- 26 Ekim 2022
- 947
- 1.543
- Konu Sahibi Ayseeeonerr
Konu sahibesi bence yaşadıklarından dolayı hassas bir zamandasın. Sana gelecekten yazıyorum. Şiddet görmüş bir kadın olarak yazıyorum. İlerde etrafındaki insanların tavırlarını umursamamaya kendi alanını güzelleştirip kendini kendin iyileştirmeye odaklanıyorsun. Ben de senin gibi bir arkadaşıma kırılmıştım. Ama şuan üzerinden 2 yıl geçti ve artık daha duru görüyorum herşeyi.
Kabullenmemiz Gerekenler (Benim anladıklarım)
-Kimsenin hayatının merkezinde değiliz.
-Kimseden bir şey beklememeliyiz (Manevi destek dahil evet)
Öncelikle kendin kendini iyileştireceksin, kendine gereken sevgiyi ve özeni vereceksin.
İnsan kendini sevip, iyileşmek için doğru adımlar atınca şuan dert ettiğin şeyin hiç bir önemi kalmıyor.
Lütfen bunu umursamak yerine hayatını güzelleştirmeye odaklan, kendini iyileştirmeye ve sana iyi gelen şeyleri yapmaya odaklan. Şuan ki bu hassas halin kalmayacak. En azından ben de öyle oldu. Kabullendim yaşadıklarımı, boşanmak zorunda olduğumu (ve boşandım evet üstelik bir çocuk annesiyim), herkesin hayatının merkezinde olmadığımı...
Kendini boşuna yorarsın tecrübe ile konuşuyorum. Bunlarla yorma zihnini, zaten eski eş kişisi yüzünden yeterince yoruldun..
Kabullenmemiz Gerekenler (Benim anladıklarım)
-Kimsenin hayatının merkezinde değiliz.
-Kimseden bir şey beklememeliyiz (Manevi destek dahil evet)
Öncelikle kendin kendini iyileştireceksin, kendine gereken sevgiyi ve özeni vereceksin.
İnsan kendini sevip, iyileşmek için doğru adımlar atınca şuan dert ettiğin şeyin hiç bir önemi kalmıyor.
Lütfen bunu umursamak yerine hayatını güzelleştirmeye odaklan, kendini iyileştirmeye ve sana iyi gelen şeyleri yapmaya odaklan. Şuan ki bu hassas halin kalmayacak. En azından ben de öyle oldu. Kabullendim yaşadıklarımı, boşanmak zorunda olduğumu (ve boşandım evet üstelik bir çocuk annesiyim), herkesin hayatının merkezinde olmadığımı...
Kendini boşuna yorarsın tecrübe ile konuşuyorum. Bunlarla yorma zihnini, zaten eski eş kişisi yüzünden yeterince yoruldun..