi isim koymak çok büyük sorumluluk ...
Ecrin çok var etrafımızda ...
Alya isminin anlamı: 1. Dağ tepesi, yüksek yer. 2. Sema, gökyüzü. , Ayda “Dere kıyılarında, çayırlarda yetişen bir bitki.” anlamına gelmektedir.

Bir kızım var adı HİRA ,
Hira ve Nisa isimlerinin dini açıdan ortak yönlerinin olduğunu farkettim ...Hem anlam açısından hemde söyleyiş biçiminden uygun olduklarını düşünüyorum ve çok yakıştırdım..Sağlıkla gelsin bebeğiniz..

Back