Yakı Mucizesi

soylesenebana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
142
74
Merhaba Arkadaşlar,

Ben bu forumu uzun süredir bebek istediğim için takip ediyorum. Tıpkı sizin gibi sürekli gebe kalmak için ne yapmak gerekir vs başlıklarını defalarca okuyordum. ben 1 yıllık evliyim ancak son 6 ayda tedaviye başladık. Doktor yumurtlamamı geliştirmek için klomen verdi, işe yaramadı. daha sonra mantardan dolayı fitil verdi vücuttaki iltihapı sökmek için antibiyotik verdi işe yaramadı. en son annem bana yakı yapmamı önerdi. yaptım ve . yaptığım ay hamile kaldım. işe yararsa buraya yazacağıma söz vermiştim, başkaları da yararlansınlar diye. bence muhakkak deneyin. kaybedecek hiçbirşeyiniz yok.

uygulama kısmına gelince, eczaneden şu üzeri panterli bildiğimiz klasik yakıdan alıyoruz. onu son adetimiz bittiği gün veya ertesi günü tam kalçamızın üst kısmına, belimize yapıştırıyoruz (eşinizden veya en yakınınızdan yardım alın çünkü kendinizin yapıştırmanız çok zor). ilk başta çok yakıyor ve çıkarmak istiyorsunuz ama direnin:) yakı 3 gün kalacak. o 3 gün boyunca yıkanmayın ki ıslanmasın. aynı zamanda o ay ağır bir şeyler taşımamaya özen gösterin.

bu arada yakının faydasıyla ilgili tıbbi bir açıklama yok benim bildiğim. ancak muhakkak faydası oluyor. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin

Sevgiler

Allah tamamına erdirsin inş denemekte fayda var bide bunu deneyelim

KESİNLİKLE DENEYECEĞİM CANIM.İNŞALLAH BENDEDE ETKİLİ OLUR

aaa çok enteresan ilk defa duydum bende deniycem,ne zararı olcak ki :) teşekkürler paylaştığınız için,hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur inşallah :)

Bende burda okudum bu ay yakiyla hamile kaldım
Mrb canım ne kadar süredir bebek istiyodunuz acaba? Bizimde olmuyor aşılama yaptırdım tutmadı bu ay adetim bitince teyzem belimi çekip yakı yapıştıracak bakalım onuda deneyim ayrıca hayıt tohumu suyu ve arı sütü polenide içiuorum, doktor bi sorun bulamadı hersey cok sükür iyi ama olmuyor inşallah bende de faydası olur, yakı yapıstırıldıktan sonra birliktelik oluyormu acaba yoksa kalkmasımı lazım birliktelik için ilk yaptıracam merak ettim

Ben adetime en bikacgun sonra yapıştırın yumurtlama ma 4gun vardı 2 gün birlikte oldum bigün arayla devam ettim. Yakı isittigi için erken yumurtayı geliştirip catlatiyor denedim ay hamile kaldım. 6aydir deniyodum bu yöntemle oldu çok şükür inşaallah sen de faydasını görürsün

Yaaa gerçekten işe yarıyo yani daha öncede duymuştum ama ilişki zamanını anlayamadım ne zaman yakıyı çıkarttın geri ilişki sırasında yakı hala belindemiydi banyo yaparkn çıkarttınmı çok soru sordum ama bende bir senedir uğraşıyorum herşeyi ince ayrıntısına kadar anlatırmısın sen bize bizde başkalarına umut oluruz işallah

Mrb canım adet bittikten 3 gün sonra yapıştırılıp 3 gün kalacakmış kaldırılmadan, yapıştırıldıgı gün ilişkiye başlayıp gün aşırı ilişkide bulunulacakmış yakı varken gusul abdesti oluyormuş rahatsızlık için yaptıgından kusur sayılıyormuş bende dün belimi cektirip yakı yaptırdım ayrıca kupada vuruldu bekliyorum, ama sadece yakı ilede faydasını gören olmuş ilk gün yaktı biraz ama şuan iyiyim inşallah faydasını görürüz

Ayyyy cnm hadi hayırlısı ya ne deyim gelişmeleri yaz lütfen rabbim çabalarımızı boşa ç8karmasın işallah bebişlerimiz gelir

Ayyyy cnm hadi hayırlısı ya ne deyim gelişmeleri yaz lütfen rabbim çabalarımızı boşa ç8karmasın işallah bebişlerimiz gelir
İnşallah canım bu ayın sonuna doğru belli olur gelişmeleri yazarım ovulasyon testide yapıyorum daha çatlamadı yumurtalarım bi kaç güne çatlar ama

bu ay ben de yakı yapıştırdım. yarın da aşılama var. bakalım nasip. bunlar hep vesile.

İşallah hayırlı haberlarini alırız canm işallh hepimize umut olursunuz

Sizde kist falan varmı yada çocuğunuz varmı ilk çocuğunuzmu olacak işallah ben ikinci için çabalıyorum ve çok küçük bir çikolata kistim var oda hamile kalmamı engelliyo ama umudumu hoç yitmiycem bir taneyi veren yüce rabbim ikinciyide verir elbet

güzel haberlerinizi alırız inş..
ben de bu ay deneyecem yakıyı :)
inş gerek kalmaz da

Kızlar umidinizi kaybetmeyin olumlu düşünün bu yöntemle hamile kalacağım hiç aklıma gelmezdi

bu ay bende denedim 2 tane aldım adetimin 5.günü taktım 6.günü banyo yaptım yenisini taktım onuda ertesi gün çıkardım şimdi adetimin 11 günündeyim ve yarın yine takıcam yumurtlama dönemimde aynı zamanda soğan kürü de yapıyorum.bakalım umut fakirin ekmeği bu ay olmazsa önümüzdeki ay yine yapıcam.güzel haberler almak umuduyla sevgiler.olumlu sonuç alanlar lütfen yazsın hep beraber sevinelim.öpüldünüz

Bende dün gece yapıştırdım c.tesi çıkarıp pzar yeniden yapıştırcm hadi rabbim hepimizin gönlüne göre versin işallah gelişmeleri yazmayı unutmayalım hadi rastgele ümitsizlik yok o bebişler gelecek bende soğan kürü de yapıyorum kist için hade bklm

Merhaba aranızda çok yeniyim aynı dertten müzdaribim anlamadığım şey adet bittikten sonra yapıştırılıyo ama o zaman yumurtlama günü değil şöle ben bu ay ovilasyon testi aldım çift çizgi çıktığı günmü yapıştırsam???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…