Bildiginiz msn programi , cesitli versiyonlari var ama msn mantigiyla calisiyor , herkesin bilgisayarinda var , isterse grup chat yapabilir yada tek bir kisiyle yazisabilir , msn in aynisi yaniBenim esimde buyuk bir firmada calisiyor ve o boyle bir programdan bahsetti bana pc acildiginda geliyomus falan peki herkesle ayninplatformdan mi konusuluyor yoksa ozelden mesaj falan atiliyomu suanda kotu hissettim.kendimi ya insallah o kadinda aldatilan kocada ogrenir ettiklerini bulurlar pislikler
İyi bari , eskiden benim sirket de paket verirdi sonra kriz bahanesiyle binlerce kisiyi paketsi, cikardi gecen sene , hepimiz dava actikhe pardon
Onlara güzel bi paket yapıp on maaş veriyorlar en az :)
Bildiginiz msn programi , cesitli versiyonlari var ama msn mantigiyla calisiyor , herkesin bilgisayarinda var , isterse grup chat yapabilir yada tek bir kisiyle yazisabilir , msn in aynisi yani
Hayir erisemezsiniz tabi ki , sadece sirkete ait bilgisayarlarda kullanilir bu programlarPeki biz bunu kendi pc mizden erisemiyoruz demi veya sifreyi biksek oendimiz acabiliyor muyuz acaba sirket mi izin veriyr sadece buna
teskkuur ederimHayir erisemezsiniz tabi ki , sadece sirkete ait bilgisayarlarda kullanilir bu programlar
insanların özel hayatı seni ilgilendirmemeli bence, önemli olan işlerini yapmaları...ayrıca yasak olduğu halde, sen de yazışmaları okumuşsun, demekki insanlar hata yapabiliyor...merhaba arkadaşlar,
umarım hepiniz iyisinizdir.
kendime ait olmayan ama maalesef ki bana bulaşan bir mesele ile karşınızdayım.
ben bir holdingte üst düzey yönetici pozisyonunda çalışıyorum. kendi aramızda kullandığımız özel bir program var ve bu program üzerinden birbirimizle mesajlaşma imkanımız var. ancak ben bu program üzerinden yapılan her türlü mesajlaşmayı görebiliyorum. ( özel hayata müdahale söz konusu değil her bir çalışan daha işe alımda sadece iş amaçlı kullanacağına dair sözleşmeyi imzalıyor) elbette okunabildiğini bilmiyor olabilirler.
şimdi sorun şu ki bugün boş vaktimde şeytan beni dürtüp şöyle bir kontrol ettiğimde iki evli personelin aralıksız olarak birbirleriyle konuşmalarına şahit oldum ve asla masumane yada samiyetini yanlış anlıyorsun denecek bir durum söz konusu bile değil. bildiğiniz sextinge kadar gitmiş iş. her ikisinin de eşlerini tanıyorum. kadın orta düzey yönetici bir çocuğu var 7 yıllık evli 6 yıldır bu şirkette çalışıyor. erkek olan normal personel 15 yıllık evli 9 yıldır bu şirkette ama çok başarılı bir çalışan.çocukları yok.
her ikisini de sorgusuz sualsiz işten çıkarma yetkisine sahibim. aklıma gelen alternatifler ise şöyle:
1. çağır yüzlerine söyle istifalarını iste. bu alternatifin sorunu şu bütün hakları gitmiş olacak. bunca yıllık emekleri gitmiş işverene kalmış olacak. eşleri ne oldu diyecek doğal olarak. muhtemelen sonucunda herkes duymuş olacak. itiraz edip istifa etmiyorum derlerse de yüz göz olmak zorunda kalacağım
2. ver ikisinin de tüm haklarını yolla gitsin. bu da yaptıklarına karşılık ödül olmuş olacak. bir yönetici olarak benim açıkçası içime sinmiyor. bir ceza görmeyi hak ediyorlar.
