Yakı Mucizesi

Yumurtlama dönemin ne zamanki canım, yakı ısıttıgı için yumurtalar daha çabuk gelişip çatlıyormuş sanırım, ayrıca sperm 2-3 gün kadar canlı kalabiliyormuş yumurtada 1 gün onun için çatladıgında spermler olsunki hemen yumurtaya gitsinler diye :KK39:
bir arkadaşta adeti bittiğinin ertesi günü yapmış hamile kalmış

Yumurtlama dönemin ne zamanki canım, yakı ısıttıgı için yumurtalar daha çabuk gelişip çatlıyormuş sanırım, ayrıca sperm 2-3 gün kadar canlı kalabiliyormuş yumurtada 1 gün onun için çatladıgında spermler olsunki hemen yumurtaya gitsinler diye :KK39:

mesela adetim 5 gün sürüyor

doktorum 10-18.günler gün aşırı ilişki önerdi

8.gün yapsam 11.güne kdr durcak yani yumurtlama döneimde sdc 1 gün yararı olur u yoksa ben birkaç gün sonra mı koyayım

bir de banyoda çıkar mı bu ?

mesela adetim 5 gün sürüyor

doktorum 10-18.günler gün aşırı ilişki önerdi

8.gün yapsam 11.güne kdr durcak yani yumurtlama döneimde sdc 1 gün yararı olur u yoksa ben birkaç gün sonra mı koyayım

bir de banyoda çıkar mı bu ?
Yumurtlama döneminde belde olacak diye bişey yok canım sen adetin bittiginde 3. Günü yapıştır bişey olmaz 3 gün kalsın, bende 10.gün yapıştırttım benim adetim 7 gün sürüyor normalde ama yumurtam 16. Gün çatladı ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladım , 10. Günden başladık gün aşırı ilişkiye duşta aldım bişey olmadı, sende adet bitiminin 3. Günü yapıştır bana teyzem yaptı, yaptıgı herkesese öyle yapıyor geçen ay biriside hamile kalmış Hoppa

Anladım canım geçen sene bnada geldi ümreden elma ama eşimle birlikte yenilmesi gerekiyordu, eşim yemedi okunmuş deyince, o yemedi diye bende yemedim kaldı öyle çürüdü sonra :110: bak canım babannen de öyle hamile kalmış inşallah sende hamile kalırsın Hoppa
Canım ya bıgün 10. Günü adetimin simsiyah geliyo kanama of nedir bu sence şimdi nasıl yaocam bu yakı işini ya herşey üst üate gelio :/

Yumurtlama döneminde belde olacak diye bişey yok canım sen adetin bittiginde 3. Günü yapıştır bişey olmaz 3 gün kalsın, bende 10.gün yapıştırttım benim adetim 7 gün sürüyor normalde ama yumurtam 16. Gün çatladı ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladım , 10. Günden başladık gün aşırı ilişkiye duşta aldım bişey olmadı, sende adet bitiminin 3. Günü yapıştır bana teyzem yaptı, yaptıgı herkesese öyle yapıyor geçen ay biriside hamile kalmış Hoppa
Teyzenin ellerine sağlıkkk:KK45:
Ben de bu ay yapıcam şu yaki işini.bir şey sorcam sana.son damlanın geldiği günü de adet günlerine mi ekliyoruz? Mesela benim ortama 5 günde % 99 biter.ama leke gibi gelir 1 gün falan bir kaç leke.nasıl hesaplıcam yaaa

Canım ya bıgün 10. Günü adetimin simsiyah geliyo kanama of nedir bu sence şimdi nasıl yaocam bu yakı işini ya herşey üst üate gelio :/
Adetliyken yapma canım belki sakıncası olabilir bitsin bittikten sonra 3. Günü yaparsın çünkü ben adetliyken teyzeme gittim yapmadı son günüydü, bittiginin 3. Günü gel dedi sakıncası olmasa o gün yapardı
Teyzenin ellerine sağlıkkk:KK45:
Ben de bu ay yapıcam şu yaki işini.bir şey sorcam sana.son damlanın geldiği günü de adet günlerine mi ekliyoruz? Mesela benim ortama 5 günde % 99 biter.ama leke gibi gelir 1 gün falan bir kaç leke.nasıl hesaplıcam yaaa
Bittiginden emin olup duş aldıgın günün ertesi gününden sayıp 3. Günü oluyor canım, benimde ilk 5 gün kan şeklinde 2 günde leke şeklinde oluyo 7. Günü duş alıyorum yakıyıda 10. gün yaptırdım

Adetliyken yapma canım belki sakıncası olabilir bitsin bittikten sonra 3. Günü yaparsın çünkü ben adetliyken teyzeme gittim yapmadı son günüydü, bittiginin 3. Günü gel dedi sakıncası olmasa o gün yapardı

Bittiginden emin olup duş aldıgın günün ertesi gününden sayıp 3. Günü oluyor canım, benimde ilk 5 gün kan şeklinde 2 günde leke şeklinde oluyo 7. Günü duş alıyorum yakıyıda 10. gün yaptırdım
Teşekkür ederim canım.bu bel çekme işlemi nasıl? Biraz anlatır mısın?

