• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yağ yakıcı yeşil kahve

eee kadınLar işin ucunda olunca heryerde olması normaldir zayıflamak akla gelince :1: benım 6 kilo fazlam var :(( bir umt alıyruz bakalım umarım hepimiz faydasını görürüz yaza girmeden ben cok umutLuyum umutLarım boşa çıkmaz inşallhhh ...

Ben aktara sordum tozu daha etkili dedi ben toz aldım. Ama arkadaşım çekirdek kullanıyor ve memnun şuan. Çekirdeğinide aynı şekilde kaybatıp içiyor. Türk kahvesi gibi yani. Ben tozunun 100 gramını 24 tl ye aldım. Ama çarşıda çekirdeğinin kilosu 20 liraymış.

iPhone 'dan gönderildi.

teşekkürler pty :)

Son düzenleme:
bende ilk başta kabızlığa iyi geldiğini düşündm. Ama şu an tam tersini yaşıyorum. 3 gündür kötüyüm. Ama çok sık idrara çıkardığı kesin. Benim bağırsaklarımı da çalıştırmıyor artık. Ayrıca verdiğim 600-700 gr. almış bulunuyorum. yarın tam 2 hafta bitecek. İlk hafta günde 3 kere ikinci hafta günde 2 kere içitim. Akşamları 30 dk. koşu bandında yürüdüm. Ama sonuç hüsran....

Çok zor kilo veren biriyim. Bu kahveden çok ama çokkkkkkkkk ümitliydim.... Çok üzgüüm...Ama biraz daha devam edecem. günde 2 litre su içtim. 3 içemedim. ondan mı su mu topladım bilmiyom. Çünkü birkaç gündür sabahları kalkınca ellerim davul gibi şiş.

Bilmyorm valla artık bende bi sorun var die düşünmeye başladım :43: 3 litre su içtim ben günlrce sadece bol bol çişe çıktım :51: bakalım ikinci evremde ne olacak hayırlısı :31:

merhaba arkadaşlar ben yeşil kahveyi aktardan kilosunu 25 tl den aldım.1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı kahve koyup kaynatıp içtim. günde 3 defa aç karnına içtim. beni pek susatmadı ama zorlayarak 1.5 litre su içtim. bağırsakları güzel çalıştırıyor ama 1 gr veremedim. ayrıca gün aşırı 45 dakika yürüdüm ve yediklerime dikkat ettiğim halde faydasını göremedim. 1 tanıdığımın arkadaşı 3 ayda 24 kilo vermiş ama bu reklamı çıkan kahvelerden içmiş. şimdi düşünüyorum reklamı olan kahvenin içinde acaba başka şeylerde var mı yoksa sade kahvemi.

merhaba arkadaşlar ben yeşil kahveyi aktardan kilosunu 25 tl den aldım.1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı kahve koyup kaynatıp içtim. günde 3 defa aç karnına içtim. beni pek susatmadı ama zorlayarak 1.5 litre su içtim. bağırsakları güzel çalıştırıyor ama 1 gr veremedim. ayrıca gün aşırı 45 dakika yürüdüm ve yediklerime dikkat ettiğim halde faydasını göremedim. 1 tanıdığımın arkadaşı 3 ayda 24 kilo vermiş ama bu reklamı çıkan kahvelerden içmiş. şimdi düşünüyorum reklamı olan kahvenin içinde acaba başka şeylerde var mı yoksa sade kahvemi.

Bende aktardan aldım iki haftadır kullanıyorum 2 kilo verdim. Hemde spor yapmadan. Sadece diyet ve kahve. Bence biraz sabredin bünyeye göre değişiyor. Okadar para verip internetten almayın bence. Yinede siz bilirsiniz.

iPhone 'dan gönderildi.

yok netten almayacam zaten. bakalım biraz daha deneyeyim.sonuç iyi olur inş

Merhaba arkadaşlar bende yarın başlıyorum benim kilom çok diyetle beraber günde 2 bardak içmeyi düşünüyorum.Bu arada benim kahvem de tane kendim öğütücem ve 1 kupaya 1 tatlı kaşığı kullanıcam sonucu yazarım.

