- 26 Aralık 2011
- 2.735
- 238
-
- Konu Sahibi soylesenebana
Faydası oldumu çok merak ettmInsallah hakkimizda hayirlisi olsun bugun bebim adetimin 5. Gunu bugun bitiyor 3 gun bekleyio yaki yapcam sonuclari sizinle paylasirim insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 3.5 senelik evliyiz yaklasik 2 senedir düşünüyoruz olmadi insallah yaki vesile olur
Meehabalar canim dun adet oldum gunum.gecti 3 gun 2. Gunu kan sonucumu aldim beta daha once 0.100 cikardi o gun 1.20 cikmisti gebelik yok dediler sonra adet oldugum. Ilk gun kahverengi kan geldi bildigin çamur gibi neden boyle oldu anlamadim sonra normal kana döndü rengi artik bu adetten sonra sut maydanoz buhari deneyecegim cok faydaliymis icinin herseyini temizliyomus hayirlisi hakkimizdaFaydası oldumu çok merak ettm
Bende dün hayıt tohumuna başladım incele istersen biMeehabalar canim dun adet oldum gunum.gecti 3 gun 2. Gunu kan sonucumu aldim beta daha once 0.100 cikardi o gun 1.20 cikmisti gebelik yok dediler sonra adet oldugum. Ilk gun kahverengi kan geldi bildigin çamur gibi neden boyle oldu anlamadim sonra normal kana döndü rengi artik bu adetten sonra sut maydanoz buhari deneyecegim cok faydaliymis icinin herseyini temizliyomus hayirlisi hakkimizda
Hayırlısı olsun canımOnu bende duydum ama yapmadim 2 ay once randevu almistim arastirmaya pazartesi gunu gidecegiz esimle artik uzmana.danismanin.vakti.geldi sut maydanoz dan baksa bisey yapmayi düşünmüyorum bundan sonra
Insallah hepimiz icin ..Hayırlısı olsun canım
Merhaba hamile olduğunuzu gördüm yakı ile mi oldu acaba çok merak ettim.sağlıcakla kucağınıza alın inşallahBı denemedigim yakı vardı.onuda deneyim bari
Merhabalar.yaki denemeden folukul takibi ile oldu.darisi isteyen herkese İnşallahMerhaba hamile olduğunuzu gördüm yakı ile mi oldu acaba çok merak ettim.sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Merhaba ben yumurtlama dönemine girdim yakıyı yapıştırsam olurmuEvet canım bittikten 3 gün sonra çektir kac gün oldu sana?
Belde açıklık olunca bel yerine gelsin diye çekiliyor canım eskiler böyle hamile kalırmış şimdide çekenler var ama tecrübeli olması lazım, adet bittikten sonra 3. günü çekiliyo hemen yakı yapıştırılıyor bele 3 gün kalıyor belde, yakının yapıştırıldıgı gün ilişkiye başlayıp gün aşırı ilişki oluyor tam yumurtlama dönemine geldigi için yakıyi yapıştırıldıgı gün başlanması lazım ayrıca kalçanın altına yastık koyup bacak bacak üstüne atıp 1 saat kadar yatılması lazım sonra normal yatabilirsin ben böyle yaptım
Merhaba göbeğin neresine yapıştırdın?Tesekkurler canimmm. Insallah sende bu ay hamile kalirsin.canim biz ovulasyon tarihinde yapistirdik .hatta ben olayi biraz abartip hem belime hemde gobegime yapistirdim :))). Iyikide yapistirmisim . Banyo yapılır zaten yaki varken iliski olacak. Madem adet duzenli ovulasyon belli isin kolay Allahin izni ile cikarip yenisini yapıştırmana gerek yok canim kuruyor hemen. Ve oyle cokda kolay ciktigi soylenemez ben pamuga kolanya doktum yakiyi o pamukla islatip oyle cikardim . Allah yardimcin olsun insallah melegin gelir