Kız İsteme Yakın zamanda nişanım olucak kaç gr altın isteyelim bilmiyorum

Ay öğk ayol.

Bisi soracagim ama lutfen fesatlik olarak algilamayin. Butun bu takilan takilari gercekten aklinizda tutabiliyormusunuz? Yoksa biyere yazdiniz ordan mi bakip soyluyorsunuz? Valla ben bunu asiri merak ettim.
Niye gerizekalı mıyım? Herkes e düğünde set takılır, bilezik ve künye takılır, yüzük takılır. Şimdi evine Bi hırsız girse, kasadan altın alsa, sen neyinin çalındığını polise anlatamaz mısın?

Ama eşinizin ailesi Ailenizden böyle bir talepte bulunmamıştır diye düşünüyorum Sonuç olarak onların da oğulları hayatını size veriyor ya bazı düşüncede. O yüzden diyorum ki. Kızın aileside böyle bir talepte miktar söyleme gibi şeylere girmesi bana yalnış geliyor. 2 kişide hayatını birleştiriyor. 2 tarafta sorumluluklar alıyor. Gerek yok yani durumu olan durumu olduğunca yapar.

O boşnak gelini nasıl konuşuyorsun sen öyle

Boşnak geliniyseniz az bilezik takmışlar üzgünüm

Mühteşem bir evliliğiniz var. En iyi gelin sizsiniz. En çok takıyı size taktılar. En en ennnn birincisiniz. Artık hava atmayı bırakırsınız inş
Yahu hava atmıyorum. SEN DEDİNKİ;Eğer sen kız istemede takı istersen, onların kölesi olursun. Ben anladım seni, Diyarbakır dan gelin getirdi teyzem, 25 gr 6 tane bilezik taktı, ama yaptığı çorbaya kadar parmağı içinde. Evet böyleleri var.

Ve senden sonra başka biri dediki, eeeee kayınvalidenin sonuçta varmış ama sana takmamış, ne yapacaksın boğazına mı yapışacaksın. Ben de cevap verdim hayır bana takıldı yine yanlış anlaşıldım. Durumumu cevap veriyorum sadece

Ve başka biri dediki sonuçta yoksa ne taksın yani? Bende dedimki, adamı tanıyorsun zaten durumu yoksa sana bilezik takmak için kredi çekecek değil ya? Bunu evlilik teklifi kabul ederken bilirsin zaten. Yoksa istemezsin. Ama varsa, ki benim kv ne istersiniz diye sordu.

Zaten bu istenmez, erkek tarafı bunu sorar. 3 kız verdik 3ü de sordu.

Siz istemeyin, sizede takmasınlar, sizde kv nizin bulaşığını yıkamayın bu kadar basit.
Niye bu saldırı acaba?

Beni bedavaya aldılar. Neyseki imam nikahı kiyilirken mehir kesmemiz lazım dedi de imam, ordan biraz kazancım oldu. Sonuçta evlilik alışveriştir arkadaşlar. Gönül ilişkisi olacak değil ya.
Yeni evleneceklere tavsiyem pazarlığı sıkı yapsınlar lütfen. Bitli baklanın kör alıcısı vardır unutmayın. O vermez öbürü verir istediğiniz miktarı.

Abla valla benim gerizekaliligima ver yemin ederim hicbirini hatirlamiyorum
2 set
6 bilezik
1 künye
3 yüzük

Bunu burda fesatlana fesatlana çatlayana kadar konu ettiğinize inanamıyorum. Senin bunu hatırlamaman için sana
75446 tane bilezik
76544 tane yüzük
65334 tane set
2356 tane küpe falan takılmış olması lazım, yada hiçbişey takılmamış olması lazımki bilinçaltı bunu silmek istiyor olmalı. başkada bişey demiyorum.
Sen şimdi düğünde dayının sana bilezik mi taktı çeyrek mi, bunu bilmiyorsun öyle mi?

Ayrıca ben anlatamadım meramımı.
BEN BUNLARI İSTEMEDİM ama zaten karşı taraf sordu. Ben o zaman da ben pırlanta set istemiyorum çünkü takmycam dedim, hayır biz bunu alıcaz, sende gelinin takacaksınız hatıra diye saklayacak sın dediler. Boş boş duruyor kasada gereksiz

Hoş daha önce de nişanlandım, oda babası sormuştu ama ben olmadığını bildiğim için istememiştim Allah rahmet eylesin öldü sonra.

Abla yemin ediyorum zehir gibi zeka var sende ya. Ama bisi sorcam olumu gor nerden anladin?

Madem sen anladin dogruyu soyliyim sen de rahatla bende. Simdi soyle babam dedi koyun en zengini kimse ona veririm dedi. Sonra biz farkettik ki koyde degiliz. ( bunu anlatiyorum ki gerizekalilik aileden geliyor bil) sonra iste esimle evlendik. Bu yazdiklarin benim hep icimde kanayan yara

Bunlari yuzume vurmana ayrica kirildim insanlar kinadigini yasamadan olmezmis

Allah aşkına artık takıyı gramına adedine kadar anlatmayın. Valla midem bulandı. Evdekiler takılarımı çöpe atasım geldi.
Şu yaptığınız gerçekten görgüsüzlük oluyor. Farkında değilseniz fark edin artık.

Ben anladim seninde benim gibi icinde yara kaldi dimi olan var olmayan var iste fesatligini git baska yerde kus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…