Yakalamaz olsaydım keşke

Yani bir holdingte üst düzey yöneticinin iscilerini ne yapacagini bilmemesi, üstüne bu soruyu kk'ine sormasi cok aci olur.

Buraya cok cok katiliyorum. Ust duzey yonetici gecinen insanlarin, calisanlara nasil davranacaklari konusunda hicbir fikirleri olmamasi cok urkutucu. Basinizda sirketi yonetiyor sandiginiz insanlar ee aslinda o zaman hicbir sey bilmiyor.

Hani bunun prosedürleri olmali. Ve o tür programlara sadece is icin bakilmali. Konu sahibi acaba x ve y fingirdiyorlarmi diye bakiyor. Üstüne burdakiler özel hayat diyince "4 saat sexting yapiyorlar" oldu. Whatsapp ve fb varken, cidden o is programinda millet 4 saat niye sexting yapsin? O kadar saat bunu yaparken verimsiz olmuyorlarmi? Iste aksaklik yokmu?

Yani nereden tutsan elinde kalan bir konu. Hicbir tarafi mantikli degil. Ben inanmadim acikcasi.

Valla şöyle dicem; bu iki utanmaz evli ve sekse kadar konuşuyorlarsa arpaları baya fazla gelmiş demektir.Verin haklarını defolsun gitsinler,yerine ihtiyaç sahibi insanlar gelsin.Eşlerini aldatmayı ödüllendirmiş olacaksınız işten çıkarmazsanız. Ve de günaha ortak..yazıklar olsun.Boşansınlar madem gönülleri başkasında!

Hanımefendi bir konu danıştı diye neden taşlanıyor ben anlamadım yalnız! İnsani yanı ile iş yanı çatışmış ve buradaki hanımların fikirlerine değer verip sormak istemiş..Aldatanları değil de hassasiyet göstermeye çalışan bir insanı taşlamak baya ilginç yerlere geldiğimizi gösteriyor zannımca.

Özel hayata müdahale eden bir üye çirkin üslubu hakeder öyle mi?
Özel hayat konusundaki hassasiyetinize katılıyorum bununla birlikte içeriği ne olursa olsun,işyerinde,mesai saatleri dahilinde,
özel konuşmalar yapmak,şahsi işlerini takip etmek dünyanın neresinde olursa olsun kabul edilemez bir davranıştır ve yaptırım gerektirir.
Konuda tuhaf bulduğum ve konu sahibine katılmadığım noktalar var ama ben konu açıp,akıl danışan hiçkimsenin çirkin veya kötü üslubu haketmediğini düşünenlerdenim.
Umarım bana da 'size ne yahu,size ne' diye çıkışmazsınız.

Is performanslarini etkilemesi disinda sizi ilgilendiren bir durum söz konusu degil bence

bence 1. seçenek gayet yerinde bi davranış olur rezil olsun gebersinler

Mesai saatlerinde iş dışı şeylerle uğraştıkları için gereği neyse onu yapın

Yok yahu oyle disaridan goruldugu gibi zor degil o isler
Sirkete girmek zor ama sonrasi cok kolay inan
Ben turkiyenin en buyuk holdinginde calisiyordum , gayet net soyleyebilirim yukselmek cok kolay diye , ise girerken cok zorlarlar sadece

Yok yahu oyle disaridan goruldugu gibi zor degil o isler
Sirkete girmek zor ama sonrasi cok kolay inan
Ben turkiyenin en buyuk holdinginde calisiyordum , gayet net soyleyebilirim yukselmek cok kolay diye , ise girerken cok zorlarlar sadece

Üst düzey yöneticiler nasildi? Onlar kk'de konu acabileceklerini düsünüyormusun? :)

üst düzey yönetici mi:d muhtemelen bi market veya o tarz bi yerdesiniz.üst düzey yöneticiyim demişsiniz üst düzey bi yönetici asla öyle bi yaklasım sergilemez.

yaptıkları çok kötü olabilir ama işi zerre kadar ilgilendirecek bişey değil. ayrıca seytan diyo ki ikisini de direk gönder falan demişsiniz. bu kadar mı cahilsiniz eğer bir dava açılırsa sizin basınız yanar. bu yaptığınız tehdite ve özel hayatın gizliliğini ihlale girer.

Bir üst düzey yönetici bilmelidir ki insanların özel hayatı biz üst düzey yöneticileri ilgilendirmez.Çok çok iyi çalışan diye hitap ettiğiniz beyefendi ya da hanımefendi sorumluluk sahibi mi üstlerine düşen görevi yapıyorlar mı siz bununla alakadar olmalısınız. İnsanların kendi aralarında ne konuştuğunu okumaya hakkınız yok. Ki o programın böyle başkası tarafından okunduğunu bilse o çalışanlar hukuk yoluyla size de o işletmeye de sağlam bir tazminat davası açabilirler. O şahısların yaptığını onaylamıyorum. Sizin yaptığınız da onların yaptığı kadar yanlış.

Girmez :) konu sahibini savunur gibi olmiyim ancak kurumsal isyerlerinde bilgisayarlardaki her turlu yazisma ( msn, mail vs ) okunur ve kimse bununla ilgili dava acamaz zira ise girerken imzalanan sozlesmede hepsi acik acik yazar , sirkete ait her turlu donanim ve yazilim sadece is icin kullanilacagi , zaman zaman bunlarin kontrol edilecegi , okunabilecegi , isyerine ait seylerin ozel hayat kapsamina girmedigi acik acik yazar ve imzalayan da kabul ettim deyip imzalar
İliskileri oldugu icin degil ancak 4 saat boyunca is disi yazistiklari icinde performans yetersizligi ile isten cikarilabilirler

İşyerinde personeller iş için kullanılan bir program üzerinden sexting yapıyorsa tabii ki kovmalısınız. Tazminatlarını verin bence

Yok efendim aldatmalari sizi ilgilendirmezmis!!!
Ne demek ilgilendirmez?Orası iş yeri,evli biri işyerinde herkese kardeş gözüyle bakmak zorunda..Bekarlar ne yaparsa yapsın.Evliler yapamaz!Yapıyorsa da bu yöneticiyi bal gibi ilgilendirir.
Konu sahibi,rezil edip istifalarını sağlayın.

Hanfendi siz iyi misiniz ne özel hayatı adamlar şirket programından mesai saatleri içinde hem de 8 saatlik mesainin 4 saatinde sexting yapıyorlar. Çoğu kurumda aynı şirkette iki kişinin ilişki yaşaması bile yasakken bu laçkalığa tabii ki göz yumulmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…