- 26 Kasım 2014
- 1.802
- 1.231
- Konu Sahibi soylesenebana
merfhaba arkadaşlar bendede pko var pzt dr gittim yumurtan buyumus kendılıgınden çatlamasını bekleyelım dedı.Ben şu an yapıştırsam bir işe yararmı yoksa adetimi bekleyeyim.Yardımcı olurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetinin kaçıncı günü canım?merfhaba arkadaşlar bendede pko var pzt dr gittim yumurtan buyumus kendılıgınden çatlamasını bekleyelım dedı.Ben şu an yapıştırsam bir işe yararmı yoksa adetimi bekleyeyim.Yardımcı olurmusunuz
Adetinin kaçıncı günü canım?
Tatlım adet başlangıcından saydıgında bugün kaçıncı gün oluyorCnm normalde salı günü yıkanmam lazımdı ama iki gündr sabah ağrım oluyo bi damla pıhtılı pembe kan gelio anlamadım
Bnce adetini bekle canım adet olduktan sonra yap belki bişey olabilir riske atma yumurtanda büyümüş ama sen bilirsin araştır bi iyicehenuz adet olmadım canım
Tatlım adet başlangıcından saydıgında bugün kaçıncı gün oluyor
Bnce adetini bekle canım adet olduktan sonra yap belki bişey olabilir riske atma yumurtanda büyümüş ama sen bilirsin araştır bi iyice
cnm geçn hafta çarşamba oldum olduğum günüde sayarsam bugün 9. Gün çoğaldı kanama bugün eşimi kontrole götrdüm eve bi geldim bildiğin adetin ilk günü gibi bu ay çok olmadım ondanmı acabaTatlım adet başlangıcından saydıgında bugün kaçıncı gün
Anladım canım geçen sene ablamda 10 gün kanaması olunca doktora gitmişti uzun sürdü diye doktor hamile oldugunu söylemişti inşallah sende hamilesindir, bence sende doktora git bi hiç böyle uzun sürmediyse adetin.cnm geçn hafta çarşamba oldum olduğum günüde sayarsam bugün 9. Gün çoğaldı kanama bugün eşimi kontrole götrdüm eve bi geldim bildiğin adetin ilk günü gibi bu ay çok olmadım ondanmı acaba
Sanmyrm cnm ya kistmi var acaba adet olmadan bigün önce kan testi yaptrmştım 1.20 çıktı olsaydı o zamn çıkardı hiç böle olmazdı ya bide bi akrabam ümreden okunmuş elma getirdi 9 kişi ibrahim suresinin belirli bi ayetlerini okunuyomuş onuda yicem of bi bitsede başlasam tedaviye bu arada benim babaannemde belini çektirdikten sonra hamile kalmış yeni öğrendim :)))Anladım canım geçen sene ablamda 10 gün kanaması olunca doktora gitmişti uzun sürdü diye doktor hamile oldugunu söylemişti inşallah sende hamilesindir, bence sende doktora git bi hiç böyle uzun sürmediyse adetin.
Anladım canım geçen sene bnada geldi ümreden elma ama eşimle birlikte yenilmesi gerekiyordu, eşim yemedi okunmuş deyince, o yemedi diye bende yemedim kaldı öyle çürüdü sonra bak canım babannen de öyle hamile kalmış inşallah sende hamile kalırsınSanmyrm cnm ya kistmi var acaba adet olmadan bigün önce kan testi yaptrmştım 1.20 çıktı olsaydı o zamn çıkardı hiç böle olmazdı ya bide bi akrabam ümreden okunmuş elma getirdi 9 kişi ibrahim suresinin belirli bi ayetlerini okunuyomuş onuda yicem of bi bitsede başlasam tedaviye bu arada benim babaannemde belini çektirdikten sonra hamile kalmış yeni öğrendim :)))
yakının üstündeki kullanım talimatlarında en fazla 24 saat kalabilir diyor amaMrb canım adet bittikten 3 gün sonra yapıştırılıp 3 gün kalacakmış kaldırılmadan, yapıştırıldıgı gün ilişkiye başlayıp gün aşırı ilişkide bulunulacakmış yakı varken gusul abdesti oluyormuş rahatsızlık için yaptıgından kusur sayılıyormuş bende dün belimi cektirip yakı yaptırdım ayrıca kupada vuruldu bekliyorum, ama sadece yakı ilede faydasını gören olmuş ilk gün yaktı biraz ama şuan iyiyim inşallah faydasını görürüz
Bel çekildigi için tutması açısından 3 gün sanırım canım bende bilmiyordum teyzem 3 gün kalsın belinde dedi zaten ilk gün acıtıyor sonra acısı olmuyor onun için sakıncası yok yaniyakının üstündeki kullanım talimatlarında en fazla 24 saat kalabilir diyor ama
bende geçen 15 gün önce falan yaptım. 20 saat kadar kaldı belimde, belki etkisi olmuştur adetim 4 gün geciktiBel çekildigi için tutması açısından 3 gün sanırım canım bende bilmiyordum teyzem 3 gün kalsın belinde dedi zaten ilk gün acıtıyor sonra acısı olmuyor onun için sakıncası yok yani
20 saat az deil canım inşallah hamilesindir test yaptınmı,belinide çektirmişmiydin yoksa sadece yakımı yapıştırmıştınbende geçen 15 gün önce falan yaptım. 20 saat kadar kaldı belimde, belki etkisi olmuştur adetim 4 gün gecikti
sadece yakı yaptım, test yapmadım daha pazar günü yapmayı düşünüyorum garanti olsun diye...20 saat az deil canım inşallah hamilesindir test yaptınmı,belinide çektirmişmiydin yoksa sadece yakımı yapıştırmıştın
İnşallah faydası olmuştur bende merak ettim sonucu yaz olurmu, bizede umut olursunsadece yakı yaptım, test yapmadım daha pazar günü yapmayı düşünüyorum garanti olsun diye...
Yumurtlama dönemin ne zamanki canım, yakı ısıttıgı için yumurtalar daha çabuk gelişip çatlıyormuş sanırım, ayrıca sperm 2-3 gün kadar canlı kalabiliyormuş yumurtada 1 gün onun için çatladıgında spermler olsunki hemen yumurtaya gitsinler diyebir şey sorcam yakı sırttayken ilişki şart mı? çünkü adet bittikten 3 gün sonra ypıştırın deniyor ama o zaman yumurtlama dönemim girmemiş oluyor benm.
tamam canım yazarım mutlakaİnşallah faydası olmuştur bende merak ettim sonucu yaz olurmu, bizede umut olursun