Yakı Mucizesi

Insallah hakkimizda hayirlisi olsun bugun bebim adetimin 5. Gunu bugun bitiyor 3 gun bekleyio yaki yapcam sonuclari sizinle paylasirim insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 3.5 senelik evliyiz yaklasik 2 senedir düşünüyoruz olmadi insallah yaki vesile olur

Faydası oldumu çok merak ettm

Faydası oldumu çok merak ettm
Meehabalar canim dun adet oldum gunum.gecti 3 gun 2. Gunu kan sonucumu aldim beta daha once 0.100 cikardi o gun 1.20 cikmisti gebelik yok dediler sonra adet oldugum. Ilk gun kahverengi kan geldi bildigin çamur gibi neden boyle oldu anlamadim sonra normal kana döndü rengi artik bu adetten sonra sut maydanoz buhari deneyecegim cok faydaliymis icinin herseyini temizliyomus hayirlisi hakkimizda

Bende dün hayıt tohumuna başladım incele istersen bi

Onu bende duydum ama yapmadim 2 ay once randevu almistim arastirmaya pazartesi gunu gidecegiz esimle artik uzmana.danismanin.vakti.geldi sut maydanoz dan baksa bisey yapmayi düşünmüyorum bundan sonra

Onu bende duydum ama yapmadim 2 ay once randevu almistim arastirmaya pazartesi gunu gidecegiz esimle artik uzmana.danismanin.vakti.geldi sut maydanoz dan baksa bisey yapmayi düşünmüyorum bundan sonra
Hayırlısı olsun canım

Merhaba ben yumurtlama dönemine girdim yakıyı yapıştırsam olurmu

Merhaba göbeğin neresine yapıştırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…