2 gündür kullanıyorum

bağırsaklarımı çalıştırmadı ,ama çok idrar söktürüyor,sürekli wc deyim

iştahı sorarsanız sıfır,bende iştah falan kalmadı,canım bişey istemiyor

2 günde 1 kilo gitmiş gözüküyor,bakalım 1 haftada ne kadar gidecek :18:

Yaklaşık ikinci haftam ve yaklaşık 4 kilo gitmiş 😄 Çok mutluyum herkese tavsiye ediyorum. Sakın pes etmeyin inatla devam edin yeşil kahveye.

iPhone 'dan gönderildi.

Yaklaşık ikinci haftam ve yaklaşık 4 kilo gitmiş 😄 Çok mutluyum herkese tavsiye ediyorum. Sakın pes etmeyin inatla devam edin yeşil kahveye.

iPhone 'dan gönderildi.[/QU

merhaba, diyet yapıyordun sanırım , diyetinide yazarmısın , ben hala senin kadar kilo veremedim. spor yapıyor musun

Özel bi diyet yapmıyorum aslında ama kısaca yazayım. Sabah kahvaltıda bir dilim kepekli ekmek,4-5 zeytin,4-5 küp peynir,yanında süt yada çay içiyorum. Çayı şekersiz içemem asla. Öğlen yemeğim yok,acıkırsam ya meyve yiyorum yada konpostomdan içiyorum. Akşamda menüde ne varsa küçük porsiyonda ya ekmeksiz yada bir filim keprk ekmeği yiyorum. Yatmadan çok acıkırsam süt içiyorum. Spora daha iki gündür başladım. 10 dk yapıyorum şimdilik. Ama baya tempolu bi şekilde. Yaptıklarım bu kadar. Çok özel bişey yapmıyorum yani. Birde aralarda çok acıkırsam beyaz leblebi yiyorum bir avuç kadar. Üstünede bolca su içince doyuyorum.

iPhone 'dan gönderildi.

uzun zamandır girmiyordum topiğe yeni arkadalar katılmış ve sonuç alanlar olmuş tebrik ederim hepiniz süpersiniz bunda bir nebze katkım olduysa ne mutlu bana bence diyetle süper sonuçlar alırsısınız özellikle açlık krizine giren arkadaşlar için ben bir hata içtim sabah ve akşam bazende sadece sabah düzenli içmedim ama buna rağmen mütiş etkili kilo veremedim ben çok zor kilo veriyorum e bir haftada da kilo vermeyi beklemedim zaten mucize olurdu ama mütiş iştah kesiyor bende öyle etki etti ve midem bulanıyordu çok yediğim zaman şimdi şimdi regl olma zamanım regl olup bittikten 1 hafta sora yeniden başlıycam sizlerin paylaşımları beni yeniden cesaretlendirdi mükemmelsiniz:16::16::16::16::16::16:

Özel bi diyet yapmıyorum aslında ama kısaca yazayım. Sabah kahvaltıda bir dilim kepekli ekmek,4-5 zeytin,4-5 küp peynir,yanında süt yada çay içiyorum. Çayı şekersiz içemem asla. Öğlen yemeğim yok,acıkırsam ya meyve yiyorum yada konpostomdan içiyorum. Akşamda menüde ne varsa küçük porsiyonda ya ekmeksiz yada bir filim keprk ekmeği yiyorum. Yatmadan çok acıkırsam süt içiyorum. Spora daha iki gündür başladım. 10 dk yapıyorum şimdilik. Ama baya tempolu bi şekilde. Yaptıklarım bu kadar. Çok özel bişey yapmıyorum yani. Birde aralarda çok acıkırsam beyaz leblebi yiyorum bir avuç kadar. Üstünede bolca su içince doyuyorum.

iPhone 'dan gönderildi.

Pty normalde nasıl kilo veriyorsun ? Beslenmen gayet hafif gibi geldi bana acaba kahvesiz de aynı kiloyu verebilir miydin diye düşündüm ama ..

Pty normalde nasıl kilo veriyorsun ? Beslenmen gayet hafif gibi geldi bana acaba kahvesiz de aynı kiloyu verebilir miydin diye düşündüm ama ..

Sporsuz sadece diyetle bu kadar kolay kilo veremezdim. Sıkı bi diyet ve sporla ayda bir yada iki kilo verebiliyordum. Şimdi en az günde 100 gr. gidiyor.

iPhone 'dan gönderildi.

Back