3. çek ikisini de konuş yerin dibine sok çıkar ama işlerine devam etsinler. bu pek yapabileceğim bir şey değil hem midem kaldırmıyor hem artık çalışma arkadaşı olarak da güvenemem benim lafımla da bu ilişkiyi bırakacak gibi de değiller
4. hiçbir şey yapma. ama bu ne benim karakterime ne de yöneticiliğime uyacak bir davranış değil. dilsiz şeytan hiç olmadım bundan sonra da olamam. ayrıca ben de kendimi kandırılmış hissediyorum.
her ikisinin de bu işe ihtiyacı var. erkek olan ev kredisi ödüyor zar zor geçiniyor. yaşından dolayı iş bulması vakit alabilir. kadın olanın eşi asgari ücretle çalışıyor kadın çalışmazsa geçinemezler. o daha genç ve hırslı ama bu konumda bir işi bir daha asla bulamaz. normalde her şeye kanuna kurala uygun çok profesyonel bakarım ama ikisi de çok sevdiğim insanlardı birlikte yemiş içmişliğimiz çok var. çok etkilendim. inanılmaz şok oldum çok çok çok üzüldüm.kesinlikle ikisine de hiç yakıştıramadım. herkes beni çok sert çok kuralcı bilir ama ilk kez ne yapacağımı bilemez halde kitlendim kaldım. biraz fikir verebilir misiniz?
O programi is ile alakasiz yonde kullandiklari icin is geregi cezasi neyse verilmeli bence ama diger turlu yedikleri halt yuzunden yani eslerini aldatmalari yuzunden sizin verebileceginiz tek ceza onlari eslerine soylemeniz olur eslerini aldatiyolar diye isten cikarmak sacma sadece is ile alakali olan kisim o programi ozel hayatlari icin kullandklari gerekcesyle ceza vereblrsnz benmi yanlos düşünüyorummerhaba arkadaşlar,
umarım hepiniz iyisinizdir.
kendime ait olmayan ama maalesef ki bana bulaşan bir mesele ile karşınızdayım.
ben bir holdingte üst düzey yönetici pozisyonunda çalışıyorum. kendi aramızda kullandığımız özel bir program var ve bu program üzerinden birbirimizle mesajlaşma imkanımız var. ancak ben bu program üzerinden yapılan her türlü mesajlaşmayı görebiliyorum. ( özel hayata müdahale söz konusu değil her bir çalışan daha işe alımda sadece iş amaçlı kullanacağına dair sözleşmeyi imzalıyor) elbette okunabildiğini bilmiyor olabilirler.
şimdi sorun şu ki bugün boş vaktimde şeytan beni dürtüp şöyle bir kontrol ettiğimde iki evli personelin aralıksız olarak birbirleriyle konuşmalarına şahit oldum ve asla masumane yada samiyetini yanlış anlıyorsun denecek bir durum söz konusu bile değil. bildiğiniz sextinge kadar gitmiş iş. her ikisinin de eşlerini tanıyorum. kadın orta düzey yönetici bir çocuğu var 7 yıllık evli 6 yıldır bu şirkette çalışıyor. erkek olan normal personel 15 yıllık evli 9 yıldır bu şirkette ama çok başarılı bir çalışan.çocukları yok.
her ikisini de sorgusuz sualsiz işten çıkarma yetkisine sahibim. aklıma gelen alternatifler ise şöyle:
1. çağır yüzlerine söyle istifalarını iste. bu alternatifin sorunu şu bütün hakları gitmiş olacak. bunca yıllık emekleri gitmiş işverene kalmış olacak. eşleri ne oldu diyecek doğal olarak. muhtemelen sonucunda herkes duymuş olacak. itiraz edip istifa etmiyorum derlerse de yüz göz olmak zorunda kalacağım
2. ver ikisinin de tüm haklarını yolla gitsin. bu da yaptıklarına karşılık ödül olmuş olacak. bir yönetici olarak benim açıkçası içime sinmiyor. bir ceza görmeyi hak ediyorlar.
