merhaba arkadaşlar.
Dün akşam kahveciden aldım. demir havan da aldım. tahata olan bunu ezmez dedi satıcı. hakikaten de öyle. Çok ama çok sert. demir havanda 15 dakikada 1 tatlı kaşığı anca toz haline getirebildim. Türk kahvesi gibi yapılır diyorlar
bende 1 orta boy fincana 1 tatlı kaşığı toz yeşil kahveyi koyup kısık ateşte kaynatıp hemen ocakatn alıyorsunuz. iyice kaynatmıyorsunuz.
sabah öğle akşam 3 öğün yemeklerden 30 dakika önce içiyorsunuz.
ben böyle öğrendim uyguluyorum. bakalım buraya yazarım. Ama aklıma takılan sorular var: Bilen cevaplasın lütfen!
1- Tane halinde 1 tatlı kaşığı da yapılııp içebilir diyor bazı siteler? acaba hangisi doğru ve etkili ? toz mu tane mi?
2- Sıcak suda 4 dakika demlenir diyen de var? Acaba hangisi doğru ve etkili? Demleme mi türk kahvesi gibi pişirme mi?
3- Günde 2 kereden fazlası zarar diyenler var? vücutta su tutmaya neden oluyormuş.Ama hazırların reklamlarında tüm öğünlerden önce 3 kere yazıyor? Acaba hangisi doğru? İki kere mi üç kere mi?
4- şekersiz mi içilecek? tatlandırıcı olur mu?
Bilenler yazsın. lütfen yanlış bişey yapmak istemiyorum. çünkü tadı kötü. şekersiz içemiyorum. tatlandirici ile içiyorum gelişmelrei yazacağım söz...
molaralinizi bozmayıp kendinizi motive etmelisiniz kilo vereceğinize önce kendiniz inanmalı sınız eğer diyet yaparsanız daha etkili olur y.kahvenin iştah kapatıcı özelliği var çünkü bir kupaya bir tatlı kaşığı koyuyorum sıcaksu ekliyorum 5 dk demlenmesini bekleyip içiyorum yemeklerden yarım saat önce günde iki fincan fazlası zararlı olur sabah güne y.kahve ile başlayın 2 yada2,5 lt su tüketmeyi ihmal etmeyin afiyet olsunBen de biraz önce çekilmemiş yeşil kahve aldım çok heyecanlıyım nasıl kullanmam gerektiğini anlatabilir misiniz ?
Bir de benim bir sorunum var... kendimi diyete girmiş değil de sağlıklı beslenmeyi seçmiş olarak inandırmaya çalışıyorum 2 gündür.. ama bilinçaltım benim kilo vermeye çalıştığımı anladığı an ne kadar yiyecek varsa acayip derecede canım çekiyor ve ne yesem de doyamıyorum... Kendimi motive edebilmek için ve kendime söz verebilmek için kahveyi almaya gittiğimde çarşıda yemeyi en sevdiğim şeyi aldım.. sırf bilinçaltıma torpil olsun bidaha yemek istemesin diyeİnşallah yemelerim düzene girer.. çünkü ben üzülünce sinirlenince canı sıkılınca hep yemek yemeyi düşünen bi insanım ve maalesef 30 kilo fazlam var bunun 20 sini vermeyi düşünüyorum Allah'ın izniyle :))))
Merhaba. Ben uygularsam demlemeyi düşünüyorum kaynamayla pek bir yararı kalmaz sanırım. Şeker de kullanmayacağım ama net bir bilen bir şey derse çok yararlı olacak dediğin gibi
Keşke sen uğraşmasaydında öğütülmüş alsaydın canım çok uğraştırmış
molaralinizi bozmayıp kendinizi motive etmelisiniz kilo vereceğinize önce kendiniz inanmalı sınız eğer diyet yaparsanız daha etkili olur y.kahvenin iştah kapatıcı özelliği var çünkü bir kupaya bir tatlı kaşığı koyuyorum sıcaksu ekliyorum 5 dk demlenmesini bekleyip içiyorum yemeklerden yarım saat önce günde iki fincan fazlası zararlı olur sabah güne y.kahve ile başlayın 2 yada2,5 lt su tüketmeyi ihmal etmeyin afiyet olsun
ama türk kahvesi gibi pişirilir deniyor ya. o yüzden 1 taım kaynayıp hemen kapatıyoruz.
