Yakın arkadaşımla ayrıldık çok üzgün hissediyorum

Yok hayır bahane değil kesinlikle. Biz önceden arada bir tartisirdik beni anlamıyorsun derdi ama helalleşip güzel şekilde vedalaştık. Mutlu olmasını diliyorum umarım ben de mutlu olmayı beceririm.

Eklentiler

• images (51).jpeg
    43,4 KB · Görüntüleme: 54
  • images (50).jpeg
    25,4 KB · Görüntüleme: 67
  • images (49).jpeg
    40,5 KB · Görüntüleme: 63
Evet tam olarak bu. Herkes evleniyor, mutlu oluyor , onlar özgüvenli bir işte çalışabiliyorlar benim gibi çalışma korkuları yok . İnsanlar sosyal ben asosyalim gibi bir düşüncem var.

Arkadaşımla küssem engeller geçerim bunlar nasıl teselliler arkadaşınıza karşı hisleriniz mi var

İlk tanıştığımızda onun arkadaş edinme sorunu vardı kimseye güvenemiyordu onun da benim de ailevi sorunlarımız var. Zor çocukluk geçirdik ikimiz de. Bazen ben anne rolüne girerdim , o evladım gibi olurdu. Bazen de o beni teselli eder dinler sakinleştirir annem gibi davranırdı. Senelerce dertlestik birbirimizi dinledik onca geçen zamanı siliyormuş gibi hissedince boşluk oldu bir anda. Şimdi konuşmasak da ben seni çok seviyorum kardeşim bu dünyada anlaşamıyoruz arkadaşlığımız öbür dünyada devam etsin dedi. Onunla ilgili bildiğim çok şey var o da beni bilir. Beni benden daha iyi bilen birisiyle böyle konuşmadan günler aylar ve ömür geçirmek zor geldi. İlerde belki toparlarim bilmiyorum

Yakin arkadastan ayrilinmaz. Kusulur, gorusmek istenmez, kavga edilir vs ama ayrilinmaz. Ya biseksuelsiniz haberiniz yok ya da cok ciddi baglanma sorunlariniz var

İlk tanıştığımızda onun arkadaş edinme sorunu vardı kimseye güvenemiyordu onun da benim de ailevi sorunlarımız var. Zor çocukluk geçirdik ikimiz de. Bazen ben anne rolüne girerdim , o evladım gibi olurdu. Bazen de o beni teselli eder dinler sakinleştirir annem gibi davranırdı. Senelerce dertlestik birbirimizi dinledik onca geçen zamanı siliyormuş gibi hissedince boşluk oldu bir anda. Şimdi konuşmasak da ben seni çok seviyorum kardeşim bu dünyada anlaşamıyoruz arkadaşlığımız öbür dünyada devam etsin dedi. Onunla ilgili bildiğim çok şey var o da beni bilir. Beni benden daha iyi bilen birisiyle böyle konuşmadan günler aylar ve ömür geçirmek zor geldi. İlerde belki toparlarim bilmiyorum

Acaba sizde borderline kisilik bozuklugu var midir? Bi arastirin isterseniz
Ben yıllar önce internetten sürekli psikolojik hastalık belirtileri okuyup araştıran biriydim sürekli hastaneye giderdim hastalık hastası olmuştum. Hatta daha önce borderline sınırda kişilik bozukluğum mu var diye düşündüm. Acaba şizofren miyim paranoyak miyim diye düşündüğüm de oldu. Kalbim ağrısa kalp krizi geçirip ölücem ya da kanser olucam gibi saçma takıntılarım, kaygılarım vardı. Daha önce psikiyatriye gittim uzun süren bir depresyon sürecim vardı Lustral kullandım. En son geçen yıl gittiğim doktor kaygı seviyemin yüksek olduğunu, anksiyete olduğunu söyledi. İlaç yazacakti ama ben istemedim kabul etmedim. Çalışmıyorum sigortam da yok. İlaçlar uyutuyor sanki düşüncelerimi zihnimi yok ediyor mal gibi hissediyorum ilaç içersem

Bunu bana yazdığınızı düşünüyorum ondan alıntıladım bisexuel olabilir misiniz

Bunu bana yazdığınızı düşünüyorum ondan alıntıladım bisexuel olabilir misiniz
Yok hayır sanmıyorum lisede ergenken o tarz bir kimlik karmaşası oluyor ama ben 27 yaşındayım erkeklerden hoşlanıyorum libidom yüksek. Yani biseksüel olduğumu düşünmüyorum

Yok hayır sanmıyorum lisede ergenken o tarz bir kimlik karmaşası oluyor ama ben 27 yaşındayım erkeklerden hoşlanıyorum libidom yüksek. Yani biseksüel olduğumu düşünmüyorum
O zaman farklı bir bağlanma problemi olabilir yani arkadaş arkadaşa küsünce böyle sevgili gibi ayrılması çok garip dışarıdan

Sence konu sahibi sacmalamamis mi?
Uzak mesafede, ömründe iki kere gördüğü bir kız ama o olmayınca nasıl yoksunluk cekiyor. Belki de arkadaşlığı abartmıştir, kız da rahatsız olmuştur

Konu basinda 3 sene dir yakin arkadasim diyordu. Diyelim konu sahibi de normal bag kurabilen biraz degil (burda bahsettigi duygu durumlari bana da fazla geldi), insan yinede iliskisini bahane ederek degil de durumu oldugu gibi söyleyip bitirmeli. Alinacak ders varsa konu sahibi sadece öyle alir.

Hayır ben onun ilişkilerine sevgililerine hiç karışmam etmem, daha önce iki sevgilisi olmuştu kendi kararıyla ayrılmıştı onlardan. Yanlış anlaşılma olmuş. Adam istemiyor diye bir durum yok . Hatta erkek arkadaşı Ceylanla barışın onu çok seviyorsun sen de üzülüyorsun demiş. Ama buraya kadarmış. Helalleştik yolu açık olsun ne diyim. Mutlu olmanı diliyorum dedim . onun için ve kendim için ailelerimiz için hep dua ediyorum. Ben her ne kadar çok sevince takıntılı hale gelsem de ona parazitlik yapmadım . Seni sevmesem seni arayıp açıklama yapmazdım seni gerçekten seviyorum dedi öyle işte.

Sence konu sahibi sacmalamamis mi?
Uzak mesafede, ömründe iki kere gördüğü bir kız ama o olmayınca nasıl yoksunluk cekiyor. Belki de arkadaşlığı abartmıştir, kız da rahatsız olmuştur
Şöyle anlatayım size , onunla tanışalı 3 yıldan fazla geçti, her gün onunla konuşuyorduk dışarı çıkınca markete gidince evde temizlik yapınca haber veririz aile içinde sorun olunca birbirimize hemen anlatırız, hayatımıza bir sevgili, erkek arkadaş girince anlatırız. Benim liseden de arkadaşlarım var ama 3 yıl önce başka semte taşınınca uzak kaldık iletişimi kestim. Yolculuk yapmayı da sevmiyorum onlar çalışıyor. Ben ailemle vakit geçirirken de dışarı çıkarken de hep bu arkadaşıma mesaj atardım. Bağımlı bir ilişki oldu kopamadik. En sonunda bu zinciri o kırdı. O da benim onu terk etmemden korktuğunu söylerdi daha önce. İkimizin de terk edilme korkusu var bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…