Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaarrrrrrr bugün 10. günüm ve 2 kilo gitti.Ayaklarım yere basmıyor çok mutluyuummmm son iki günde 500 gr.vermişim yine sizlerde durumlar nasıl,veren varmı kilolarını.
Diyet yaptın mı cnm
Evet yaptım diyet. Ama öyle belli kurallar çerçevesinde değil. Kendi kafama bünyeme ve imkanlarıma göre yaptım. Ama spor yapmadım. Pazartesi sporada başlayacağım.
iPhone 'dan gönderildi.
peki nasıl kullandın yeşil kahveyi anlatabilirmisin. ben yeni aldım toz halini netten. günde kac kere nasıl ıctın ?
ben dun aksam başladım bir fincan (çay fincanı buyuklugunde) suya 2 cay kasıgı kahve katıp cezvede turk kahvesı gıbı yaptım. dun akşam karın ağrısıyla uyandım ama sonra gectı. sabah kahvaltıdan once aynı sekılde yıne kahvemı ac karnına ıctım. yetkılıyle gorusmedım bişey önermediler. sen görüştün sanırım .. ben sadece yağ yakmak istiyorum herhalde diyetlede cok güzel vericem inşallah
İnş canım. Hepimiz veririz kilolarımızıda kurtuluruz. Bende şimdi 1 kupa sıcak suya 1 tatlı kaşığı karıştırıp içtim.
Ewet ben sipariş formunu doldurduğumda numaramı yazınca akşamına aradılar beni
Kızlaarrrrrrr bugün 10. günüm ve 2 kilo gitti.Ayaklarım yere basmıyor çok mutluyuummmm son iki günde 500 gr.vermişim yine sizlerde durumlar nasıl,veren varmı kilolarını.
Tebrik ederim çok güzel vermişsin. Sana da tadı oldukça kötü geliyor mu kahvenin ?
yokmu duyan bilen kullanan arkadaşlar deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim
[/QUOT
merhaba,yeni üye oldum ve ilk mesajım doğru yeremi yazıyorum bibakalım
hayır yanlış
yeşil çay ile ilgili 2 haftadır netten araştırma yapıyorum,olumsuz hiç bir şeye rastlamadım.2 gün önce kadiköyde aktara sordum .ellerinde çekilmiş toz halinde kavanozun içinde vardı.bilmiyorum öyle toz halinde görünce hiç içime sinmedi,birde kokusu çok kötüydü,yalnız zararsız ve kilo yakımına faydalı ise ne olursa olsun kokusuna aldırış etmeden kullanırım.sonra başka bir aktara girdik eşimle orada çekirdek halinde görünce daha çok içime sinde gözümLe görmüş oldum malzemeyi :) yalnız oda az miktarlardaki alımları makinadan çekmiyoruz dedi biraz sinir oldum ve biraz inat yaztım almadım.şimdi pişmanım ve fazla miktarda mutlaka alıcam.
inşallah benim gibi çok çaba gösteren ama bünyesi zor kilo yakan tüm arkadaşlara ek olarak yardımcı olur YEŞİL KAHVE
İNŞALLAH HERKESLERE ÇARE OLUR AMA SADECE TEK KAHVE İÇMEKLE YADA BİR ÜRÜNE BAĞLI OLARAK UMUT ETMEKLE OLACAK İŞ DEĞİL SAĞLIKLI KİLO VERMEK.MUTLAKA SPOR YAPMAK,BOL SU TÜKETMEK,ZARARLI GIDALARDAN,TRANS YAĞLARDAN,İŞLENMİŞ ÜRÜNLERDEN UZAK DURMAK LAZIM.
Yok çok kötü gelmiyor. Yeşil çay karışımı içiyordum ben daha önce,bu ondan daha iyi geliyor. Biraz odunumsu tadı var ama olsun napalım :))
iPhone 'dan gönderildi.
siparişten sonra benide aradılar teyit etmek hatta 2 paket satışı yapmak için ama ben bir tane istedim ve 5 kiloyu kolayca zaten veririsiniz çokkilonuz yok dediler. ben aradılar mı diye sorunca tüyo verdiler sana zannettim
hamileyken 20 kilo aldım normal doğum yaptığım için kiloyu hemen verdim ama 65 ten sonra veremedim hemen rejıme girdim pilav makarna ,beyaz ekmek keserek yazında bol bol meyveyle 55 'e düştüm bir süre sonra 55 kilodan diyetle 52.5 'a düştüm ama şimdi düşemiyorum. boyum yok kilom fazla geliyor 48 e kadar düşmem lazım.