Ayrıca öğütülmüş satılmıyor. İnternet sahtekar dolu. Bunun hapını yapmışlr. içind ekimbilir ne var. O yüzden doğal olması için kahveciden aldım tttugce'cim. Onlarda makineyi bozar diye çekmiyorlar. demir havanda dövüp,sonra şu karabiber dibekelriyle çekebilrisiniz demişlerdi. şimdi birde dibek alcam:)))
ama sorularıma net cevap veren olursa da çookkkkkkkk sevinecem:)))
ben bu y.kahveyi internetten etkili yağ yakıcı formülleri araştırıken bir makalede gördüm o zaman bu kadar çok bilinmiyordu sanki y.kahve üzerine hap çay toz vs yoktu sanırım neyse o makalede 2 türlü pişirme yöntemi olduğu nu yazıyordu tane olanı demleme yöntemi ile toz olanı türk kahvesi gibi hazırlanır diyordu bedeki taneydi bir kere demledim sonra binde sizler gibi endişe ettim acaba nasıl pişirmeliyim tanemi tozmu kullanmalıyımaldım kahvemi tanıdık aktara götürdüm çekmesini rica ettim baya zor çekti hatta taneleri var içinde neyse türk kahvesi gibi kaynatınca acı oluyor ben demleme yapıyorum iyice kaynamış su ile zaten hemen rengi çıkıyor zaten eriyen bişey olmadığı için köpüğüde olmadığına mantık aynıbence canım detaylara takılmayın kızlar ben öncelikle faydalı olduğu için ve yeşil çaydan dddha etkili olduğu için devam etmeyi düşünüyoru birde bakır kahve değirmeni alcam el ile kullanılanSmiley'cim sen bu pişirme şeklini nerden öğrendin? Toz mu ? Tane mi kullanıyorsun?
sevgilin gelince büyük şok yaşicak deseneinşaAllah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın
merhaba bende zayıflama topiklerinden kilo kontrolümü yapıyorum ve acilen vermem gereken 7 kilo var inşaAllah yeşil çay işe yarar gelişmelerden bizi haberdar edersen sevinirim
ben sıcaksuda demliyorum kaynatmıyorum sizin gibi düşünüyorum kaynayınca içindeki aminoasit değeri düşe bilirama türk kahvesi gibi pişirilir deniyor ya. o yüzden 1 taım kaynayıp hemen kapatıyoruz.
Ayrıca öğütülmüş satılmıyor. İnternet sahtekar dolu. Bunun hapını yapmışlr. içind ekimbilir ne var. O yüzden doğal olması için kahveciden aldım tttugce'cim. Onlarda makineyi bozar diye çekmiyorlar. demir havanda dövüp,sonra şu karabiber dibekelriyle çekebilrisiniz demişlerdi. şimdi birde dibek alcam:)))
ama sorularıma net cevap veren olursa da çookkkkkkkk sevinecem:)))
yanlış alıntı yapmışım yafuuuuuben sıcaksuda demliyorum kaynatmıyorum sizin gibi düşünüyorum kaynayınca içindeki aminoasit değeri düşe bilir
Ayy inşaallahçok topiğe yazdım ama pek istikrarlı olamadım :44: dün baktım bikaçına da yazan da olmamış bi daha şu yeşil kahve işe yarasın artık nolr ya
hayırlı olsun topiğin, devamı gelir de istediğin kiloya çabucak düşersin inşallah.ben ilk kez duydum bu yeşil kahveyibir haftadır diyetteyim sarımsak çayı yapıyorum evde birde şu yogurt kürü (tarçın-zerdeçal-zencefil) , bu yeşil kahve nasıl bir şey aktarda mı bulunur?
Sarımsaq cayını nasıl yapıyosunuz?:44:
Yazdığınız için cok teşekkürler ama gercekden cok iğrenç bi tad olur :96::96::96::96: bilmemkii :26:internette tarifi var ama orda birkaç diş sarımsak yazıyor benim yaptıgım şöyle: 1 büyük diş sarımsagı rendeliyorum üstüne bir çay kasıgı toz zencefil döküyorum, ılınana dek süzmüyorum ılınınca süzgecle süzüp içine bir kaç damla limon suyu sıkıp iki üc dikişte içiyorum. tabi tadı iğrenççççççççç :120: ama şunu söyleyebilirim ki özellikle gece içiyorum yani günde bir kez ve aksamları mide boş iyice gaz yapıyor bu sarımsak cayı midemi çok rahatlatıyor.. su yogurt kürünününde bi özelliğini sıkıstırayım araya ben bogazıma cok düşkündüm ama bu yogurt kürüyle gercekten acıkmıyorum..tok tutma konusunda benden tam not aldı.
bu arada bu yeşil kahve karabiber degirmeninde çekilir mi çok mu sert bu taneler?
ben kahveyi çekirdek halinde pakette almıştım aldığımda o haliyle 1 kere yaptım tadı güzeldi ben kaynatmadan yaptım birde öyle dene istersen o şekilde özü çıkmıyordur belki diye yakında dün tanıdık tanıdık bir aktara götürdüm [türk kahvesini taze çekip satıkları için makinesi var] rica ettim çekermisin diye kavrulmamış olduğu için çok sert toz halinde olmasada çekti busabah birddd öyle denedim ama kaynatmadan bir kupaya birrrtatlı kaşı koydum üstüne kaynar su ekledim hemen rengi çıktı 555dakika bekletip sıcak sıcak içtim tadıda güzeldi kokusu çektirince kokusu daha yoğunlaştı sanki ama ben sevdi herkezin damak zevki farklı tabi birde beim yaptığım gibi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?