- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
- Konu Sahibi Heart of Gold
Herşeyi çocuklarımız mutlu olsun diye yapıyoruz.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fiyatları ne canımHerşeyi çocuklarımız mutlu olsun diye yapıyoruz. Malum sıfır oyuncakların bedeli. İlandaki tüm oyuncakları kendim aldım 2.el hiçbir ürün yoktur. İnşallah beğenirsiniz.
Daha büyük ebatlı oyuncaklarımız da var. ama kargo parası çok tutar diye şu an satışa koymayacağım. taşınma işimiz var o esnada Ankara'da elden teslim edebilirim. Şimdilik sadece yüklediklerim var.
Eki Görüntüle 1378093
ankarada elden teslim alabilirsem 2 3 6 7 10 12 numaraya talibim
Canim hangi ildesin ve toplu alimda indirim oluyor mu
Merhaba renkli halkalar, boncuk dizme ve ahşap zeka setine talibim Son Fiyat mıdır acaba? Kargo nr kadar tutar acaba istanbul dayım bende
öncelik ilk soranın tabii :)) cevap gelmezse siz varsınız.Merhaba ben de ayni şeylere bi de pepe halısına talibim :) yukarıdaki arkadaş alamazsa istiyorum :)
Tamamdr haber bekliyorum :)öncelik ilk soranın tabii :)) cevap gelmezse siz varsınız.
Kusura bakmayın fırsatım olmadı bebeğim Diş Çıkarıyorda acayip huysuz tamm almak istiyorum ödeme nasıl oluyor bilgi verirseniz sevinirim tekrar kusura bakmayınMerhaba hepsi 30 tl tutuyor, kargo dahildir. kargoyu karşılıyorum bir oyuncak da hediye olarak yolluyorum.