- 9 Mart 2023
- 116
- 157
- 23
- Konu Sahibi Selen Mira
-
Yok hayır bahane değil kesinlikle. Biz önceden arada bir tartisirdik beni anlamıyorsun derdi ama helalleşip güzel şekilde vedalaştık. Mutlu olmasını diliyorum umarım ben de mutlu olmayı beceririm.bana fırsat bu fırsat sevgiliyi bahane etmiş gibi geldi.
konu sahibesi neden tek arkadaşınız var sevgili değil ki bir tane edinesiniz. bağımlı bir kişiliğiniz var sanırım destek almayı düşünmelisiniz.
Yok hayır karşı cinsten hoşlanıyorum daha önce severek evlendim ve boşandımEscinsel misiniz?
Acaba sizde borderline kisilik bozuklugu var midir? Bi arastirin istersenizYok hayır karşı cinsten hoşlanıyorum daha önce severek evlendim ve boşandım
Evet tam olarak bu. Herkes evleniyor, mutlu oluyor , onlar özgüvenli bir işte çalışabiliyorlar benim gibi çalışma korkuları yok . İnsanlar sosyal ben asosyalim gibi bir düşüncem var.Herkes hayatına bakıyor, ben yerinde saydım diye his var sizde ama boş durunca kurdukça kurar, yakın davranan kişilere de kolay bağlanırsınız işte. Yavaş yavaş başlayın. Yürüyüş yapın, belediyenin ücretsiz kurslarına kaydolun. Kafanız da dağılır, farklı insanlar da tanırsınız. Yaşınız genç, ne güzel eğitiminiz de var. Her şeyi yapabilirsiniz
Arkadaşımla küssem engeller geçerim bunlar nasıl teselliler arkadaşınıza karşı hisleriniz mi var3 yıldan fazladır konuştuğum yakın arkadaşım var. Onunla birkaç aydır tartışıyor barisiyorduk. Hayatına yakın zamanda birisini aldı. Beni çok sevdiğini ,hayatının merkezine beni alınca kendi iliskişinde sorun olduğunu, onunla anlaşamadığını, aynı anda 2 kişiyi hayatının merkezine alamadığını söyledi. Seni gerçekten çok seviyorum lütfen beni anla güçlü dur sen üzülüp ağlayınca ben de kendimi suçlu hissediyorum bir şekilde yollarımız ayrılmak zorunda. Güzel bitirelim dedi helalleştik. Bütün fotoğrafları, mesajları duruyor onları silmicem. Onunla geçen güzel zamanları hatırlamak mutlu ediyor ama yaşadıklarımı (iyi ya da kötü) ona anlatamamak zor, onsuz saatler günler geçmek bilmiyor sanki. İçimde kocaman boşluk var. Ben ölmüşüm gibi davranma biz sadece konuşmuyoruz ben seni hep hatirlicam unutmicam dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum nasıl alışırım ayağa kalkıp güçlü dururum bilmiyorum. Hayattan hiç zevk alamıyorum. O yokken her şey anlamsız geliyor. Bu toksik ilişkiden kurtulmamız gerektiğini , hem kendisinin hem de benim zarar görmemi istemediğini söyledi. Neden bu kadar bağımlı hale geldim ben de bilmiyorum. 5 yıl önce boşanma aşamasında olduğumda da buna benzer şeyler yaşadım. Terk edilmekten korkuyorum ve sanırım anksiyete bozukluğum var. Yalnızlıkla ve bu kötü hissettiren duygularla nasıl baş edebilirim, bu boşluk duygusundan nasıl kurturulurum lütfen yardımcı olun, çok uzun yazdım kusura bakmayın...
Bu konu özelinde söylemiyorum, zaten diğer mesajlarda konu sahibi ile yazistik ama bizim ülkemizde çok fazla paravan evlilik var. Boşanmış olması önemli değil yani.Ama bir de boşanma geçmiş başından.
