Yakı Mucizesi

Bugün fazla akıntım yok canım, mide bulantım var ama kusmuyorum, bi de uyku var ama pskolojik olmasından korkuyorum bugün 25. Günüm kasıklarımda ağrıyor
Cnm baksana ovülasyon testim bugün böle çıktı ay gün gelio galiba :KK17:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 247
Cnm baksana ovülasyon testim bugün böle çıktı ay gün gelio galiba :KK17:
Evet canım inşallah 3-4 güne kadar koyulaşır, bu ay adetin uzun sürdüğü için geç kalmıştır çatlaması :KK66: benimde gelecek hafta belli olacak:KK45: 27. Gün bu gün kanda baktırsam çıkar ama ben günümün geçmesini bekliyecem :110:

Valla benimde miğdem bulanıyo uykum geliyo göğüslerim ağrıyo tabiki bunların hepsi psikolojik maalesef yarın görürüm kırmızı kartı ne olur allahım bu ay oğluma kardeşin olck haberini vermeyi nasip et ne olurrrrr....

Yok canım daha gelmedii aman gelmesinde :KK53: hafif agrılar gelip geçiyor, gögsümün rengide hafif koyulaştı gibi :110: inşallah pskolojik deildir :KK16:
Cnm görümcemin kızı hamile adeti geçmeden bigün önce göbeğinin deliği büyümüştü yenge baksana nolmş buraya diodu bide idrarını hemn yapmasa sancılanıodu gaz sancısı adet sancısı karışımı vardı göğüslernde hiç bişi yoktu acı bile bacağı ağrıodu çok

Günaydın kızlar yine yedim kırmızı kartı gebelik dışıyım yani sabahın ilk saatlerinde hiiiiç geç kalmaz zaten bu kadar adeti düzenli olupta hamile kalamamak ne kötü yaaaa...

Cnm görümcemin kızı hamile adeti geçmeden bigün önce göbeğinin deliği büyümüştü yenge baksana nolmş buraya diodu bide idrarını hemn yapmasa sancılanıodu gaz sancısı adet sancısı karışımı vardı göğüslernde hiç bişi yoktu acı bile bacağı ağrıodu çok
Göbek deligime hiç bakmadım canım ama gaz sancısı adet sancısı bugün çok oluyor, şimdi sınavdayım eve gidince göbegime bakıyım bakalım :KK70:
Günaydın kızlar yine yedim kırmızı kartı gebelik dışıyım yani sabahın ilk saatlerinde hiiiiç geç kalmaz zaten bu kadar adeti düzenli olupta hamile kalamamak ne kötü yaaaa...
Üzüldüm canım :110:hayırlısı olsun inşallah gelecek ay gelmez kırmızılar, benim adette çok düzenli hamile kalamadıkça sinir oluyorum

Off ne kötü derdimiz var ya korunan insanlara ay hamilelik korkusunolan insanlara imrenerek bakıyorum ya nolcak bizim bu halimiz

Off ne kötü derdimiz var ya korunan insanlara ay hamilelik korkusunolan insanlara imrenerek bakıyorum ya nolcak bizim bu halimiz
Aynen canım bi de diyorlar ya istemiyorduk kazayla oldu diye sinir oluyorum :110:
Cnm naptın baktınmıı göbüşüne:110: test yapsan çıkarmı
Göbegime baktım canım aynı gibi bişey anlamadım, ama daha adette olmadım yarın 30. Gün :110: inşallahda olmam sen ne yaptın nasılsın

Aynen canım bi de diyorlar ya istemiyorduk kazayla oldu diye sinir oluyorum :110:

Göbegime baktım canım aynı gibi bişey anlamadım, ama daha adette olmadım yarın 30. Gün :110: inşallahda olmam sen ne yaptın nasılsın
Ben çalışıom cnm hala ya benim testler bozuk çıktı galiba ya ikinci çizgi hemen çıkmıyo 2-3 dk snra çıkıo dün yaptm ikinci çizgi çok 2-3 dk snra net çıktı bugün yaptım 2-3 dk snra dünkinden daha az çıktı ama ben yinede çalışıom :KK76:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 228
Ben çalışıom cnm hala ya benim testler bozuk çıktı galiba ya ikinci çizgi hemen çıkmıyo 2-3 dk snra çıkıo dün yaptm ikinci çizgi çok 2-3 dk snra net çıktı bugün yaptım 2-3 dk snra dünkinden daha az çıktı ama ben yinede çalışıom :KK76:
Canım yapınca biraz bekliyceksin hemen çıkmaması çok normal, hem baya net çıkmış bence biraz daha devam edin gün aşırı, bendeadet belirtisi yok şimdilik bakalım bende ovulasyon testimi yapsam acaba diyorum onda da belli oluyormuş ya :110:

Canım yapınca biraz bekliyceksin hemen çıkmaması çok normal, hem baya net çıkmış bence biraz daha devam edin gün aşırı, bendeadet belirtisi yok şimdilik bakalım bende ovulasyon testimi yapsam acaba diyorum onda da belli oluyormuş ya :110:
he iyi o zaman cnm ya :) bnce sen ovilasyon yap bi çıkar belki ay hadi inşallah yaa
Bak resime bugünde böle bugün çalışalım silikleşmiş:)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 196
X