Teşekkür ederim canım.bu bel çekme işlemi nasıl? Biraz anlatır mısın?
Rica ederim canım, bel çekmeyi iyi bilen yaşlı teyze varsa ona çektir canım önce kupa vurulup sonra bel çekiliyo, belinde açıklık olana, ama herkes yapamaz Allah korusun bi sakatlık çıkabilir

Rica ederim canım, bel çekmeyi iyi bilen yaşlı teyze varsa ona çektir canım önce kupa vurulup sonra bel çekiliyo, belinde açıklık olana, ama herkes yapamaz Allah korusun bi sakatlık çıkabilir
Yok canım, yaptırmayı düşünmüyorum.sadece merak ettim nasıl bir işlem diye.yakı yeter bana:KK45:

kızlar ben bel fıtıgından ameliyat oldum.9 yıl oldu ama sizce bana bir zararı olur mu yakının?

Kizlar yaki gercektten ise yariyormu ?
Artik baska carem yok birde bunu deniyecegim insallah
Adetim carsamba gunu bitti tam olarak ne zaman basliyacam...
Yardimci olursaniz cok sevinirim

Kizlar yaki gercektten ise yariyormu ?
Artik baska carem yok birde bunu deniyecegim insallah
Adetim carsamba gunu bitti tam olarak ne zaman basliyacam...
Yardimci olursaniz cok sevinirim
Dün yapıştırman lazımdı ama bugün hemen yapıştırsanda olur heralde canım 1 gündn bişey olcagını sanmıyorum, yakının faydası olanlar var denemekten bişey kaybetmeyiz ben bu ay ilk yaptırdım inşallah faydası olur...

ben de geçen ay adetim biter bitmez yapıştırmıştım ama hamilelik için yapıldığını bilmiyordum ben belim ağrıdığı için yapıştırmıştım. ama kullandığım ay ovulasyon günlerimde yumurtalarım gerekli olgunluğa ulaştı ve çatladı, önceki aylar böyle olmazdı hiç. sırf yumurtalar üzerindeki etkisi bile çok önemli bence, hamilelikte böyle oluşmuyor mu zaten?

Çok hafifse sayabilirsin canım yada yarından say :KK39:
Cnmm şimdi belimi çektirdim yakıda yapıştrdı kadın belimde boşluk varmış çok kabardı şimdi ilişki olcakmı olursa gusul alınmazmış yakıyla çıkarıp başka yapıştrmam gerekiomş bide çok yakmadı yakı beni yarım saat oldu yapıştıralı yavaş yavaşmı etki edio yumurtalıklarımada baktı çok güzel çalışıo dedi ovilasyon testim daha tek çizgi yaptım bugün çok heyecanlıyım ya:KK17:

Cnmm şimdi belimi çektirdim yakıda yapıştrdı kadın belimde boşluk varmış çok kabardı şimdi ilişki olcakmı olursa gusul alınmazmış yakıyla çıkarıp başka yapıştrmam gerekiomş bide çok yakmadı yakı beni yarım saat oldu yapıştıralı yavaş yavaşmı etki edio yumurtalıklarımada baktı çok güzel çalışıo dedi ovilasyon testim daha tek çizgi yaptım bugün çok heyecanlıyım ya:KK17:
Kıyamam ben sana.heyecanlanma.:KK68:
Yakının gusülü etkilemediğini söyledi kızlar.rahat ol.güzel haberlerini bekliyorummm.:p

Canım inşallah faydası olur hemen yakmaya başlamıyor bi kaç saate kadar başlar, teyzem yapıştırdıgı gün ilişkiye başlayın demişti, yakı üzerinden gusul olur dedi, hastalık için yapıldıgı için kusur sayılıyormuş, 3 gün kaldırma dursun belinde dedi bende öyle yaptım, benimde tek çizgiydi ama yaptık biz sperm 2-3 gün kaldıgı için, bende çift çizgiyi 16. Gün yakalamıstım sonra silikleşmeye başlamıştı bugün 23. Gün 3 gündür yumurta akı gibi akıntı var anlamadım birazdan bende ovulasyon testi yapacam yumurtalarım yinemi çatlıyo acaba anlamadım gitti :110:

X