- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
-
- Konu Sahibi soylesenebana
bir arkadaşta adeti bittiğinin ertesi günü yapmış hamile kalmışYumurtlama dönemin ne zamanki canım, yakı ısıttıgı için yumurtalar daha çabuk gelişip çatlıyormuş sanırım, ayrıca sperm 2-3 gün kadar canlı kalabiliyormuş yumurtada 1 gün onun için çatladıgında spermler olsunki hemen yumurtaya gitsinler diye
Yumurtlama dönemin ne zamanki canım, yakı ısıttıgı için yumurtalar daha çabuk gelişip çatlıyormuş sanırım, ayrıca sperm 2-3 gün kadar canlı kalabiliyormuş yumurtada 1 gün onun için çatladıgında spermler olsunki hemen yumurtaya gitsinler diye
Yumurtlama döneminde belde olacak diye bişey yok canım sen adetin bittiginde 3. Günü yapıştır bişey olmaz 3 gün kalsın, bende 10.gün yapıştırttım benim adetim 7 gün sürüyor normalde ama yumurtam 16. Gün çatladı ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladım , 10. Günden başladık gün aşırı ilişkiye duşta aldım bişey olmadı, sende adet bitiminin 3. Günü yapıştır bana teyzem yaptı, yaptıgı herkesese öyle yapıyor geçen ay biriside hamile kalmışmesela adetim 5 gün sürüyor
doktorum 10-18.günler gün aşırı ilişki önerdi
8.gün yapsam 11.güne kdr durcak yani yumurtlama döneimde sdc 1 gün yararı olur u yoksa ben birkaç gün sonra mı koyayım
bir de banyoda çıkar mı bu ?
Canım ya bıgün 10. Günü adetimin simsiyah geliyo kanama of nedir bu sence şimdi nasıl yaocam bu yakı işini ya herşey üst üate gelio :/Anladım canım geçen sene bnada geldi ümreden elma ama eşimle birlikte yenilmesi gerekiyordu, eşim yemedi okunmuş deyince, o yemedi diye bende yemedim kaldı öyle çürüdü sonrabak canım babannen de öyle hamile kalmış inşallah sende hamile kalırsın
Teyzenin ellerine sağlıkkkYumurtlama döneminde belde olacak diye bişey yok canım sen adetin bittiginde 3. Günü yapıştır bişey olmaz 3 gün kalsın, bende 10.gün yapıştırttım benim adetim 7 gün sürüyor normalde ama yumurtam 16. Gün çatladı ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladım , 10. Günden başladık gün aşırı ilişkiye duşta aldım bişey olmadı, sende adet bitiminin 3. Günü yapıştır bana teyzem yaptı, yaptıgı herkesese öyle yapıyor geçen ay biriside hamile kalmış
Adetliyken yapma canım belki sakıncası olabilir bitsin bittikten sonra 3. Günü yaparsın çünkü ben adetliyken teyzeme gittim yapmadı son günüydü, bittiginin 3. Günü gel dedi sakıncası olmasa o gün yapardıCanım ya bıgün 10. Günü adetimin simsiyah geliyo kanama of nedir bu sence şimdi nasıl yaocam bu yakı işini ya herşey üst üate gelio :/
Bittiginden emin olup duş aldıgın günün ertesi gününden sayıp 3. Günü oluyor canım, benimde ilk 5 gün kan şeklinde 2 günde leke şeklinde oluyo 7. Günü duş alıyorum yakıyıda 10. gün yaptırdımTeyzenin ellerine sağlıkkk
Ben de bu ay yapıcam şu yaki işini.bir şey sorcam sana.son damlanın geldiği günü de adet günlerine mi ekliyoruz? Mesela benim ortama 5 günde % 99 biter.ama leke gibi gelir 1 gün falan bir kaç leke.nasıl hesaplıcam yaaa
Teşekkür ederim canım.bu bel çekme işlemi nasıl? Biraz anlatır mısın?Adetliyken yapma canım belki sakıncası olabilir bitsin bittikten sonra 3. Günü yaparsın çünkü ben adetliyken teyzeme gittim yapmadı son günüydü, bittiginin 3. Günü gel dedi sakıncası olmasa o gün yapardı
Bittiginden emin olup duş aldıgın günün ertesi gününden sayıp 3. Günü oluyor canım, benimde ilk 5 gün kan şeklinde 2 günde leke şeklinde oluyo 7. Günü duş alıyorum yakıyıda 10. gün yaptırdım
Rica ederim canım, bel çekmeyi iyi bilen yaşlı teyze varsa ona çektir canım önce kupa vurulup sonra bel çekiliyo, belinde açıklık olana, ama herkes yapamaz Allah korusun bi sakatlık çıkabilirTeşekkür ederim canım.bu bel çekme işlemi nasıl? Biraz anlatır mısın?
