- 26 Aralık 2013
- 74
- 14
- 48
Arkadaşımın teyzesi 15 günde 8 kilo vermiş sadece yeşil kahveyle, biz de dün aldık bugün başlıcaz. Umarım işe yarar.
cm35 nasıl yani yaaa ben 25 gündür içiyorum 58,4 de durdu 1,5 kg falan verdim 10 gündür de bu kilodayım delircem yaaa
Teyzesi aktardan almış yeşiil kahveyi günde iki kere sabah akşam olmak üzere birer fincan içmiş, 15 günde 8 kilo vermiş, hem de başka bi şey yapmadan. Bugün bizde başladık sabah içtik
hangi sehirdesin canim? aktarda satilanlarin hepsi ayni mi yoksa farkedyor mu? birde ben yurtdisindayim ya nasil bulcamsordum bulundugum yerde ama yok bulamadim.aktarlar yurtdisina yollar mi ki?
arkadaşlar bende mısır çarşısından toz halde olanından aldım,aldığım yer türk kahvesi gibi pişirip içmem gerektiğini söyledi.tortusu dibe çöküyo haliyle ,üstte kalan saydam ksımını içiyorum tortusunuda içmemiz gerekiyormu eğer o kısmıda içilecekse tadı çok kötü, içerken sonunda biraz içtim o şekilde midemi bulandırdı ağzımın tadı kaçtı ,kulanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirm
canım başladıysan etkılerı nasıl ben gectıgımız perşembe başladım cumagununden bu yana kabızlık yaptı bende hayret bırakcgım bu gıdısle kahveyı......
valla ben pek bir etki görmedim...Yalan yok.Ama üst katımdakı komsum hiç dıyet yapmadan ıkı kılo verdiğini iddiaediyor.Onun aldıgı kahve toz kıvamında.belkide kahveden kahveye değişiyor...
Kahveden kahveye fark var. Normal çekirdeğin öğütülmüşü gem kabız yapıyor hemde ben pek etkisini göremedim. Ben valide sultan ın kahvesini kullandım. Bir ayda 5,5 kilo verdim. Mükemmel etkisi var. İçinde farklı bitkilerde olduğu için yağ yakımını hızlandırıyor. Ben tek memnun kaldığım üeün valide sultan. Herkese de tavsiye ediyorum çevremde. Tek kötü yanı ishal yapıyor. Ama oda yediğinizi atmak için. Bir zararı olmuyor.
iPhone 'dan gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?