• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakaladığım mesajı söylemeli miyim

Eşimin telefonu android kullanmayı pek bilmiyorum açıkçası kendi telefonumda ben de kişilere girip öyle arama yapıyorum o gün öyle denk geldi. Yoksa abla yazılı bir sohbetini niye arayayım ki. Benim burda sorduğum şey belli insanlar bende eleştirecek bir şeyler arıyor gerçekten kadın kadının kurdudur

Ben hep Allaha " Allahım görmediklerimi göster, bilmediklerimi bildir diye " dua ederdim. Rabbimde önüme herşeyi getirmişti. Eşim onun telefonuna bir şey yüklediğimi düşünmeye başlamıştı. Kadınla buluştuğu günleri bile artık anlamaya başlamıştım... :(

Oluyor işte olmayan çıkıyor karşınıza. Eleştiren çok olur heleki başına böyle bir iş gelmeyen kişiler daha rahat yorum yapıp kestirip atabiliyorlar. Allah benim aldatılmama neden olan kadın dışında hiç bir kadına bu aldatılma acısını yaşatmasın bu çok acı birşey paramparça oluyorsunuz...

Sevgili Chococo, bence kesinlikle eşinize bu durumdan bahsedip yüz göz olmayın. Bu durum siz evlenmeden önce mutlaka zaten olmuştur. Önemli olan evlendikten sonrası olmalı. Mutluyuz bir sorunumuz yok diyorsunuz. Aranıza böyle sorunlar sokup yapmayacağıda varsa yönlendirmeyin derim.

Neden derseniz, ben aldatıldığım için bu konuyla ilgili 8 aydır haşır neşir durumdayım.
Birisine yazmışsınız "boşanıcam evet diye " inanın o işler öyle olmuyor.

Benim eşimde turizmciydi, evlenmeden önce rehberlik yapıyordu. Evlenirken şunu düşünmüştüm etrafında zaten yeteri kadın müşterileri ya da iş arkadaşları hepsi vardı. İşi zaten insanları eğlendirmek olduğu içinde yeteri kadar gece hayatı olmuş artık düzenli bir hayat istiyordur diye umut etmiştim...

Evliliğim boyuncada aldatma olayları duyduğumda ona söylediğim tek bir şey vardı. 5 tane bile çocuğum olsa gözünün yaşına bakmam anında kapının önüne koyarım. :KK43: evet koydum ama sonra çocuğum olmamasına rağmen affettim. Sora yine yine aldatıldım.

Ben sizin yerinizde olsam gözümü bir an eşimden ayırmazdım. Ve aldatmayla ilgili bir şey duyduğunuzda maddi manevi hakkımı sonuna kadar kullanırım diye mutlaka ama mutlaka kesin ve kati konuşun. Sizi kaybetmenin bedeli sadece maneviyat olmasın... zarar göreceğini bilmesi lazım.

Bir arkadaşım var o kocasına senin ( çok afadersiniz) donuna kadar alırım derdi.. ve adam avukat kadın lise mezunu. Eğlenceye gittiğimizde adam dansözlere bakamaz kıyamet kopar bense serbest bırakırdım.

Demem o ki eşlerinize siz sahip çıkın gözünü açtırmayın, boş bırakmayın.

Etrafta ne doğru düzgün erkek kalmış ne de kadın kalmış...
Bugün o kadar çok dua ettim ki size bunun üzerine siizn konuyu okuyunca çok ağladım sarılmak istedim size. Sizin tavsiyeniz çok önemliydi benim için öyle yapacam gördüğüm mesajı yedekledim ilerde bi durum söz konusu olursa Allah yaşatmasın hepsini kullanacam. Şimdilik duymazdan görmezden gelecem teşekkür ederim.

Allah düşmanıma yaşatmasın. Kimseye beddua etmem ben. İnsan büyük konuşmamalı diyorum. İlk mesaj da diyor ki görümcenizin numarası sizde yok mu. Ya konu bu mu sizce? Eşim uyku konusunda ölü gibidir emin olun aklıma telefonu karıştırmak gelse o zamanlar yapardım karşımda otururken değil. Ayrıca eş sonuçta gerekiyorsa karıştırılır. Ben bu kadar güvendiğim için kendime kızdım

