yağ yakıcı yeşil kahve

Merhaba. Ben uygularsam demlemeyi düşünüyorum kaynamayla pek bir yararı kalmaz sanırım. Şeker de kullanmayacağım ama net bir bilen bir şey derse çok yararlı olacak dediğin gibi
Keşke sen uğraşmasaydında öğütülmüş alsaydın canım çok uğraştırmış

molaralinizi bozmayıp kendinizi motive etmelisiniz kilo vereceğinize önce kendiniz inanmalı sınız eğer diyet yaparsanız daha etkili olur y.kahvenin iştah kapatıcı özelliği var çünkü bir kupaya bir tatlı kaşığı koyuyorum sıcaksu ekliyorum 5 dk demlenmesini bekleyip içiyorum yemeklerden yarım saat önce günde iki fincan fazlası zararlı olur sabah güne y.kahve ile başlayın 2 yada2,5 lt su tüketmeyi ihmal etmeyin afiyet olsun

ama türk kahvesi gibi pişirilir deniyor ya. o yüzden 1 taım kaynayıp hemen kapatıyoruz.
Ayrıca öğütülmüş satılmıyor. İnternet sahtekar dolu. Bunun hapını yapmışlr. içind ekimbilir ne var. O yüzden doğal olması için kahveciden aldım tttugce'cim. Onlarda makineyi bozar diye çekmiyorlar. demir havanda dövüp,sonra şu karabiber dibekelriyle çekebilrisiniz demişlerdi. şimdi birde dibek alcam:)))
ama sorularıma net cevap veren olursa da çookkkkkkkk sevinecem:)))

Smiley'cim sen bu pişirme şeklini nerden öğrendin? Toz mu ? Tane mi kullanıyorsun?

Ben öğütülmüş buldum canım ondan demiştim sana ama olsun bu şekilde yapmışsın kendi el emeğin Faydasını görürsün umarım bizlerle de paylaşırsın

ben iki gündür kullanıyorum , aktarda bulamadım internetten sipariş verdim. tadı çok fena geldi bana çok zor içiyorum ama içebilmek için zorluyorum kendimi. bakalım işe yarayacak mı. benim vermem gereken 20 kg var

Smiley'cim sen bu pişirme şeklini nerden öğrendin? Toz mu ? Tane mi kullanıyorsun?
ben bu y.kahveyi internetten etkili yağ yakıcı formülleri araştırıken bir makalede gördüm o zaman bu kadar çok bilinmiyordu sanki y.kahve üzerine hap çay toz vs yoktu sanırım neyse o makalede 2 türlü pişirme yöntemi olduğu nu yazıyordu tane olanı demleme yöntemi ile toz olanı türk kahvesi gibi hazırlanır diyordu bedeki taneydi bir kere demledim sonra binde sizler gibi endişe ettim acaba nasıl pişirmeliyim tanemi tozmu kullanmalıyımaldım kahvemi tanıdık aktara götürdüm çekmesini rica ettim baya zor çekti hatta taneleri var içinde neyse türk kahvesi gibi kaynatınca acı oluyor ben demleme yapıyorum iyice kaynamış su ile zaten hemen rengi çıkıyor zaten eriyen bişey olmadığı için köpüğüde olmadığına mantık aynıbence canım detaylara takılmayın kızlar ben öncelikle faydalı olduğu için ve yeşil çaydan dddha etkili olduğu için devam etmeyi düşünüyoru birde bakır kahve değirmeni alcam el ile kullanılan

Ayy inşaallah çok topiğe yazdım ama pek istikrarlı olamadım :44: dün baktım bikaçına da yazan da olmamış bi daha şu yeşil kahve işe yarasın artık nolr ya

ben sıcaksuda demliyorum kaynatmıyorum sizin gibi düşünüyorum kaynayınca içindeki aminoasit değeri düşe bilir

Bendeki de çekirdek halinde.Bir çorba kaşığına bir su bardağı döktüm cezveye arasıra karıştırarak bi taşım kaynattım sıcağa yakın içtim.tadı kötü değildi kokusu da normal türk kahvesi gibiydi ben sevdim yani.Çekirdek halinde olunca pek etkili olmaz gibi gelmişti bana ama bi yerde de çekirdeği etkili die okudum bilemedim :44: zinkilerin rengi nasıl çıktı benimki yosun yeşili gibyidi daha koyu olsa daha mı iyiydi ay hiçbişeyden emin olamıyorum ya

yeşil kahve içeli iki gün oldu dedim ya , cok fazla su içirtiyo insana ve sindirim sistemimi gercekten calıştırdı

Sarımsaq cayını nasıl yapıyosunuz?:44:

slm kızlar ben de bu gün netten gördüm araştırmayı düşünüyordum bu yeşil kahveyi,aktdan alıyoruz galiba nette satılan haplardan değil diğmi ? faydasını gören oldu mu peki ?

Sarımsaq cayını nasıl yapıyosunuz?:44:

internette tarifi var ama orda birkaç diş sarımsak yazıyor benim yaptıgım şöyle: 1 büyük diş sarımsagı rendeliyorum üstüne bir çay kasıgı toz zencefil döküyorum, ılınana dek süzmüyorum ılınınca süzgecle süzüp içine bir kaç damla limon suyu sıkıp iki üc dikişte içiyorum. tabi tadı iğrenççççççççç :120: ama şunu söyleyebilirim ki özellikle gece içiyorum yani günde bir kez ve aksamları mide boş iyice gaz yapıyor bu sarımsak cayı midemi çok rahatlatıyor.. su yogurt kürünününde bi özelliğini sıkıstırayım araya ben bogazıma cok düşkündüm ama bu yogurt kürüyle gercekten acıkmıyorum..tok tutma konusunda benden tam not aldı.

bu arada bu yeşil kahve karabiber degirmeninde çekilir mi çok mu sert bu taneler?

Yazdığınız için cok teşekkürler ama gercekden cok iğrenç bi tad olur :96::96::96::96: bilmemkii :26:

orijinal tarifinde içine bir kasık bal koyuyorlar ama ben diyet olunca baldı reçeldi bulaşmak istemiyorum

şu yeşil kahveyi gözlemliyorum burdan işe yararsa bırakıcam sarımsagı

Birde öyle deniyim teşekkürler. :)
İçine biraz limon damlatsam öylede olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…