- 3 Mart 2017
- 1.462
- 3.470
- 27
-
- Konu Sahibi gitmesanamuhtacim
Böyle bir konu başlığına böyle bir felsefik şeylerBu konuda temel olarak kadınların duygusal zekası ve empat yetenekleri ile ilgili makale yazılır sorgusuz sualsuz duygusal olarak inanmak ? Bizler bu dünyaya fazlayız gerçek kadınlar ... gerçek anneler .
Hangimiz trol dimi ? İşte olay burda başlıyor mantık ve mantıklı davranmak . Bundan( alıntı yaptığın mesajdan sonra . ) sonra yazdığıma bakarsan cevabımı bulursun .Böyle bir konu başlığına böyle bir felsefik şeyler
Hangisine cevap verelim?
Kız görünümlü erkeğe mi
bir yıldır görmediği birine verdiği değere mi yoksa sizin bu açıklamanıza mi
Yok, ben ciddiyim, troll değil konu, o yorumu yazan kişinin yorumuna cevap vermeye gerek yok o yüzden deBöyle bir konu başlığına böyle bir felsefik şeyler
Hangisine cevap verelim?
Kız görünümlü erkeğe mi
bir yıldır görmediği birine verdiği değere mi yoksa sizin bu açıklamanıza mi
Ya ben merak ediyorum bir yıldır görmeyip nasıl yakın arkadaş oluyor yada nasıl değer veriyorsunuzneden görmediğin birine tam bir yil zaman ayırıyorsunuz
O nerde yaşıyor mesela siz nerdesiniz ki görüşmediniz
Hiç anlamadığım şeyse Ellen Muks bu kadar saçma işin içinde bu adamın ne işi var
Onceki yorumuna ve sonrakine baktım gerekeni yaptım yönetimde yapmış zatenHangimiz trol dimi ? İşte olay burda başlıyor mantık ve mantıklı davranmak . Bundan( alıntı yaptığın mesajdan sonra . ) sonra yazdığıma bakarsan cevabımı bulursun .
Merhabalar. Arkadaşlar, lütfen benle dalga geçmeyin, size bir şey anlatacağım. Benim 1 senedir yakın olduğum, internetten tanıştığım bir erkek arkadaşım var. Hiç buluşmadık. Benimse özgüvenim çok düşük, sanırım arkadaşım bunu farketmiş. Ben apartman yöneticisi olacağım inşallah bu kış. Diyor ki bana: "Benim yönetim becerilerim katbekat senden üstün, ben apartman yöneticisi olsam orası Paris olur, Elon Musk gelir". Ve hoşlandığım çocuk beni reddedip internetten tanıştığı kız görünümlü erkekle sevgili olmuştu. Bunun hakkında da bana: "Sen kendini ne zannediyorsun ki, alt tarafı düz insanız" dedi. Sizce ne yapmalıyım? İnşallah siz de kırıcı şeyler söylemezsiniz. Yardımınıza ihtiyacım var.
O kadar emekli amca varkenApartman yönetici olmak mı? 26 yaşında...
Yok bence gereken değeri fazlasıyla verdik biz Zorunluya. Evlendi mi ne yapıyor acaba çok merak ediyorum. Onun konularındaki lezzeti başkalarında yakalamak mümkün olmadı. Geri dönerse 5 seneye yetecek konuyla döner.Zorunlu kıymetini bilemedik affet beybisi.
Boş insanlarla takılmayı bırak.Merhabalar. Arkadaşlar, lütfen benle dalga geçmeyin, size bir şey anlatacağım. Benim 1 senedir yakın olduğum, internetten tanıştığım bir erkek arkadaşım var. Hiç buluşmadık. Benimse özgüvenim çok düşük, sanırım arkadaşım bunu farketmiş. Ben apartman yöneticisi olacağım inşallah bu kış. Diyor ki bana: "Benim yönetim becerilerim katbekat senden üstün, ben apartman yöneticisi olsam orası Paris olur, Elon Musk gelir". Ve hoşlandığım çocuk beni reddedip internetten tanıştığı kız görünümlü erkekle sevgili olmuştu. Bunun hakkında da bana: "Sen kendini ne zannediyorsun ki, alt tarafı düz insanız" dedi. Sizce ne yapmalıyım? İnşallah siz de kırıcı şeyler söylemezsiniz. Yardımınıza ihtiyacım var.
Kariyer hedefi olarak apartman yöneticiliğiApartman yönetici olmak mı? 26 yaşında...
En çok ben istedim, beni de severler zaten, hem o yüzden, hem de babam seçilecekti fakat hakkını bana devretti, ileride meslek olarak yönetici olmak istediğim için şimdiden alışmamı istedi. Normalde babam seçildi yâni.Apartman yönetici olmak mı? 26 yaşında...
Şuna da inanmıyorsunuz değil mi kızlar :)En çok ben istedim, beni de severler zaten, hem o yüzden, hem de babam seçilecekti fakat hakkını bana devretti, ileride meslek olarak yönetici olmak istediğim için şimdiden alışmamı istedi. Normalde babam seçildi yâni.
Neden yalan söyleyeyim kiŞuna da inanmıyorsunuz değil mi kızlar :)