- 28 Mart 2012
- 433
- 42
- Konu Sahibi gevezehatun
benzer şeyleri birçoğumuz yaşadık böyle böyle tecrübe kazanıyoruz. göreceksiniz o kadar süre boşu boşuna uykusuz kaldınız. benim tavsiyem önceliğiniz her zaman kendiniz olsun kimse için ilerde başına kakacağınız fedakarlık yapmayın. ve son olarak da kendinize karşı dürüst olun kolay yolu seçen biri olma ihtimaliniz var sanki. ders çalışmak yerine en kritik zamanda gezmeyi tercih etmişsiniz arkadaşınız başınıza silah dayayıp mı götürdü sizi? şimdi de sınavınıza odaklanmak yerine beyniniz sizi gereksiz düşüncelere yönlendiriyor sorumluluklarınızdan uzaklaşmaya çalışıyorsunuz ister istemez.
Kolay yolu seçen bir insan mıyım bilemem. Ama kendisi çok ısrar etti, ben de bir zaman kabul ettim sonra dersaneye yazılınca baharda gitsek olur mu dedim. Çünkü dersane çok yoğundu o sıra. Bu da açıkçası bana birkaç gün trip attı. Ben de dedim 10 günden bir şey olmaz telafi ederim. Sonuçta üniyi kazanırım ederim ama bu arkadaşım ömür boyu yanımda olacak diye düşündüm. Ve derslerim de o sıralar iyiydi. Şimdi de kötü değil ama tekrar yapamıyprum tıkandım kaldım ramazanla birlikte. Hayırlısı bakalım üniversiteyi kazanınca her şey daha iyi olacak tabi ki.