• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadaşımla ayrıldık çok üzgün hissediyorum

Lezbiyenmisiniz insanlar arkadaslariyla ayrilmazlar artik gorusmuyoruz derler. Artik nasıl manyak bir iliski icindeyseniz kiz farketmia ve uzaklasmis hayatinizdaki boslugu bu sekilde dolduramazsiniz destek falan alin ya arkadasimdan ayrildim nedir

Siz bu kadar saplantılı ve bağımlı olduğunuz için kız kaçmış. Size de sizin anlayacağınız dilden konuşmuş, kendini kurtarmaya çalışmış.
Muhtemelen kız sevgilisiyle vakit geçirirken trip falan atıyordunuz ya da ısrarla arıyordunuz. Fazlasıyla rahatsız etmişsiniz belli.
Psikolojik destek alın.

Kusura bakmayın.
Sadece arkadaş olduğunuza emin misiniz?
Aslında sadece arkadaş değiliz aynı kandan olmasak da kardeş gibiyiz biz. Onun dışında cinsel yönelimim yok. Konuştuğum tanıştığım erkek arkadaşım da var. Daha önce evlendim boşandım. Erkeklerden hoşlanıyorum

Konu açtığımdan herkes fesat düşünüyor niye böyle anlamadım. Yoğun duygular beslediğim kardeşim gibi gördüğüm ve alıştığım birisi o. Herkes lezbiyen ya da biseksüel misin diyor ne alaka ya. Öyle olsam kendimi bilirim hissederim. 27 yıllık hayatımda hep erkeklerden hoşlandım. Erkek arkadaşımı görünce neler hissettiğimi ben biliyorum
Olaya bak ya ne hayatlar var ne insanlar var.akla kotu seyler getirmek istemiuorum vallahi

Lezbiyenmisiniz insanlar arkadaslariyla ayrilmazlar artik gorusmuyoruz derler. Artik nasıl manyak bir iliski icindeyseniz kiz farketmia ve uzaklasmis hayatinizdaki boslugu bu sekilde dolduramazsiniz destek falan alin ya arkadasimdan ayrildim nedir
Ayrılmak kelimesi yanlış olmuş orda aslında. Yani görüşmeme kararı aldık diyelim. Bu konuyu açarken çok üzgündüm öyle yazmışım. 27 yıllık hayatımda hep erkeklerden hoşlandım. Evlendim boşandım 5 yıl önce. Lezbiyen ya da biseksüel gibi bir yönelimim yok. Erkeklerden etkileniyorum yani

3 yıldan fazladır konuştuğum yakın arkadaşım var. Onunla birkaç aydır tartışıyor barisiyorduk. Hayatına yakın zamanda birisini aldı. Beni çok sevdiğini ,hayatının merkezine beni alınca kendi iliskişinde sorun olduğunu, onunla anlaşamadığını, aynı anda 2 kişiyi hayatının merkezine alamadığını söyledi. Seni gerçekten çok seviyorum lütfen beni anla güçlü dur sen üzülüp ağlayınca ben de kendimi suçlu hissediyorum bir şekilde yollarımız ayrılmak zorunda. Güzel bitirelim dedi helalleştik. Bütün fotoğrafları, mesajları duruyor onları silmicem. Onunla geçen güzel zamanları hatırlamak mutlu ediyor ama yaşadıklarımı (iyi ya da kötü) ona anlatamamak zor, onsuz saatler günler geçmek bilmiyor sanki. İçimde kocaman boşluk var. Ben ölmüşüm gibi davranma biz sadece konuşmuyoruz ben seni hep hatirlicam unutmicam dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum nasıl alışırım ayağa kalkıp güçlü dururum bilmiyorum. Hayattan hiç zevk alamıyorum. O yokken her şey anlamsız geliyor. Bu toksik ilişkiden kurtulmamız gerektiğini , hem kendisinin hem de benim zarar görmemi istemediğini söyledi. Neden bu kadar bağımlı hale geldim ben de bilmiyorum. 5 yıl önce boşanma aşamasında olduğumda da buna benzer şeyler yaşadım. Terk edilmekten korkuyorum ve sanırım anksiyete bozukluğum var. Yalnızlıkla ve bu kötü hissettiren duygularla nasıl baş edebilirim, bu boşluk duygusundan nasıl kurturulurum lütfen yardımcı olun, çok uzun yazdım kusura bakmayın...
İki gün sonra sevgilisinden ayrılırsa çalacağı ilk kapı siz olacaksiniz . O zaman da müsait olmayin olsun bitsin. Böyle bir arkadaştan hayır gelmez zaten