Biraz deşseniz daha neleri çıkar,emin olun.
Sorsan kesinlikle inkar edecek . Telefonundaki eskort aramasını gören sevgilisine 'ogrencilerime laptopu vermistim' diye ilkokul çocuklarına suc atan ilkokul hocasi var 🙈
Üç seçeneğin var;
Birincisi yuzgoz olmamak için yutup kendi içinde yaşayıp yeniden güvenmeye çalışacaksın.
İkincisi dayanamayıp söyleyip kavga çıkarıp en sonunda seni ikna etmesine izin vereceksin, kaybetme korkusuna seni simartacak,Egon okşanacak ve unutman kolaylaşacak
Üçüncüsü de söyleyeceksin,ölümüne inkar edecek. Seni ikna etmek için o çocukla vs konuşturacak (bozacinin şahidi sıraci) , ailene falan oynayacak,öyle bir şey yok diye. Sosyal baskı kurulacak,yuvani yıkmaya değmez diye. En son bosanacaksin, biraz üzüleceksin ama hayatına bakacaksın.
Üçünden birini seç , malesef dördüncü bir seçenek yok. Söylesen de,yatakta fotoğrafını da çeksen inkar edecek bir millet erkek milleti

Son düzenleme:
İçimde büyük şüphe uyandıracak bir şey olsa detaylı bir araştırma yapardım ben o zamana ait arama kayıtları mesajlar falan. Ama siz diyorsunuz ki WhatsApp tan konuşmuş ve numara alıp efe ye atmış. Ben burda ilk numarayı nasıl buldu bide konuşmayı niye efe kendisi yapmadı diye düşünürdüm. Eşinizin çöp çatanlık gibi bir mesleği yoksa anlattıklarınız havada kalıyor
Efe orda yaşamıyordu. Turistik yer olduğu için yılda bir kaç kez tatile gidiyordu. Numarayı istediği kişiden bi kaç kez bahsetmişti yurtdışında yaşayan bir iş adamı. Ondan istemiş sen de var mı numara diye bilirsin sen tarzında

Bugün o kadar çok dua ettim ki size bunun üzerine siizn konuyu okuyunca çok ağladım sarılmak istedim size. Sizin tavsiyeniz çok önemliydi benim için öyle yapacam gördüğüm mesajı yedekledim ilerde bi durum söz konusu olursa Allah yaşatmasın hepsini kullanacam. Şimdilik duymazdan görmezden gelecem teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim, lütfen rahat ol evliliğine eşine odaklan.

Şu saçma sapan yorumlarada çok fazla takılıp kalmamanı tavsiye ediyorum. Umarım hiç bir zaman bir daha böyle şüphe dahi duymazsın.

Bir ömür boyu mutlu, huzurlu bir yuvanız olsun inşallah.

Biraz deşseniz daha neleri çıkar,emin olun.
Sorsan kesinlikle inkar edecek . Telefonundaki eskort aramasını 'ogrencilerime laptopu vermistim' diyen ilkokul öğretmeni var 🙈
Üç seçeneğin var;
Birincisi yuzgoz olmamak için yutup kendi içinde yaşayıp yeniden güvenmeye çalışacaksın.
İkincisi dayanamayıp söyleyip kavga çıkarıp en sonunda seni ikna etmesine izin vereceksin, kaybetme korkusuna seni simartacak,Egon okşanacak ve unutman kolaylaşacak
Üçüncüsü de söyleyeceksin,ölümüne inkar edecek. Seni ikna etmek için o çocukla vs konuşturacak (bozacinin şahidi sıraci) , ailene falan oynayacak,öyle bir şey yok diye. Sosyal baskı kurulacak,yuvani yıkmaya değmez diye. En son bosanacaksin, biraz üzüleceksin ama hayatına bakacaksın.
Üçünden birini seç , malesef dördüncü bir seçenek yok. Söylesen de,yatakta fotoğrafını da çeksen inkar edecek bir millet erkek milleti

ya calci şaka bir yana ben böyle kadınlara çok üzülüyorum. belli ki içinde bir şüphe peydah olmuş ve rahatsız. kendisine mantıklı sorgulamalarla gelen kadınları düşman bellemeyi tercih ediyorlar ama. çünkü asıl amaç "bir şey yoktur" cevabını almak.
ben anamın babamın telefonunda dahi kimseyi aramam gerekse girip whatsapp mesajlarından isim olarak aratmadım.
telefonun rehber özelliği var çünkü.
ancak bilinçaltında kaygı olan insan bunu yapar. bilerek karıştırmamıştır ama dürtmüştür şeytan.
bunu anlamak için süper zeki olmaya da gerek yok.
Zaten içinde şüphe olmasa neden bir yıllık mesaja bakma isteği duyar ki insan. Belli ki eş kişisi güven verememiş karısına