Yok canım, yaptırmayı düşünmüyorum.sadece merak ettim nasıl bir işlem diye.yakı yeter banaRica ederim canım, bel çekmeyi iyi bilen yaşlı teyze varsa ona çektir canım önce kupa vurulup sonra bel çekiliyo, belinde açıklık olana, ama herkes yapamaz Allah korusun bi sakatlık çıkabilir
Tatlımm dün kanamam bitti hafif bi kahverengi akıntı var bitti sayıyımmı bugün???Rica ederim canım, bel çekmeyi iyi bilen yaşlı teyze varsa ona çektir canım önce kupa vurulup sonra bel çekiliyo, belinde açıklık olana, ama herkes yapamaz Allah korusun bi sakatlık çıkabilir
Çok hafifse sayabilirsin canım yada yarından sayTatlımm dün kanamam bitti hafif bi kahverengi akıntı var bitti sayıyımmı bugün???
Hemen yapıstir canimKizlar yaki gercektten ise yariyormu ?
Artik baska carem yok birde bunu deniyecegim insallah
Adetim carsamba gunu bitti tam olarak ne zaman basliyacam...
Yardimci olursaniz cok sevinirim
Ya daKizlar yaki gercektten ise yariyormu ?
Dün yapıştırman lazımdı ama bugün hemen yapıştırsanda olur heralde canım 1 gündn bişey olcagını sanmıyorum, yakının faydası olanlar var denemekten bişey kaybetmeyiz ben bu ay ilk yaptırdım inşallah faydası olur...Kizlar yaki gercektten ise yariyormu ?
Cnmm şimdi belimi çektirdim yakıda yapıştrdı kadın belimde boşluk varmış çok kabardı şimdi ilişki olcakmı olursa gusul alınmazmış yakıyla çıkarıp başka yapıştrmam gerekiomş bide çok yakmadı yakı beni yarım saat oldu yapıştıralı yavaş yavaşmı etki edio yumurtalıklarımada baktı çok güzel çalışıo dedi ovilasyon testim daha tek çizgi yaptım bugün çok heyecanlıyım yaÇok hafifse sayabilirsin canım yada yarından say
Kıyamam ben sana.heyecanlanma.Cnmm şimdi belimi çektirdim yakıda yapıştrdı kadın belimde boşluk varmış çok kabardı şimdi ilişki olcakmı olursa gusul alınmazmış yakıyla çıkarıp başka yapıştrmam gerekiomş bide çok yakmadı yakı beni yarım saat oldu yapıştıralı yavaş yavaşmı etki edio yumurtalıklarımada baktı çok güzel çalışıo dedi ovilasyon testim daha tek çizgi yaptım bugün çok heyecanlıyım ya
Canım inşallah faydası olur hemen yakmaya başlamıyor bi kaç saate kadar başlar, teyzem yapıştırdıgı gün ilişkiye başlayın demişti, yakı üzerinden gusul olur dedi, hastalık için yapıldıgı için kusur sayılıyormuş, 3 gün kaldırma dursun belinde dedi bende öyle yaptım, benimde tek çizgiydi ama yaptık biz sperm 2-3 gün kaldıgı için, bende çift çizgiyi 16. Gün yakalamıstım sonra silikleşmeye başlamıştı bugün 23. Gün 3 gündür yumurta akı gibi akıntı var anlamadım birazdan bende ovulasyon testi yapacam yumurtalarım yinemi çatlıyo acaba anlamadım gittiCnmm şimdi belimi çektirdim yakıda yapıştrdı kadın belimde boşluk varmış çok kabardı şimdi ilişki olcakmı olursa gusul alınmazmış yakıyla çıkarıp başka yapıştrmam gerekiomş bide çok yakmadı yakı beni yarım saat oldu yapıştıralı yavaş yavaşmı etki edio yumurtalıklarımada baktı çok güzel çalışıo dedi ovilasyon testim daha tek çizgi yaptım bugün çok heyecanlıyım ya