• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yağ yakıcı yeşil kahve

Merhabalar

bende bugün itibariyle basladim sabah icdim.. Baklaim gelirslerden sizi hbr dar ederim :) HADI GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN !!
YAZ GELIYO KIZLAR YAZZZ :D

yeşil kahvenın aktarlardakı fiyatı ne kadar kızlar nette 60 lira aktarlardakı fıyatını bılen varmı ?

Ewet canim zaten metebolizmayi hizlandiriyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet yapıyor. Özelliğide bu zaten. Metabolizmayı hızlandırıyor. Başta bende tedirgin olmuştum ama normal bir durummuş :)

iPhone 'dan gönderildi.

teşekür ederim cevaplar için :)

Bende Valide Sultan diye bi markanınkini aldım aktardan, 100gr 15tlye aldım.. Bugün içtim bakalımm inşallah işe yararr :21:

Bende bugün başladım bakalım. Herşeyi deniyorum birde yeşil kahveyi deniyeyim.

Aktardan 100 gr. 2.80 tl. ye aldım .toz haline getiriverdi.

kilosu 28 liraymış.

Mrb kızlar işe başladım giremedim onun için 1 hafta.Ben de günde 1 fincan içiyodum 3 litre de su iciyodum 1 haftada bi fayda görmedim açıkçası :26: işe başlayınca da bıraktım diyete devam ama 3 litre su içemiyorum şimdi.Bi de tuvalete çıkamıyorum 1 haftadır karnım şişti :5: Bugün adet oldum bittikten sonra başlıycam bakalım tekrar inşaallah faydasını görürüm artık bıktım bu kilolardan :5:

bende ilk başta kabızlığa iyi geldiğini düşündm. Ama şu an tam tersini yaşıyorum. 3 gündür kötüyüm. Ama çok sık idrara çıkardığı kesin. Benim bağırsaklarımı da çalıştırmıyor artık. Ayrıca verdiğim 600-700 gr. almış bulunuyorum. yarın tam 2 hafta bitecek. İlk hafta günde 3 kere ikinci hafta günde 2 kere içitim. Akşamları 30 dk. koşu bandında yürüdüm. Ama sonuç hüsran....

Çok zor kilo veren biriyim. Bu kahveden çok ama çokkkkkkkkk ümitliydim.... Çok üzgüüm...Ama biraz daha devam edecem. günde 2 litre su içtim. 3 içemedim. ondan mı su mu topladım bilmiyom. Çünkü birkaç gündür sabahları kalkınca ellerim davul gibi şiş.

bende ilk başta kabızlığa iyi geldiğini düşündm. Ama şu an tam tersini yaşıyorum. 3 gündür kötüyüm. Ama çok sık idrara çıkardığı kesin. Benim bağırsaklarımı da çalıştırmıyor artık. Ayrıca verdiğim 600-700 gr. almış bulunuyorum. yarın tam 2 hafta bitecek. İlk hafta günde 3 kere ikinci hafta günde 2 kere içitim. Akşamları 30 dk. koşu bandında yürüdüm. Ama sonuç hüsran....

Çok zor kilo veren biriyim. Bu kahveden çok ama çokkkkkkkkk ümitliydim.... Çok üzgüüm...Ama biraz daha devam edecem. günde 2 litre su içtim. 3 içemedim. ondan mı su mu topladım bilmiyom. Çünkü birkaç gündür sabahları kalkınca ellerim davul gibi şiş.

Belki bünyede bünyeye değişiyordur olabilir mi ? Bu dönemde yediklerine dikkat ettin mi ? Regl dönemin ne kadar yakın ..
Belki suyu arttırmak işe yarar bilemedim ki :26:

Belki bünyede bünyeye değişiyordur olabilir mi ? Bu dönemde yediklerine dikkat ettin mi ? Regl dönemin ne kadar yakın ..
Belki suyu arttırmak işe yarar bilemedim ki :26:

adetimden 5 gün önce başlamışım. Yarın 15 gün bitecek başlayalı işte. Ama yinede tık yok. İlk hafta çok dikkat ettim. çok sıkıydı. baktım olmuyor biraz boşladım. dediğim gibi adetten sonrada şişlik devam eder diyorlar, ondan mı, yoksa suyu yeterli içemedim ondan mı bilmiyorum? Çok zor kilo veren biriyim onu çok iyi biliyorum:))
Bu kahveye gerçekten çok umut bağlamıştım . Çünkü 5-6 kilo fazlam bende saplantı oldu.boyum 164cm.kilom 65.yaşım 37. ne diyim işte:)

kızlar bu kahveyi içerken günde 3 litre su mu içmek gerekiyor ....? umarım işe yarar ya bende bugun eşime aldırıcam bu kahveyi

Son düzenleme:
adetimden 5 gün önce başlamışım. Yarın 15 gün bitecek başlayalı işte. Ama yinede tık yok. İlk hafta çok dikkat ettim. çok sıkıydı. baktım olmuyor biraz boşladım. dediğim gibi adetten sonrada şişlik devam eder diyorlar, ondan mı, yoksa suyu yeterli içemedim ondan mı bilmiyorum? Çok zor kilo veren biriyim onu çok iyi biliyorum:))
Bu kahveye gerçekten çok umut bağlamıştım . Çünkü 5-6 kilo fazlam bende saplantı oldu.boyum 164cm.kilom 65.yaşım 37. ne diyim işte:)

Umarım etkisini görürsünüz, geç gösterir ama gösterir, uğraşıp da sonuç alamamak da can sıkıcı, bence suya yüklenin biraz belki daha iyi olur.

Bugün biryere sordum çekilmiş 100 gr 4 lira dedi. Şok oldum resmen. Ben 24 liraya almıştım. Ne çok fırsatçı insanlar var ya. Bilginiz olsun istedim. Yani kilosu 40 lira.

iPhone 'dan gönderildi.

Evet banada rusyada cok yayginmis bu bir arkadas getirdi rusyadan faydasi var ama cok fazla su tuketmek gerekiyormus dedi birde yesil kahveyi cekirdekleriyle her seferinde taze demlenip oyle icmeniz gerekir dedi 1 bardak kadar su kaynatip kaynamis su icine corba kasigiyla cekirdekleri atip 5 dk kaynatip kapatin cikan o yesil suyu icmeniz gerekir sabah aksam ac karnina olacak diye tarif almistim faydali ama belli bir sure sonra yemeklere karsi bir igreti duymaya basladim sevdiklerimi bile yiyemez oldum tabii bu herkesin metabolizmasna gore degiskenlik gosterir

Aceba burada misir carsisinda falan varmidirki😒

Aceba burada misir carsisinda falan varmidirki😒

Tüm aktarlarda var artık çok yaygınlaştı. Mısır çarşısındada vardır bence. Ben bugün bi mandırada satıldığını gördüm 😊

iPhone 'dan gönderildi.

Tüm aktarlarda var artık çok yaygınlaştı. Mısır çarşısındada vardır bence. Ben bugün bi mandırada satıldığını gördüm 😊

iPhone 'dan gönderildi.

😕Mandira mi bildigim hayvanlarin bulundugu mandira bu degilmi

Back