• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yağ yakıcı yeşil kahve

Sporsuz sadece diyetle bu kadar kolay kilo veremezdim. Sıkı bi diyet ve sporla ayda bir yada iki kilo verebiliyordum. Şimdi en az günde 100 gr. gidiyor.

iPhone 'dan gönderildi.

Çok güzel bunu merak etmiştim, ben bu hafta çok düzenli kullanamadığım ve kaçamaklar yaptığımdam işe yaradığını göremedim de açıkçası bu cevaı alabilme amacı ile sormuştum.

Çok güzel bunu merak etmiştim, ben bu hafta çok düzenli kullanamadığım ve kaçamaklar yaptığımdam işe yaradığını göremedim de açıkçası bu cevaı alabilme amacı ile sormuştum.

Haftada bir kaçamak bende yapıyorum çok az,ödül gibi 😊 onların çok zararı olmuyor. Abartmazsak tabi

iPhone 'dan gönderildi.

$1925337_1400031373597238_1508726132_n.jpg $1622765_1400031383597237_234459859_n.jpg

arkadaşlar benim daha önceki aldığım kahveyle şimdiki çok farklı.kafam karıştı benim acaba hangisi iyi yada hangisi gerçek.resimleri yükledim ama olmuştur inşallah.pek emin olamadım,kafam karıştı.sizlerin kullanddıkları nasıl bilgi verebilirmisiniz acaba :44:

Eki Görüntüle 1019230 Eki Görüntüle 1019229

arkadaşlar benim daha önceki aldığım kahveyle şimdiki çok farklı.kafam karıştı benim acaba hangisi iyi yada hangisi gerçek.resimleri yükledim ama olmuştur inşallah.pek emin olamadım,kafam karıştı.sizlerin kullanddıkları nasıl bilgi verebilirmisiniz acaba :44:

benim aldığım sizin birinci resme benziyor ama rengi yeşilimsi gibi,bulgur gibi benimki (yeşil çekirdeği öğüttü adam ,bulgur gibi oldu)

sizin ikinci resim valide sultan denen marka sanırım,eşimde ondan almış gelmiş ,ama içinde başka şey vardır diye onu kullanmadım.

açıkta satılanı kullandım .

benim aldığım sizin birinci resme benziyor ama rengi yeşilimsi gibi,bulgur gibi benimki (yeşil çekirdeği öğüttü adam ,bulgur gibi oldu)

sizin ikinci resim valide sultan denen marka sanırım,eşimde ondan almış gelmiş ,ama içinde başka şey vardır diye onu kullanmadım.

Evet yeşil olsn valide sultan. Onu kullanıyordum iki haftadır. Bugün çekirdeği öğütüp verdiler şaşırdım görünce. Peki siz faydasını gördünüz mü?

iPhone 'dan gönderildi.

öğütüp verilenin tadı çok berbatmış bende ıkısı arasında kladım bu yüzden ıkısınıde alamadım. sizce tadı nasıl?

Evet yeşil olsn valide sultan. Onu kullanıyordum iki haftadır. Bugün çekirdeği öğütüp verdiler şaşırdım görünce. Peki siz faydasını gördünüz mü?

Ben pazartesi başladım içmeye. Sabah tartıldım 2 günde 1 kilo vermişim
süper iştah kesiyor
sizde güzel kilo vermişsiniz tebrikler

öğütüp verilenin tadı çok berbatmış bende ıkısı arasında kladım bu yüzden ıkısınıde alamadım. sizce tadı nasıl?

bana tadı hiç kötü gelmedi,bitki çayı gibi aynı

cezveye 1 bardak su koyuyorum,1 tatlı kaşığıda kahve koyuyorum türk kahvesi gibi bir taşım kaynatıyorum.suyunu süzüp içiyorum.

sıcak suya 1 kaşık koyup içmiştim,tadı kötü oldu midem bulandı ozaman

bana tadı hiç kötü gelmedi,bitki çayı gibi aynı

cezveye 1 bardak su koyuyorum,1 tatlı kaşığıda kahve koyuyorum türk kahvesi gibi bir taşım kaynatıyorum.suyunu süzüp içiyorum.

sıcak suya 1 kaşık koyup içmiştim,tadı kötü oldu midem bulandı ozaman

bende öyle mı yoksa mı hazırmı alayım kafam çok karıştı. tadına ıyı dıyorsun ama arkadaşım ıcmıs böyle berbat bısey yok dedı benı korkuttu:ssz:

bende öyle mı yoksa mı hazırmı alayım kafam çok karıştı. tadına ıyı dıyorsun ama arkadaşım ıcmıs böyle berbat bısey yok dedı benı korkuttu:ssz:

ben dediğim gibi kahve satan yerden çekirdek alıp öğüttürdüm
bitki çaylarını sevdiğim için tadı kötü gelmedi
herkesin damak tadı farklıdır,denemeden bilemezsin
istersen bi dene derim

ben dediğim gibi kahve satan yerden çekirdek alıp öğüttürdüm
bitki çaylarını sevdiğim için tadı kötü gelmedi
herkesin damak tadı farklıdır,denemeden bilemezsin
istersen bi dene derim

haklısın bu hafta uğramaya çalışacağım aktara .

ilgin için teşekkür ederim

Ben çekilmiş olanı denedim şimdi. Valide sultan ın tadı daha kötü. Çekirdekten öğütülrnin tadı daha iyi. Normalde ben değişik tatları yiyip içemem ama bunda zorlanmadım. Pek tadı yok bile diyebilirim.

iPhone 'dan gönderildi.