Ya ben ona da dedim beni hayatının merkezine al diyen yok tabiki sevgilini sev ilgi göster sohbet et, mutlu olmanı yuvanı kurmanı çok isterim ama konuşmayı niye keselim ki madem hayatının merkezinde sadece bir kişi olacak o zaman biz daha az konuşalım yeterki devam etsin iletişimimiz dedim. Ama bunun ikimize de zarar vereceğini söyledi. Biz seninle bu dünyada anlaşamıyoruz sevgilim sorun değil, seninle o yokken de biz zaten arada bir tartışıyorduk. Ben seninle olan güzel hayallerimizi öbür dünyada görüşüp gerçekleştirmek istiyorum. Dedi. Yani bu dünyada olmuyorsa öbür dünyada arkadaşlığımız sürer
şunu kocama bile dememişimdir.
Kız kıza mıç mıç ilişkiniz ciddi anlamda mide bulandırıcı kusura bakmayın. Arkadaşlık adı altında hiç hoş şeyler dönmüyor. Benimde böyle bir kız arkadaşım vardı, eşimle daha sevgiliyken bile sevgilim olduğu için kafayı yerdi. Hayatımdan çıkararak en doğru kararı verdim. Sizde kıza aşık gibi davranmaktan vazgeçin. Çocuk musunuz kaç yaşında insansınız yani

Durum hiç düşündüğünüz gibi değil hayatına birisini aldığını 1 hafta sonra söyledi hiç haberim yoktu. Hayırlı olsun inşallah mutlu olursun kardeşim mutlu olmayı hak ediyorsun dedim ona. Eğer ilişki ilerlerse istemeye seni de çağırırım belki ne olur belli olmaz dedi. Ben onu zırt pırt aramam etmem. Sevgilisi yokken daha önce düşünce ,karakter olarak zıt olduğumuz için tartışıyorduk. Ben seni seviyorum ve iliskimden dolayı değil ikimizin iyiliği için bunu istiyorum dedi. Ama bağımlı olduğum konusu ne yazıkki gerçek. O da bana çok bağımlı düşkündü. Artık öyle değil galiba değişti. O da ben de hayatımızda başarılar mutluluklar diledik. O yeni işe gireceğini benim de güçlü olmam gerektiğini söyledi. Ben de iş ilanlarina bakıyorum her ne kadar iş fobim olsa da çalışmak istiyorum artık.
Siz bu kadar saplantılı ve bağımlı olduğunuz için kız kaçmış. Size de sizin anlayacağınız dilden konuşmuş, kendini kurtarmaya çalışmış.
Muhtemelen kız sevgilisiyle vakit geçirirken trip falan atıyordunuz ya da ısrarla arıyordunuz. Fazlasıyla rahatsız etmişsiniz belli.
Psikolojik destek alın.

İlk defa beni eleştirmeyen, savunan, lezbiyen ya da biseksüel misin manyak mısın demeyen kişisiniz. Duygusal olarak bağımlıyım diye herkes eş cinsel etiketi yapmış

İlk defa beni eleştirmeyen, savunan, lezbiyen ya da biseksüel misin manyak mısın demeyen kişisiniz. Duygusal olarak bağımlıyım diye herkes eş cinsel etiketi yapmış
Yazdiginiz yazıdan öyle bir mana çıkabilir belki ayrılmak gibi ifadeler kullandığınız için . Ama bunları duygusal olduğunuz için yazdığınız düşünmek istedim

Yazdiginiz yazıdan öyle bir mana çıkabilir belki ayrılmak gibi ifadeler kullandığınız için . Ama bunları duygusal olduğunuz için yazdığınız düşünmek istedim
Ayrılmak kelimesini o an hızlı yazdığım için yanlış kullandım görüşmemeye karar verdi demek daha doğru olur

Back