Yakaladığım mesajı söylemeli miyim

chococo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
76
44
38
30
Merhabalar
7 aylık evliyim eşimi seviyorum genel olarak saygılı düzgün bir insan. Çok şükür bir sorunumuz sıkıntımız da yok. Telefon karıştırmak gibi alışkanlıklarım yok Geçen gün ablasını aramak için WhatsApp sohbetlere abla yazdım daha önce biriyle ablaların numarası var mı eve geliyorlar mı tarzında bir mesaja denk geldim(eskortlardan bahsediyor) beynim durdu. Yazdığım tarihteki eşimle bizim mesajlaşmalarımıza baktım daha öncesinde eşimin bekar evine arada bir gelen biraz çapkın olduğunu bildiğim Efe adındaki arkadaşının o tarihte eşimin evinde olduğunu fark ettim. Zaten aldığı numarayı da kadın kız muhabbeti olduğunu bildiğim Efe ye atmış. O tarihte sevgiliydik bu arada. Evlendikten sonra başka bir yere yerleştik. Bekarken turistik bir bölgede çalışıyordu Eşim her yönüyle hep çok temiz bir insandı gözümde. Sadece ben değil tanıyan herkesin çok sevdiği bir insan. Böyle bi muhabbetin geçmiş olması beni mahvetti. Şimdi sorum şu bunu söylemeli miyim ? Yoksa bilmezden mi gelmeliyim ? Aramızda başka hiçbir sorun yok çok şükür ama bu konu beni çok üzüyor ne yapacağımı bilmiyorum dalıp dalıp gidiyorum düşündükçe ellerim titriyor hiç iyi değilim akıl verin lütfen

En az bir yıllık mesajı bulmak için baya araştırma yapmış olmanız lazım. yani hiç denk geldi falan demeyin inandırıcı değil.
Sorunuza dönecek olursam eşinizin yapmadığını düşünüyorsanız ve eminseniz gerek yok neyin hesabını soracaksınız ki? Bunu sormanız ancak aranızın bozulmasına neden olur.

Abla yazınca sohbetlerde çıktı, sonrasında tabiki karıştırdım ama ilk kelimeyi karıştırmadan direk göründü ekranda. Eşim sonuçta karıştırsam karıştırdım derdim ama hiçbir zaman kafamda soru işareti bırakan bi insan olmamıştı o ana kadar.

Sohbet kısmına neden abla yazdınız? Niye dayı değil mesela niye bacanak değil

Arkadaşı o süreçte onun evinde kalıyor kadın eve geliyorsa ya eşim de böyle bi hata yapmışsa

Sevgili aşamasındayken aldatıldığınızı düşünüyorum. O zamanlar yapan, yine yapıyordur. İnsanların onu çok iyi biri olarak görmesi, çok sevmesi yapmayacağı anlamına gelmez. Sosyal becerileri yüksek biriyse herkesi kendi hakkında güzel şeyler düşündürtebilir.

Ya konu bu mu Allah aşkına görümcem eşinde abla diye kayıtlı onu görüntülü arayacaktım.
Sohbet kısmına değil de rehber kısmına yazarsanız çıkardı. Konu bu değil ama ben bu kısmı merak ettim.

Tam emin değilseniz birsey demeyin bence, siz sevgili olmadan önce belki yaşamıştır. Buna pek birsey diyemezsiniz. Numarası kalmıştır sonrada arkadaşına vermistir. Soyledikten sonra yaşayacağınız tartışmalara hazırsanız söyleyin. Çünkü böyle durumlar dile getirilince ortada eger birsey yoksa bile ters tepiyor ve ekstra gizlenmeye başlanıyor. Eğer evet sevgiliyken yaptım derse ve siz kabul etmeyip boşanacaksanız konuşun. Çünkü affedince de sürekli kafanızda kurup duracaksınız. Sonrası hep kavga gürültü.

O zaman görseydiniz tamam ama üzerinden uzunca bir zaman geçmiş söyleseniz de elinize bir şey geçmeyecek.
Bu sebepten boşanmazsınız da büyük ihtimal. O yüzden bence hiç aklına sokmayın.

Numarayı birinden alıp Efe’ye atıyor aynı gün. Boşanacam evet

Numarayı birinden alıp Efe’ye atıyor aynı gün. Boşanacam evet
Esinizde numarasi yok yani. Eğer ki o da birşeyler yapsaydı numarası olurdu başkasından istemezdi heralde. Veya vardi belki sildi sonra o da olabilir tabi. Karışık bir durum. Hakkinizda hayırlısı

Ya konu bu mu Allah aşkına görümcem eşinde abla diye kayıtlı onu görüntülü arayacaktım.
Hani diyorsunuz ya eşime sonsuz güvenirim diye, içinizde bir acaba olmasa bir yıllık mesajlara bakmak aklınıza gelmez

Yapıp yapmadığını kanitlayan bir şey yok. Eğer eskortlarla takılsaydı eve gelip gelmediklerini de bilirdi. O arkadaşıyla iğrenç bir muhabbet olmuş aralarında. Şimdi sorsanız eğer yaptıysa ya dürüstçe evet yaptım diyecek ya da "hayır yapmadım" diyecek, ama eğer yapmadıysa da "hayır yapmadım" diyecek. Yapmadım derse hangisi olduğunu nasıl bileceğin? Yapmadıysa yapmadığını da nasıl kanıtlayacak bir de o var. Benim eşim de biz daha yeni sevgili olmaya başlarken eski eşiyle buluştu ve kızın evine gitti. Niye kızın evine gidiyor bir de saatlerce kalıyor? Ha ben sordum "Ben o kadar onursuz bir insan mıyım?" dedi "O da o kadar onursuz bir insan değil, sadece konuştuk" dedi. Ha nereden bileceğim? Siz eşinizi tanıyorsanız doğruyu söyleyip söylemediğini anlarsınız ama kanıt derseniz yok. Ben (ilişkimiz yeniydi), kendi adıma bundan sonrası beni ilgilendirıyor dedim. İşin içinden çıkamayacaksanız çok da kurcalamamak gerekiyor geçmişi.

Ben Whatsapp’ın rehberinden bahsettim zaten. Benim telefonumda Whatsapp’ın rehber kısmı ile sohbetlerde kelime arama kısmı ayrı.
En yukarıda sagda büyüteç var ya ben ordan kontaklara ulaşıyorum ayni zamanda o kelimelerle gecen mesajlar da altta sıralanıyor konu sahibesi de benim gibi yapıyormuş anlaşılan

Ben Whatsapp’ın rehberinden bahsettim zaten. Benim telefonumda Whatsapp’ın rehber kısmı ile sohbetlerde kelime arama kısmı ayrı.
Sohbetlerde arama yapınca da üstte kişiler, altta sohbetler çıkıyor.
Yani abla diye arama yaptıysa üstte abla diye kayıtlı olanlar, altta abla kelimesi geçen sohbetleflr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…