Ben çekilmiş olanı denedim şimdi. Valide sultan ın tadı daha kötü. Çekirdekten öğütülrnin tadı daha iyi. Normalde ben değişik tatları yiyip içemem ama bunda zorlanmadım. Pek tadı yok bile diyebilirim.

iPhone 'dan gönderildi.

açık alacağım bakalım umarım güzeldir bende öyle farklı şeylerı yıyıp içemem:ssz:

veeeeee dün aldım aktar çekmiş koymuştu. kilosunu 20 den satıyorlarmış 3 liralık aldım dün spordan çok yorgun geldım deneyim en azından dedim ama kahve yapmaya hiç halim yoktu buradan bir bayan yazmıştı yoğurta katıp yedim. tadı hiç gelmedi kokusu çok çok az idi. hoşuma giderek yedim. sabah uyandım geç kalmıştım hemen yoğurta katıp yedim ustune hafif olmada bir şeyler yedım ( pişmanım ama dayanamadım yedim tatlıların şahını yedim )

yanıma aldım suya katıp içerim birazdan çünkü işteyim burada ocak yok sıcak suya katıp deneyeceğim ama kokusu ağır diyenler yoğurta katmalarını tavsiye ederim.

su zaten günlük 3 lt içerim o yönden sorun yok bakalım bu ay nasıl etkileyecek beni.

Arkadaşlar,ben yeşil kahveye ek olarak yoğurt kürü ve komposto da kullanıyorum. Etkisi olduğunu düşünüyorum. Sizinlede paylaşmak istedim.
Yoğurt kürü:2 yemek kaşığı yoğutun içine yarım çay kalığı zencefil,yarım çay kaşığı zerdeçal,yarım çay kaşığı tarçını karıştırıp sabah akşam yemekten biraz önce yiyin. Mesela yeşil kahveyi için 5-10 dk sonra bunu yiyin. Yağ yakımında etkiliymiş.
Komposto:3 litre suya 3 elma,1 limon,1 kabuk tarçın,5-6 tane karanfil,bir yemek kaşığı tane karabiber. Elma ve limonu 4 e bölüp,diğer malzemelerle düdüklü tencereye koyun(elmanın çekirdeklerini çıkarın)kaynadıktan sonra 10 dk pişirip gün içinde istediğiniz zaman için. Ben 1,5 litre içiyorum mesela günde.

iPhone 'dan gönderildi.

hayırlı olsun topiğin, devamı gelir de istediğin kiloya çabucak düşersin inşallah.ben ilk kez duydum bu yeşil kahveyi :1: bir haftadır diyetteyim :31: sarımsak çayı yapıyorum evde birde şu yogurt kürü (tarçın-zerdeçal-zencefil) , bu yeşil kahve nasıl bir şey aktarda mı bulunur?

toz yeşil kahve aktardan aldım kutusu 25 tl.beş gün fln oldu içiyorum.sabah aç karna bi tatlı kaşığı yeşil kahve bir su bardağı su olması gerekiyo.cezvede kaynatıp içiyorum.akşamda aynı şekilde.aç karna içiliyor.yemeklerden yarım saat önce.sindirimimi çok hızlandırdı.günde 4-5 kez tuvalete çıkıyorum.iyi bence.şuanda bir kilo verdim bakalım devamı gelecek mi.ama aynı zamanda yediklerime de dikkat ediyorum ve yürüyorum.

dün annem almıs aktardan ögütülmüs halini... bugun sabah kucuk bir cay bardagı ictim. tadını merak ettm acıkcası olumsuzsa ıcemem die dusundum aksine gayet normal geldi.... günde kac bardak tüketiosunuz acabaa?

dün annem almıs aktardan ögütülmüs halini... bugun sabah kucuk bir cay bardagı ictim. tadını merak ettm acıkcası olumsuzsa ıcemem die dusundum aksine gayet normal geldi.... günde kac bardak tüketiosunuz acabaa?

Günde iki defa. Sabah akşam aç karnına bir su bardağı suya bir tatlı kalığı.

iPhone 'dan gönderildi.

Arkadaşlar,ben yeşil kahveye ek olarak yoğurt kürü ve komposto da kullanıyorum. Etkisi olduğunu düşünüyorum. Sizinlede paylaşmak istedim.
Yoğurt kürü:2 yemek kaşığı yoğutun içine yarım çay kalığı zencefil,yarım çay kaşığı zerdeçal,yarım çay kaşığı tarçını karıştırıp sabah akşam yemekten biraz önce yiyin. Mesela yeşil kahveyi için 5-10 dk sonra bunu yiyin. Yağ yakımında etkiliymiş.
Komposto:3 litre suya 3 elma,1 limon,1 kabuk tarçın,5-6 tane karanfil,bir yemek kaşığı tane karabiber. Elma ve limonu 4 e bölüp,diğer malzemelerle düdüklü tencereye koyun(elmanın çekirdeklerini çıkarın)kaynadıktan sonra 10 dk pişirip gün içinde istediğiniz zaman için. Ben 1,5 litre içiyorum mesela günde.

iPhone 'dan gönderildi.

Bir zamanlar bende sizin gibi elma kompostosu,elma sirkesi ve sandaloz sakızı kullanarak hızla (spor ve diyette yaparak)kilo vermiştim.Metabolizmanız hızlanmış.Ama asıl sizi hangisinin etkilediğini anlamak gerekir.Yani kahve tek başına etkilimi ,değilmi?

Back