- 21 Kasım 2017
- 27.922
- 122.522
- 598
Artık telefonu güncellesem iyi olacak.Sohbetlerde arama yapınca da üstte kişiler, altta sohbetler çıkıyor.
Yani abla diye arama yaptıysa üstte abla diye kayıtlı olanlar, altta abla kelimesi geçen sohbetlefl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık telefonu güncellesem iyi olacak.Sohbetlerde arama yapınca da üstte kişiler, altta sohbetler çıkıyor.
Yani abla diye arama yaptıysa üstte abla diye kayıtlı olanlar, altta abla kelimesi geçen sohbetlefl
Sevgiliyken olmuş bi konuya bu kdar takılmayın ve konusunu bilr açmayın. Evliyken yapmamış neticede.Merhabalar
7 aylık evliyim eşimi seviyorum genel olarak saygılı düzgün bir insan. Çok şükür bir sorunumuz sıkıntımız da yok. Telefon karıştırmak gibi alışkanlıklarım yok Geçen gün ablasını aramak için WhatsApp sohbetlere abla yazdım daha önce biriyle ablaların numarası var mı eve geliyorlar mı tarzında bir mesaja denk geldim(eskortlardan bahsediyor) beynim durdu. Yazdığım tarihteki eşimle bizim mesajlaşmalarımıza baktım daha öncesinde eşimin bekar evine arada bir gelen biraz çapkın olduğunu bildiğim Efe adındaki arkadaşının o tarihte eşimin evinde olduğunu fark ettim. Zaten aldığı numarayı da kadın kız muhabbeti olduğunu bildiğim Efe ye atmış. O tarihte sevgiliydik bu arada. Evlendikten sonra başka bir yere yerleştik. Bekarken turistik bir bölgede çalışıyordu Eşim her yönüyle hep çok temiz bir insandı gözümde. Sadece ben değil tanıyan herkesin çok sevdiği bir insan. Böyle bi muhabbetin geçmiş olması beni mahvetti. Şimdi sorum şu bunu söylemeli miyim ? Yoksa bilmezden mi gelmeliyim ? Aramızda başka hiçbir sorun yok çok şükür ama bu konu beni çok üzüyor ne yapacağımı bilmiyorum dalıp dalıp gidiyorum düşündükçe ellerim titriyor hiç iyi değilim akıl verin lütfen
Yapmışsa boşanır mısınız? Hayırsa hiç karıştırmayın. Bilipte kabul etmiş durumuna düşeceksiniz ki zaten yaptım demeyecek. Yok ben Efe'ye verdim yok sen telefonumu mu karıştırdın. Alacağınız yanıt bunlar. Boşuna kendinizi yormayın bence.Arkadaşı o süreçte onun evinde kalıyor kadın eve geliyorsa ya eşim de böyle bi hata yapmışsa
Niye sevgiliyken aldatmak doğal mı?Sevgiliyken olmuş bi konuya bu kdar takılmayın ve konusunu bilr açmayın. Evliyken yapmamış neticede.
Sevgiliyken adatma sayılmıyor mu?Sevgiliyken olmuş bi konuya bu kdar takılmayın ve konusunu bilr açmayın. Evliyken yapmamış neticede.
Genwl olarak, saygılı dzügün bir insan ve çok şükür bir sorumumız yok diyorsunuz o halde geçmişi boşverin şu an'a odaklanın. Şuan da Bir yanlışı varsa da böyle şeylerin hiç gizli kaldığını görmedim mutlaka çıkıyor zaten.Merhabalar
7 aylık evliyim eşimi seviyorum genel olarak saygılı düzgün bir insan. Çok şükür bir sorunumuz sıkıntımız da yok. Telefon karıştırmak gibi alışkanlıklarım yok Geçen gün ablasını aramak için WhatsApp sohbetlere abla yazdım daha önce biriyle ablaların numarası var mı eve geliyorlar mı tarzında bir mesaja denk geldim(eskortlardan bahsediyor) beynim durdu. Yazdığım tarihteki eşimle bizim mesajlaşmalarımıza baktım daha öncesinde eşimin bekar evine arada bir gelen biraz çapkın olduğunu bildiğim Efe adındaki arkadaşının o tarihte eşimin evinde olduğunu fark ettim. Zaten aldığı numarayı da kadın kız muhabbeti olduğunu bildiğim Efe ye atmış. O tarihte sevgiliydik bu arada. Evlendikten sonra başka bir yere yerleştik. Bekarken turistik bir bölgede çalışıyordu Eşim her yönüyle hep çok temiz bir insandı gözümde. Sadece ben değil tanıyan herkesin çok sevdiği bir insan. Böyle bi muhabbetin geçmiş olması beni mahvetti. Şimdi sorum şu bunu söylemeli miyim ? Yoksa bilmezden mi gelmeliyim ? Aramızda başka hiçbir sorun yok çok şükür ama bu konu beni çok üzüyor ne yapacağımı bilmiyorum dalıp dalıp gidiyorum düşündükçe ellerim titriyor hiç iyi değilim akıl verin lütfen
Sayılıyor evet ama o zamanki mevzuyu bugüne taşımayın diyorum sadece. Ne geçecek elinize üzüldüğünüzle kalacaksınız. Eşiniz ya inksr edecek ya ds geçmiş gitmiş diye kapatacak konuyuSevgiliyken adatma sayılmıyor mu?