Arkadaşımla küssem engeller geçerim bunlar nasıl teselliler arkadaşınıza karşı hisleriniz mi var
Yakin arkadastan ayrilinmaz. Kusulur, gorusmek istenmez, kavga edilir vs ama ayrilinmaz. Ya biseksuelsiniz haberiniz yok ya da cok ciddi baglanma sorunlariniz var3 yıldan fazladır konuştuğum yakın arkadaşım var. Onunla birkaç aydır tartışıyor barisiyorduk. Hayatına yakın zamanda birisini aldı. Beni çok sevdiğini ,hayatının merkezine beni alınca kendi iliskişinde sorun olduğunu, onunla anlaşamadığını, aynı anda 2 kişiyi hayatının merkezine alamadığını söyledi. Seni gerçekten çok seviyorum lütfen beni anla güçlü dur sen üzülüp ağlayınca ben de kendimi suçlu hissediyorum bir şekilde yollarımız ayrılmak zorunda. Güzel bitirelim dedi helalleştik. Bütün fotoğrafları, mesajları duruyor onları silmicem. Onunla geçen güzel zamanları hatırlamak mutlu ediyor ama yaşadıklarımı (iyi ya da kötü) ona anlatamamak zor, onsuz saatler günler geçmek bilmiyor sanki. İçimde kocaman boşluk var. Ben ölmüşüm gibi davranma biz sadece konuşmuyoruz ben seni hep hatirlicam unutmicam dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum nasıl alışırım ayağa kalkıp güçlü dururum bilmiyorum. Hayattan hiç zevk alamıyorum. O yokken her şey anlamsız geliyor. Bu toksik ilişkiden kurtulmamız gerektiğini , hem kendisinin hem de benim zarar görmemi istemediğini söyledi. Neden bu kadar bağımlı hale geldim ben de bilmiyorum. 5 yıl önce boşanma aşamasında olduğumda da buna benzer şeyler yaşadım. Terk edilmekten korkuyorum ve sanırım anksiyete bozukluğum var. Yalnızlıkla ve bu kötü hissettiren duygularla nasıl baş edebilirim, bu boşluk duygusundan nasıl kurturulurum lütfen yardımcı olun, çok uzun yazdım kusura bakmayın...
İlk tanıştığımızda onun arkadaş edinme sorunu vardı kimseye güvenemiyordu onun da benim de ailevi sorunlarımız var. Zor çocukluk geçirdik ikimiz de. Bazen ben anne rolüne girerdim , o evladım gibi olurdu. Bazen de o beni teselli eder dinler sakinleştirir annem gibi davranırdı. Senelerce dertlestik birbirimizi dinledik onca geçen zamanı siliyormuş gibi hissedince boşluk oldu bir anda. Şimdi konuşmasak da ben seni çok seviyorum kardeşim bu dünyada anlaşamıyoruz arkadaşlığımız öbür dünyada devam etsin dedi. Onunla ilgili bildiğim çok şey var o da beni bilir. Beni benden daha iyi bilen birisiyle böyle konuşmadan günler aylar ve ömür geçirmek zor geldi. İlerde belki toparlarim bilmiyorumBakın benim bir kız arkadaşımla sizinki gibi değil ama resmen anne kız ilişkim vardı. Çok unutkan biriydi.Arkasini ben toplardim. Birgün onun yaşadığı il ve (o zaman sevgilimdi) eşimin yaşadığı ildeki şubeler arasında seçim yapmam gerekti. Esiminkini seçtim. Kız arkadaşım değil ama tüm çevremiz absürt tepki verdi. O zaman anladım ne kadar hatalı bir ilişki kurduğumu. Annesi gibi davranmayı bıraktım. Sonra koptuk çünkü o artık tüm dertlerini üzerime birakamiyordu.
Siz de tüm yüzleşmeye korktuğunuz şeyleri bu ilişkiyle maskelemissiniz. Lütfen psikolojik bir destek alın. Bu sağlıklı bir arkadaş ilişkisi değil.
Ben yıllar önce internetten sürekli psikolojik hastalık belirtileri okuyup araştıran biriydim sürekli hastaneye giderdim hastalık hastası olmuştum. Hatta daha önce borderline sınırda kişilik bozukluğum mu var diye düşündüm. Acaba şizofren miyim paranoyak miyim diye düşündüğüm de oldu. Kalbim ağrısa kalp krizi geçirip ölücem ya da kanser olucam gibi saçma takıntılarım, kaygılarım vardı. Daha önce psikiyatriye gittim uzun süren bir depresyon sürecim vardı Lustral kullandım. En son geçen yıl gittiğim doktor kaygı seviyemin yüksek olduğunu, anksiyete olduğunu söyledi. İlaç yazacakti ama ben istemedim kabul etmedim. Çalışmıyorum sigortam da yok. İlaçlar uyutuyor sanki düşüncelerimi zihnimi yok ediyor mal gibi hissediyorum ilaç içersemAcaba sizde borderline kisilik bozuklugu var midir? Bi arastirin isterseniz
