Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet canim zaten metebolizmayi hizlandiriyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet yapıyor. Özelliğide bu zaten. Metabolizmayı hızlandırıyor. Başta bende tedirgin olmuştum ama normal bir durummuş :)
iPhone 'dan gönderildi.
yeşil kahvenın aktarlardakı fiyatı ne kadar kızlar nette 60 lira aktarlardakı fıyatını bılen varmı ?
yeşil kahvenın aktarlardakı fiyatı ne kadar kızlar nette 60 lira aktarlardakı fıyatını bılen varmı ?
Mrb kızlar işe başladım giremedim onun için 1 hafta.Ben de günde 1 fincan içiyodum 3 litre de su iciyodum 1 haftada bi fayda görmedim açıkçası :26: işe başlayınca da bıraktım diyete devam ama 3 litre su içemiyorum şimdi.Bi de tuvalete çıkamıyorum 1 haftadır karnım şişti Bugün adet oldum bittikten sonra başlıycam bakalım tekrar inşaallah faydasını görürüm artık bıktım bu kilolardan
bende ilk başta kabızlığa iyi geldiğini düşündm. Ama şu an tam tersini yaşıyorum. 3 gündür kötüyüm. Ama çok sık idrara çıkardığı kesin. Benim bağırsaklarımı da çalıştırmıyor artık. Ayrıca verdiğim 600-700 gr. almış bulunuyorum. yarın tam 2 hafta bitecek. İlk hafta günde 3 kere ikinci hafta günde 2 kere içitim. Akşamları 30 dk. koşu bandında yürüdüm. Ama sonuç hüsran....
Çok zor kilo veren biriyim. Bu kahveden çok ama çokkkkkkkkk ümitliydim.... Çok üzgüüm...Ama biraz daha devam edecem. günde 2 litre su içtim. 3 içemedim. ondan mı su mu topladım bilmiyom. Çünkü birkaç gündür sabahları kalkınca ellerim davul gibi şiş.
Belki bünyede bünyeye değişiyordur olabilir mi ? Bu dönemde yediklerine dikkat ettin mi ? Regl dönemin ne kadar yakın ..
Belki suyu arttırmak işe yarar bilemedim ki :26:
bende ilk başta kabızlığa iyi geldiğini düşündm. Ama şu an tam tersini yaşıyorum. 3 gündür kötüyüm. Ama çok sık idrara çıkardığı kesin. Benim bağırsaklarımı da çalıştırmıyor artık. Ayrıca verdiğim 600-700 gr. almış bulunuyorum. yarın tam 2 hafta bitecek. İlk hafta günde 3 kere ikinci hafta günde 2 kere içitim. Akşamları 30 dk. koşu bandında yürüdüm. Ama sonuç hüsran....
Çok zor kilo veren biriyim. Bu kahveden çok ama çokkkkkkkkk ümitliydim.... Çok üzgüüm...Ama biraz daha devam edecem. günde 2 litre su içtim. 3 içemedim. ondan mı su mu topladım bilmiyom. Çünkü birkaç gündür sabahları kalkınca ellerim davul gibi şiş.
adetimden 5 gün önce başlamışım. Yarın 15 gün bitecek başlayalı işte. Ama yinede tık yok. İlk hafta çok dikkat ettim. çok sıkıydı. baktım olmuyor biraz boşladım. dediğim gibi adetten sonrada şişlik devam eder diyorlar, ondan mı, yoksa suyu yeterli içemedim ondan mı bilmiyorum? Çok zor kilo veren biriyim onu çok iyi biliyorum:))
Bu kahveye gerçekten çok umut bağlamıştım . Çünkü 5-6 kilo fazlam bende saplantı oldu.boyum 164cm.kilom 65.yaşım 37. ne diyim işte:)
Aceba burada misir carsisinda falan varmidirki😒
Tüm aktarlarda var artık çok yaygınlaştı. Mısır çarşısındada vardır bence. Ben bugün bi mandırada satıldığını gördüm 😊
iPhone 'dan gönderildi.
😕Mandira mi bildigim hayvanlarin bulundugu mandira bu degilmi