Ne yazacağımı bilemedim.

Sizi baya birbirinize bağlamış insanlar.keske hiç başkasını düşünmeden onunla evlenseydin.tabi iş işten geçti su konuşmalar çok kötü.ne cesaret diyor böyle şeyler.bence bir daha verme bu cesareti

Onun sizin hakkınizdaki düşüncelerini merak edip konusmussunuz gibi geldi bana.10 yıl konuşmamissiniz gereksiz bir şekilde size ulasmis sizde izin vermissiniz. Ne gerek vardı. Duyulsa oda benimle konuştu diyecek. Sizde evde dışarda profili gözüküyor mu gözükmüyor mu durumuna kadar incelemissiniz. Hata yapmışsıniz.

Kuzenini kardeş olarak görmemiş hiç konu sahibesi

Belli ki oda istedi ama olmadı
Anlatamadığı konular var İllaki

"Geçmişte bana nispet yapan şimdi yalvarır vaziyette " diye de yorum yapmış sanki zafer kazanmış gibi

Kuzenin eşinin kilo aldığını falan yazmış
Ne alaka ise konuyla
Kıskanıyor herhalde :KK45:

Aysenin kilosundan pkosundan bizene ki yani Ayse mukemmel degil kusurlari var mi demek istiyorsun? Ki bunlar kusur degil bireysel farkliliklar...

Ayrica engeli basip muhatap olmayabilirdin ne de olsa kuzen gibi gormuyordun herhangi bi yabanci ama sen demekki normalde de kendin mesaj atiyordunki evde yazma kiskanclik olabilir dedi sana.

Adam yazdikca egon tatmin oluyorsa demekki esinden yeterli ilgiyi goremiyorsun ki bu durum egonu oksuyor...

Allah Ayse'nin ahini yerde birakmaz bunu da bilin.

Burdan ayseye sesleniyorum... Ayse cim uyuma kalk arkandan dönen işleri oku o herifı baba yapmak için ilaçlar kullanıp kendini şişirme. Deymez yavrum oku bunları ahhhh ahh Ayşe derin uykuda hilal burda Ayşenin kilolarnn derdinde. Sanane ayseden kilosundan. Adam evdeyken yazma dediğine göre sadece o sana yazmiyomuş sende ona yaziyomussun. Bana hiç masum gelmedin. Bide burda alttan alttan ayseyle uğraşıyorsun yedirmyz :sinirli:

Burdan ayseye sesleniyorum... Ayse cim uyuma kalk arkandan dönen işleri oku o herifı baba yapmak için ilaçlar kullanıp kendini şişirme. Deymez yavrum oku bunları ahhhh ahh Ayşe derin uykuda hilal burda Ayşenin kilolarnn derdinde. Sanane ayseden kilosundan. Adam evdeyken yazma dediğine göre sadece o sana yazmiyomuş sende ona yaziyomussun. Bana hiç masum gelmedin. Bide burda alttan alttan ayseyle uğraşıyorsun yedirmyz :sinirli:
İhanet sadece yatıp kalkmakla olmuyor mesela bu da bir nevi ihanet ama gelde anlat

Şöyle bir durum karsisinda, gercekten eşine aşık bir kadinin sinirlenmesi ve hic muhatap olmamasi gerekirdi.
Ben sizin tarafinizdan, olanlarin anlattiginiz kadar oldugunu düşünmüyorum. Hoş, bu anlattiklariniz bile aldatmak bana göre.
Evlisiniz, hamilesiniz, eşinizi seviyorsaniz ihanet etmeyin. Edecekseniz de ayrılın madem.

Bu tür olaylar yaşanmış madem öncesinde durduk yerde niye aksiyon ararsınız bilmem.Bir de konusturdum diye yazmışsınız. Şimdi iyi mi oldu konuşurdunuz da?
En az o adam kadar siz de hatalısınız.
Eşimle çok mutluyum diye kör göze parmak sokar gibi söylediğinize göre o kadar da mutlu değilsiniz.
Iki tarafın da eşlerine üzüldüm sadece halbuki ne kadar uyumluymussunuz karakter olarak hala oğlunuzla.
Pes...

Bence çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. Bu konuların açılmasına ve onun duygularını ortaya dökmesine izin vermemeliydiniz. Yani ilk sınırı aştınız bunun farkına varın bence ve bundan sonra hiç bir şekilde iletişim kurmayın. Yoksa kendinizi hiç anlamadığınız bir şekilde çarpık ilişkilerin içinde bulursunuz.

Adamin butun sorularini cevaplamissin zaten daha neyi cevaplaman gerekiyor ki?
Bir de "Neyin kafasini yasiyoruz" demissin:KK57:
O çarpik kafayi birlikte yasamissiniz demekki. Yoksa "Neyin kafasini yasiyorsun" demen gerekirdi.
Konunun icinden cikan sonuc ise:
Bariz flörtlesmek.

X