Bunu bana yazdığınızı düşünüyorum ondan alıntıladım bisexuel olabilir misinizİlk tanıştığımızda onun arkadaş edinme sorunu vardı kimseye güvenemiyordu onun da benim de ailevi sorunlarımız var. Zor çocukluk geçirdik ikimiz de. Bazen ben anne rolüne girerdim , o evladım gibi olurdu. Bazen de o beni teselli eder dinler sakinleştirir annem gibi davranırdı. Senelerce dertlestik birbirimizi dinledik onca geçen zamanı siliyormuş gibi hissedince boşluk oldu bir anda. Şimdi konuşmasak da ben seni çok seviyorum kardeşim bu dünyada anlaşamıyoruz arkadaşlığımız öbür dünyada devam etsin dedi. Onunla ilgili bildiğim çok şey var o da beni bilir. Beni benden daha iyi bilen birisiyle böyle konuşmadan günler aylar ve ömür geçirmek zor geldi. İlerde belki toparlarim bilmiyorum
İlk tanıştığımızda onun arkadaş edinme sorunu vardı kimseye güvenemiyordu onun da benim de ailevi sorunlarımız var. Zor çocukluk geçirdik ikimiz de. Bazen ben anne rolüne girerdim , o evladım gibi olurdu. Bazen de o beni teselli eder dinler sakinleştirir annem gibi davranırdı. Senelerce dertlestik birbirimizi dinledik onca geçen zamanı siliyormuş gibi hissedince boşluk oldu bir anda. Şimdi konuşmasak da ben seni çok seviyorum kardeşim bu dünyada anlaşamıyoruz arkadaşlığımız öbür dünyada devam etsin dedi. Onunla ilgili bildiğim çok şey var o da beni bilir. Beni benden daha iyi bilen birisiyle böyle konuşmadan günler aylar ve ömür geçirmek zor geldi. İlerde belki toparlarim bilmiyorumBakın benim bir kız arkadaşımla sizinki gibi değil ama resmen anne kız ilişkim vardı. Çok unutkan biriydi.Arkasini ben toplardim. Birgün onun yaşadığı il ve (o zaman sevgilimdi) eşimin yaşadığı ildeki şubeler arasında seçim yapmam gerekti. Esiminkini seçtim. Kız arkadaşım değil ama tüm çevremiz absürt tepki verdi. O zaman anladım ne kadar hatalı bir ilişki kurduğumu. Annesi gibi davranmayı bıraktım. Sonra koptuk çünkü o artık tüm dertlerini üzerime birakamiyordu.
Siz de tüm yüzleşmeye korktuğunuz şeyleri bu ilişkiyle maskelemissiniz. Lütfen psikolojik bir destek alın. Bu sağlıklı bir arkadaş ilişkisi değil.
Bağlanma sorunum var evet ben de öyle düşünüyorumYakin arkadastan ayrilinmaz. Kusulur, gorusmek istenmez, kavga edilir vs ama ayrilinmaz. Ya biseksuelsiniz haberiniz yok ya da cok ciddi baglanma sorunlariniz var
Yok hayır sanmıyorum lisede ergenken o tarz bir kimlik karmaşası oluyor ama ben 27 yaşındayım erkeklerden hoşlanıyorum libidom yüksek. Yani biseksüel olduğumu düşünmüyorumBunu bana yazdığınızı düşünüyorum ondan alıntıladım bisexuel olabilir misiniz
O zaman farklı bir bağlanma problemi olabilir yani arkadaş arkadaşa küsünce böyle sevgili gibi ayrılması çok garip dışarıdanYok hayır sanmıyorum lisede ergenken o tarz bir kimlik karmaşası oluyor ama ben 27 yaşındayım erkeklerden hoşlanıyorum libidom yüksek. Yani biseksüel olduğumu düşünmüyorum
Sence konu sahibi sacmalamamis mi?Arkadasiniz sacmalamis bence.
Sence konu sahibi sacmalamamis mi?
Uzak mesafede, ömründe iki kere gördüğü bir kız ama o olmayınca nasıl yoksunluk cekiyor. Belki de arkadaşlığı abartmıştir, kız da rahatsız olmuştur
Bitmedi sizin gibiler. Arkadaş adi altında her haltı yiyosunuz milletin ilişkisine tebelles oluyosunuz. Adam istemiyo işte drama quenlik yapmayın benim ilişkimde de böyle bı kız vardı sorsan arkadaşı sözde tabiki. Ayni böyle parazitti
Şöyle anlatayım size , onunla tanışalı 3 yıldan fazla geçti, her gün onunla konuşuyorduk dışarı çıkınca markete gidince evde temizlik yapınca haber veririz aile içinde sorun olunca birbirimize hemen anlatırız, hayatımıza bir sevgili, erkek arkadaş girince anlatırız. Benim liseden de arkadaşlarım var ama 3 yıl önce başka semte taşınınca uzak kaldık iletişimi kestim. Yolculuk yapmayı da sevmiyorum onlar çalışıyor. Ben ailemle vakit geçirirken de dışarı çıkarken de hep bu arkadaşıma mesaj atardım. Bağımlı bir ilişki oldu kopamadik. En sonunda bu zinciri o kırdı. O da benim onu terk etmemden korktuğunu söylerdi daha önce. İkimizin de terk edilme korkusu var bu arada.Sence konu sahibi sacmalamamis mi?
Uzak mesafede, ömründe iki kere gördüğü bir kız ama o olmayınca nasıl yoksunluk cekiyor. Belki de arkadaşlığı abartmıştir, kız da rahatsız olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?