- 30 Aralık 2009
- 22.580
- 87.563
- 40
-
- Konu Sahibi gitmesanamuhtacim
Haklısın neden söyleyesin ki hshshsNeden yalan söyleyeyim ki
Zorunlu kıymetini bilemedik affet beybisi.
Bence o aramız daYok bence gereken değeri fazlasıyla verdik biz Zorunluya. Evlendi mi ne yapıyor acaba çok merak ediyorum. Onun konularındaki lezzeti başkalarında yakalamak mümkün olmadı. Geri dönerse 5 seneye yetecek konuyla döner.
Zorunlu en azından mastürbasyon yapıyorum diyordu, mastürbasyon çekiyorum demiyordu hshsBence o aramız dainsan izler mi özlemez ama özlüyor iste
Yöneticilik bir meslek değil pozisyon.En çok ben istedim, beni de severler zaten, hem o yüzden, hem de babam seçilecekti fakat hakkını bana devretti, ileride meslek olarak yönetici olmak istediğim için şimdiden alışmamı istedi. Normalde babam seçildi yâni.
O değil de bir gün olup Ferhans yok olursa onuda özlermiyiz kiZorunlu en azından mastürbasyon yapıyorum diyordu, mastürbasyon çekiyorum demiyordu hshs
Şirinlere de inanıyorduk vakti zamanında.Şuna da inanmıyorsunuz değil mi kızlar :)
Avukat babası apartman yoneticisi olmak istemiş ama hakkini kızına devretmiş apartman yönettikten sonra bürosunu kızına yonettirecek vayyy kurnaz hshsŞirinlere de inanıyorduk vakti zamanında.
Randevu aldım evet, Pazartesi gününe. Bölümüm zaten o yönde bir bölüm, bunun hakkında çok kitap okumuşluğum var bu yüzden, lütfen zaten düşük olan özgüvenimi daha da düşürmeyin.Yöneticilik bir meslek değil pozisyon.
Politikayı kastediyorsanız en azından mahallenizdeki bir partinin gençlik kollarına üye olabilirsiniz. Profosyonel olarak düşünüyorsanız, ilgili bir bölüm seçebilir; sanal arkadaşlık ve oyun ile harcadığınız vaktinizi kitap okuyarak, kendinizi diksiyon-hitabet ve çeşitli konularda kurs, video gibi yöntemlerle eğitip geliştirerek ilerlebilirsiniz.
Apartman yöneticiliğini babanıza en kısa zamanda devredin.
Randevu almadınız mı hâlâ?
KK da yönetici de etsinler mi seni annem?Randevu aldım evet, Pazartesi gününe. Bölümüm zaten o yönde bir bölüm, bunun hakkında çok kitap okumuşluğum var bu yüzden, lütfen zaten düşük olan özgüvenimi daha da düşürmeyin.aslında haklısınız ama bence bu apartman yöneticiliği, emin olun bana iyi gelecek. Okurken, okulda da sınıf temsilcisi ben olurdum hep zaten, çok iyi gelirdi
Bizde böyle baba vardı da mı yönetici olmadık? Hey yavrum hey. Gidip aday olacağım. Ben de 26 yım. Neyim eksik? İlerde CEO olursam da dönüm noktası olarak anlatırım bunu.Avukat babası apartman yoneticisi olmak istemiş ama hakkini kızına devretmiş apartman yönettikten sonra bürosunu kızına yonettirecek vayyy kurnaz hshs
Mastürbasyon çekiyorum diyen kim ne olur çabuk söyleyinZorunlu en azından mastürbasyon yapıyorum diyordu, mastürbasyon çekiyorum demiyordu hshs
Kendisi.Mastürbasyon çekiyorum diyen kim ne olur çabuk söyleyin
Ben diğer konumda öyle söylemiştim de, onu kastediyorlarMastürbasyon çekiyorum diyen kim ne olur çabuk söyleyin
Seks hikâyesi nerede? Sadece mastürbasyon yaptığımda/çektiğimde orgazm olamadığımı söylemiştim antidepresan kullandığım içinKendisi.
Masturbasyonu çekiyormuş feridun abim, seks hikayesi yazıyor işte anla.
Çektiğin 31 ise haklısın kuzu.Seks hikâyesi nerede? Sadece mastürbasyon yaptığımda/çektiğimde orgazm olamadığımı söylemiştim antidepresan kullandığım için
Bak cidden çok üzülüyorum sana, gerçek olduğunu varsayarak. Sosyal medya ve oyun detoksu falan bir şey yap. Çık dışarı gez. Arkadaş edin. Altın gününe bile gidebilirsin. Kek börek yiyip iki gelin kaynana dedikodusu dinleyip hayatın gerçekleriyle yüzleşirsin.Randevu aldım evet, Pazartesi gününe. Bölümüm zaten o yönde bir bölüm, bunun hakkında çok kitap okumuşluğum var bu yüzden, lütfen zaten düşük olan özgüvenimi daha da düşürmeyin.aslında haklısınız ama bence bu apartman yöneticiliği, emin olun bana iyi gelecek. Okurken, okulda da sınıf temsilcisi ben olurdum hep zaten, çok iyi gelirdi
Off bi de dil döküyorum burdaKendisi.
Masturbasyonu çekiyormuş feridun abim, seks hikayesi yazıyor işte anla.
Şaka maka apartman yöneticiliğinde para pul mevzuları çokça geçer, bunla ilgili bir sıkıntı olursa başınız çok fena ağrır bence. Size iyi geleceğine ihtimal vermiyorum he nasıl bir insana çok iyi gelebilir bu iş onu da bilmiyorum. Yöneticiliği geçtim hayattan soğutacak bir müessese bence ama siz bilirsiniz.Randevu aldım evet, Pazartesi gününe. Bölümüm zaten o yönde bir bölüm, bunun hakkında çok kitap okumuşluğum var bu yüzden, lütfen zaten düşük olan özgüvenimi daha da düşürmeyin.aslında haklısınız ama bence bu apartman yöneticiliği, emin olun bana iyi gelecek. Okurken, okulda da sınıf temsilcisi ben olurdum hep zaten, çok iyi gelirdi
Yok, o kelimeyi yanlış kullanmışımÇektiğin 31 ise haklısın kuzu.