- 12 Aralık 2014
- 636
- 524
-
- Konu Sahibi soylesenebana
İnşalllahhhh cnm inşallahKıyamam ben sana.heyecanlanma.
Yakının gusülü etkilemediğini söyledi kızlar.rahat ol.güzel haberlerini bekliyorummm.
cnm aynen öle fena yakıyo eşim dedi sana destek bende yapıştrcam:) canım ya senin bebişin tutunmş olmasın o yumurta akı adete 1 hafta kala başlıomş öle diyolar ayyy inşallahhh eşimin amcasının kızı dergahta çocuğu olmayanlar için dua varmş ona katılmş benim için dua ettirmiş o gece beni görmüş rüyasında anlatmadı ama çok hayrlı görmüş rüyayı aradı bugğn hamilemisin diye dedim yokta inşallah olurCanım inşallah faydası olur hemen yakmaya başlamıyor bi kaç saate kadar başlar, teyzem yapıştırdıgı gün ilişkiye başlayın demişti, yakı üzerinden gusul olur dedi, hastalık için yapıldıgı için kusur sayılıyormuş, 3 gün kaldırma dursun belinde dedi bende öyle yaptım, benimde tek çizgiydi ama yaptık biz sperm 2-3 gün kaldıgı için, bende çift çizgiyi 16. Gün yakalamıstım sonra silikleşmeye başlamıştı bugün 23. Gün 3 gündür yumurta akı gibi akıntı var anlamadım birazdan bende ovulasyon testi yapacam yumurtalarım yinemi çatlıyo acaba anlamadım gitti
İnşallah canım bizimle birlikte tüm isteyenlere inşallah kucağımız boş kalmaz inşallahhhHadi işallah rüyası çıkar da sende ve ardından bizde meleklerimize kkavuşuruz hayırlısıyla canm rabbim gönlüne ve gönlümüze göre versin işallah
İnşallah tutunmuştur canım hiç böyle olmazdı 3 gündur her gün görüyorum normalde sadece yumurta çatladıgı gün görürdüm o kadar,geçen ay 25. Gün adet olmuştum bugünde 23. Gün, yumurta çatladı desem bu kadar geç kalmaz, bilmiyorum şaşırdım tatlım... inşallah hepimiz hamile kalırız yakıyı sakın kaldırma yarın geçer acısı 3 gün kalsın belinde canımcnm aynen öle fena yakıyo eşim dedi sana destek bende yapıştrcam:) canım ya senin bebişin tutunmş olmasın o yumurta akı adete 1 hafta kala başlıomş öle diyolar ayyy inşallahhh eşimin amcasının kızı dergahta çocuğu olmayanlar için dua varmş ona katılmş benim için dua ettirmiş o gece beni görmüş rüyasında anlatmadı ama çok hayrlı görmüş rüyayı aradı bugğn hamilemisin diye dedim yokta inşallah olur
Yok canım kaldırmam neler yiyip içtim kırmızıları görmek bundan daha fazla yakıyo içimi ay bence tuttu seninki inşallahhhhhhhİnşallah tutunmuştur canım hiç böyle olmazdı 3 gündur her gün görüyorum normalde sadece yumurta çatladıgı gün görürdüm o kadar,geçen ay 25. Gün adet olmuştum bugünde 23. Gün, yumurta çatladı desem bu kadar geç kalmaz, bilmiyorum şaşırdım tatlım... inşallah hepimiz hamile kalırız yakıyı sakın kaldırma yarın geçer acısı 3 gün kalsın belinde canım
Bak bu da bugün yaptıgım ovulasyon testim :)
Eki Görüntüle 1381154
İnşallaaahhh tatlımmYok canım kaldırmam neler yiyip içtim kırmızıları görmek bundan daha fazla yakıyo içimi ay bence tuttu seninki inşallahhhhhhh
kizlar haklisiniz gec kaldim yakiya 2 gun önce yapmam lazimdi... neyse yarin doktorda, randevum var, muane edecek, carsamba yada persembe gunu tekrar tupbebege karar verecek... Bu ikinci tupbebek denemem olacak, insallah bu sefer tutar kizlar benim icin dua edin, bu aralar cok ihtiyacim var duaya
cnm ıns tutar allah ısteyen herkese versın
Cnm benim silik bile olsa çizgi yok daha yaAllah rızası için yatsıdan sonra 4rekat namaz kılınıp selam verdikten sonra 1 fatiha suresi 100 tövbe istiğfar ederek 100 salavat getirerek (KARI KOCA)aşagıdaki duaları 3er kez okursa biiznillah çRabbim çocuğu olmayanlara çocuk bahşeder.
Bismillahirrahmanirrahim
inna fetehna leke fetham mübina.li yağfira lekellahü ma tekaddeme min zembike ve ma teahhara ve yütimme nimetehü aleyke ve yehdiyeke sıratam müstekıyma
Ve yensurakellehü nasran aziza.Hüvellezi enzeles sekinete fi kulubil müminine li yezdadu imanem mea imanihim ve lillahi cünudus semavati vel ard ve kanellahü alimen hakima.
li yüdhılel müminine vel müminati cennatin tecri min tahtihel enharu halidine fiha ve yükeffira anhüm seyyiatihim ve kane zalike ındellehi fevzen azıyma
Kaçıncı günün canım ovulasyon testimi çift çizgi çıkmadı?Cnm benim silik bile olsa çizgi yok daha ya
Cnm bugün 15. Gün ama bu ay 11 gün adet oldum ilk kez ondanmı acaba ovülasyon testi hiç yani silik bile çıkmıyo yaKaçıncı günün canım ovulasyon testimi çift çizgi çıkmadı?
Olabilir canım acele etme bekle birazCnm bugün 15. Gün ama bu ay 11 gün adet oldum ilk kez ondanmı acaba ovülasyon testi hiç yani silik bile çıkmıyo ya
Neyse beklicem artıkOlabilir canım acele etme bekle biraz
Sen naptın akıntı devam ediomıOlabilir canım acele etme bekle biraz