- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.685
-
- Konu Sahibi soylesenebana
Ben de ikinci için uğraşıyorumSizde kist falan varmı yada çocuğunuz varmı ilk çocuğunuzmu olacak işallah ben ikinci için çabalıyorum ve çok küçük bir çikolata kistim var oda hamile kalmamı engelliyo ama umudumu hoç yitmiycem bir taneyi veren yüce rabbim ikinciyide verir elbet
Bakalım hayırlısı artık canım yakının yapıldıgı gün başladık çalışmalara dahada devam ediyor gün aşırıHerzaman öyle u,ayan akıntı olacak die bişey yok cadıprensesss bünyeyle alakalı işte çalışmalara devam
Canım, benim anladığım adetten 3 gün sonra yapıştırılıp 3-4 gün kalacağı.ben bu ay deneyecem bakalım..
regl sonrası yapıştırıp 3 gün kalacak onu çıkartıp tekrar takacam ve 3 gün daha kalacak değil mi?
gusul abdesti oluyormuş sanırım yakıyla çalışma sonrasında çıkarmama gerek yok öyleyse..
bilenler yardımcı olabilirler mi :)
Cnm ya normalde salı günü adetim bitmesi gerekiyıdu ama bitmedi bu kez bitincemi çektiriym belimiBakalım hayırlısı artık canım yakının yapıldıgı gün başladık çalışmalara dahada devam ediyor gün aşırı
Evet canım bittikten 3 gün sonra çektir kac gün oldu sana?Cnm ya normalde salı günü adetim bitmesi gerekiyıdu ama bitmedi bu kez bitincemi çektiriym belimi
Belde açıklık olunca bel yerine gelsin diye çekiliyor canım eskiler böyle hamile kalırmış şimdide çekenler var ama tecrübeli olması lazım, adet bittikten sonra 3. günü çekiliyo hemen yakı yapıştırılıyor bele 3 gün kalıyor belde, yakının yapıştırıldıgı gün ilişkiye başlayıp gün aşırı ilişki oluyor tam yumurtlama dönemine geldigi için yakıyi yapıştırıldıgı gün başlanması lazım ayrıca kalçanın altına yastık koyup bacak bacak üstüne atıp 1 saat kadar yatılması lazım sonra normal yatabilirsin ben böyle yaptımbel çektirmek derken? yakı ağrı yakısı mı?. adetin üçüncü günü mü bitiminin 3. günü mü? 3 gün tutsak sonrasında ilişkiye girsek olmuyor mu?