3. çek ikisini de konuş yerin dibine sok çıkar ama işlerine devam etsinler. bu pek yapabileceğim bir şey değil hem midem kaldırmıyor hem artık çalışma arkadaşı olarak da güvenemem benim lafımla da bu ilişkiyi bırakacak gibi de değiller
4. hiçbir şey yapma. ama bu ne benim karakterime ne de yöneticiliğime uyacak bir davranış değil. dilsiz şeytan hiç olmadım bundan sonra da olamam. ayrıca ben de kendimi kandırılmış hissediyorum.
her ikisinin de bu işe ihtiyacı var. erkek olan ev kredisi ödüyor zar zor geçiniyor. yaşından dolayı iş bulması vakit alabilir. kadın olanın eşi asgari ücretle çalışıyor kadın çalışmazsa geçinemezler. o daha genç ve hırslı ama bu konumda bir işi bir daha asla bulamaz. normalde her şeye kanuna kurala uygun çok profesyonel bakarım ama ikisi de çok sevdiğim insanlardı birlikte yemiş içmişliğimiz çok var. çok etkilendim. inanılmaz şok oldum çok çok çok üzüldüm.kesinlikle ikisine de hiç yakıştıramadım. herkes beni çok sert çok kuralcı bilir ama ilk kez ne yapacağımı bilemez halde kitlendim kaldım. biraz fikir verebilir misiniz?
aaaaa bu kadar hizli verdiler mi cidden istifalarini sanki bekliyor gibilermis nasil geçti peki konuşmanız zor bir durum dogrusuSelam herkese yorumları için teşekkürler. Merak eden varsa konuştuk istifalarını her ikisi de verdi. Ancak işverenle öncesinde yaptığımız görüşmeye istinaden tüm hakları ödendi.
Çok kolay bir konuşma olmadı ama karşılarında olayı tüm ayrıntıları ile bilen 3 kişi oturunca pek fazla bir seçenek kalmadı. Yeter ki duyulmasın daha fazla modundaydilar. Ama çok ilginç bir şekilde şok ifadesi yoktu. Ben de biraz şaşırdım. Ama sabahtan sadece ikisi ile toplantı yapacağımızı söyleyince sanırım aralarında konuşmuşlar.aaaaa bu kadar hizli verdiler mi cidden istifalarini sanki bekliyor gibilermis nasil geçti peki konuşmanız zor bir durum dogrusu
inanin bu rezillige ne denir bilemiyorum ayrica da katılmıyorum madem üst duzey yoneticisin neden burda soruyorsun diyenlere şöyle ki burda evet ilkokul mezunu da var ev hanimi da var amma üst duzey yöneticilik yapan kadınlarda var ve akıl akıldan üstündür.Çok kolay bir konuşma olmadı ama karşılarında olayı tüm ayrıntıları ile bilen 3 kişi oturunca pek fazla bir seçenek kalmadı. Yeter ki duyulmasın daha fazla modundaydilar. Ama çok ilginç bir şekilde şok ifadesi yoktu. Ben de biraz şaşırdım. Ama sabahtan sadece ikisi ile toplantı yapacağımızı söyleyince sanırım aralarında konuşmuşlar.
Çok teşekkür ederiminanin bu rezillige ne denir bilemiyorum ayrica da katılmıyorum madem üst duzey yoneticisin neden burda soruyorsun diyenlere şöyle ki burda evet ilkokul mezunu da var ev hanimi da var amma üst duzey yöneticilik yapan kadınlarda var ve akıl akıldan üstündür.
Bilemeyiz belki de faydasi olan yorumlar olmuştur eminim doğrusunu yaptığınıza umarim eşleri ogrenir pislikleri yanına kalmaz insan cidden nefret ediyor bunlari duyunca insanlardan
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederimbeni çok az kişi anladı. Profesyonel yada hukukî bir çözüm isteseydim o zaten kitaplarda yazıyor. Ben de insanım ve vicdani ve duygusal bir tarafı da vardı benim için. Açıkçası kimse anlasın diye de çok ugrasmadim zaten. Bana laf sokmaya çalışan yada yoneticiligimi aşağılamaya çalışanları da alıp benim yerime oturtmuyorlar sonuçta o anda yalnız hissettim ve pişman olmak istemedim o kadar. verdiğimiz karar herkes için hayırlı olur umarım.
Çok kolay bir konuşma olmadı ama karşılarında olayı tüm ayrıntıları ile bilen 3 kişi oturunca pek fazla bir seçenek kalmadı. Yeter ki duyulmasın daha fazla modundaydilar. Ama çok ilginç bir şekilde şok ifadesi yoktu. Ben de biraz şaşırdım. Ama sabahtan sadece ikisi ile toplantı yapacağımızı söyleyince sanırım aralarında konuşmuşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?