Görmezden gelip dikkatle izleyecem sanırım. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyecem

Görmezden gelip dikkatle izleyecem sanırım. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyecem
Sen bilirsin. Ama şuna emin ol, sen sevgiliyken böyle bir muhabbetin olsa,sırf cinsellik için biriyle bulussan kocan asla 'evlilikten önce olan şey,beni bağlamaz. Sakın kalayim' demezdi
Ahlak kuralları hem kadın hem erkek için geçerli

Sen bilirsin. Ama şuna emin ol, sen sevgiliyken böyle bir muhabbetin olsa,sırf cinsellik için biriyle bulussan kocan asla 'evlilikten önce olan şey,beni bağlamaz. Sakın kalayim' demezdi
Ahlak kuralları hem kadın hem erkek için geçerli
demez kesinlikle öyle. Ama konuyu bildikten sonra ona hiçbir şekilde şans veremem bidaha boşanmaya gider.

Ekşın ... aksiyonn.... drama...
Bir sonra ki konunuz eşimle çok fena tartıştık şimdi özür diliyorum kabul etmiyor..ne yapmalıyım...
Görmezden gelmeye karar verdim. Ama tabiki bunfan sonra takibimde olacak

Zaten içinde şüphe olmasa neden bir yıllık mesaja bakma isteği duyar ki insan. Belli ki eş kişisi güven verememiş karısına
İşte ben de onu diyorum, kafada soru işareti olmasa eski mesajları okuma gereği duymaz insan. Bu fikrim için neden dalga geçiyor oldum o muamma ama

Efe orda yaşamıyordu. Turistik yer olduğu için yılda bir kaç kez tatile gidiyordu. Numarayı istediği kişiden bi kaç kez bahsetmişti yurtdışında yaşayan bir iş adamı. Ondan istemiş sen de var mı numara diye bilirsin sen tarzında
İyide yapsa illaki numara tanıdık olur başkasından numara isteme gereği olmaz. Tam mesajı yazsanız ya da atsanız insanlar daha net anlayacak.

Yok numara yokmuş başkasından istemiş isteme şeklinden anladığım kadarıyla daha önce böyle bi şey yapmamış eve geliyorlar mı diye sormuş bildiği bi şey değil sanırım
Eşinizin birsey yapmadığına dair de düşünceleriniz var. Mesajlardan oyle anlamışsınız. Bence sakin olun. Eşinizle hemen birsey konuşmayın. Sanki internette başka birisi icin bir yerde birsey okumussunuz da şaşırmışsiniz gibi eşinize anlatin evli veya sevgilisi olan adam başka erkek arkadasina eskort numarası vermiş ne saçma degil mi falan. Bi nabzını yoklayın. Aradan uzunda bir süre geçtiyse kendisinden bahsettiğinizi anlamaz. Ama tabi belli etmezseniz. Belli ederseniz o zaman sıkıntı 🤣

Numarayı birinden alıp Efe’ye atıyor aynı gün. Boşanacam evet
Efe de eşinizle aynı evde kalıyor. Kadınları da eve çağırmak istiyolar öyle mi? Eğer durum bu şekildeyse sevgiliyken bi kaçamak olmuş. Ama takmayın geçmiş gitmiş, önemli olan şu andaki sadakati.

Sevgiliyken yapmışsa boşver mesajlarını şaşkınlıkla okuyorum. 7 aylık evliler sadece 1 yıl önce yaşanmış hadise. Yıllar yıllar evveli değil. Ayrıca zaman sınırı mı var üstünden kaç ay geçince düşüyor ihanet hükmü?
Siz sevgiliniz varken başka adamlarla sevişebilir misiniz? Bunu duyan kocanız boşver mi diyecek? Kesin aldatmıştır gibi bir yargıya varamıyorum ama ben olsam muhakkak sorardım. Ayrıca eskort iyice çirkinlik hem hastalığı var hem de parayla seks yapacak kadar aciz mi yani? Benim gözümde böyle birinin değeri kalmaz.
"Evlilik öncesi ben cinsellik yaşamıyorum o yüzden adam da başkalarıyla yaşamış" diyip mi rahatlanıyor? Öyleyse ahlaksal bir ikiyüzlülük var kimse kusura bakmasın.

Back