Geçen sene Mart ayında olmuş. Ben iki gün önce fark ettimMerhaba; mesajları yakaladım diyor siz hala yok gorumcenizin numarası kayıtlı değil mi, yok rehberden arasın.. konuya odaklansaniza arkadaşım. Şimdi bu mesajları gördüğünüz en son tarih ne zaman?
Yapıp yapmadığını kanitlayan bir şey yok. Eğer eskortlarla takılsaydı eve gelip gelmediklerini de bilirdi. O arkadaşıyla iğrenç bir muhabbet olmuş aralarında. Şimdi sorsanız eğer yaptıysa ya dürüstçe evet yaptım diyecek ya da "hayır yapmadım" diyecek, ama eğer yapmadıysa da "hayır yapmadım" diyecek. Yapmadım derse hangisi olduğunu nasıl bileceğin? Yapmadıysa yapmadığını da nasıl kanıtlayacak bir de o var. Benim eşim de biz daha yeni sevgili olmaya başlarken eski eşiyle buluştu ve kızın evine gitti. Niye kızın evine gidiyor bir de saatlerce kalıyor? Ha ben sordum "Ben o kadar onursuz bir insan mıyım?" dedi "O da o kadar onursuz bir insan değil, sadece konuştuk" dedi. Ha nereden bileceğim? Siz eşinizi tanıyorsanız doğruyu söyleyip söylemediğini anlarsınız ama kanıt derseniz yok. Ben (ilişkimiz yeniydi), kendi adıma bundan sonrası beni ilgilendirıyor dedim. İşin içinden çıkamayacaksanız çok da kurcalamamak gerekiyor geçmişi.
Aldatılıyorsunuz sanırım Söyleyin bence. Bozulan bozulsun yani sırf huzur bozulmasın diye aklınız beş karış havada mı gezeceksiniz? Sorularınızın yanıtlarını alın.
Yani şu an yaptığını düşünmüyorum zaten o dönem farklı bir yerde yaşıyordu yaşadığı yerin ortamı çok kötüydü yani yapmış mı yapmamış mı yapmışsa ne sıklıkla yapmış bilmiyorum. Hiçbir zaman kafamda soru işareti bırakan bi insan olmadı. Sevgiliyken nişanlıyken ve şimdi bana karşı tavırları hep çok düzgündü kibar ve anlayışlıydı mesafesini çok iyi biliyordu. Böyle bi insan olduğu için beynimden vurulmuşa döndüm. Bundan sonra ne olur bilmiyorum ama benimle evliyken böyle bi şey yaptığını sanmıyorum tabi erkeklerin hiçbirine güven olmaz daha dikkatli olacam bundan sonraSevgili aşamasındayken aldatıldığınızı düşünüyorum. O zamanlar yapan, yine yapıyordur. İnsanların onu çok iyi biri olarak görmesi, çok sevmesi yapmayacağı anlamına gelmez. Sosyal becerileri yüksek biriyse herkesi kendi hakkında güzel şeyler düşündürtebilir.
Ben Whatsapp’ın rehberinden bahsettim zaten. Benim telefonumda Whatsapp’ın rehber kısmı ile sohbetlerde kelime arama kısmı ayrı.
Evet haklısınız ama bu şekilde de benim psikolojim allak bullak kendime gelemiyorum ne yapacam bilmiyorumSöyleseniz elinize ne geçecek? Bundan sonra yaptığı herşeyi saklamaya başlayacak, gözünde kıskanç ozguveni olmayan birisi haline geleceksiniz.
Evet aldatılmışım galiba affı olmayacak bi şey bence, söylersem boşanacam ama olumlu o kadar çok özelliği olan bi insan ki. 2 gün öncesine kadar gerçekten çok mutluydum ruh eşimle evli olduğumu düşünüyordum hep. Ne yapacağım konusunda çok kararsızım bir kez yapılmış bi hata olabilir. Kendime saygımı yitirmek istemiyorum ama diğer taraftan şimdiye kadar hep mutlu olduğum evliliğimi de bozmak ne kadar doğru bilmiyorum.Aldatılıyorsunuz sanırım Söyleyin bence. Bozulan bozulsun yani sırf huzur bozulmasın diye aklınız beş karış havada mı gezeceksiniz? Sorularınızın yanıtlarını alın.
Hani diyorsunuz ya eşime sonsuz güvenirim diye, içinizde bir acaba olmasa bir yıllık mesajlara bakmak aklınıza gelmez