Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladigim kadariyla 1 gun protein 1 gun karbonhidrat yeniliyor ve bol su. Birde o cay var oda metabolizma hizlandirici caya benziyor. Bu diyetle haftada 2-3 kilo verilir. Ayda 1 haftadan fazla yapmayin bencede. Bende arada yapayim bu diyeti. Sonuclarini bekliyoruz canim
evet canım bi gün protein bi gün karbonhidrat yeniyo.özellikle protein yenilen günde hemen kilo veriliyo.
benim de niyetim ayda bi hafta yapmak.yalnız şu var; dukan diyeti yapanlar bunun protein gününü aylarca yapıyolar.ben bi gün bile zor dayanıyoum inan.nasıl yapabiliyolar gıpta ediyoum ..
Selam Angelic, 1 hafta yapılabilir gibi görünüyor. Peki protein gününde kıyma kullanılabiliyor mu? Köfte olarak mesela.. Senin başlangıç kilon ve devamındaki kilo kaybın nasıl? Bilgilendirirsen sevinirim.
..selam, diyet kolaya benziyor ama bu kadar kilo verdirmez diye dü$ünüyorum, kaç kilolu insanlar için uygun acaba?
ama gerçekten kolay bir diyete benziyor, te$ekkürler
tatlım kıyma kullanılır tabi ilk gün öğle yemeğinde köfte yiyin dedi zaten diyetisyen tv de.yalnız özellikle belirtti etler yağsız olacak mutlaka diye.yani yağsız kıymadan ekmeksiz köfte süper olur.bi de istediğiniz kadar yiyebilirsiniz eti dedi...istersen programın videosu da var onu buraya koyabilirsem koyayım olmazsa linkini atayım..
Çok teşekkür ederim. Kıyma olunca daha kolay olacak. En azından benim açımdan:) Videoyu ya da linkini paylaşmanı bekliyorum. Sevgiler...![]()
oh oh gayet güzel olmuş menülerin.ben 4 gün yaptım .yarın normal diyetime geçicem.1,5 kg kadar gitti 4 günde.bende beğendim arada yapıcam gene.