• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yağ yakıcı yeşil kahve

Aynı yerden almışız canım. Aynen bende doğum kilolarından kurtulmak için aldım. Bande 3 kutu aldım. 6 7 kilo fazlam var. Daha sabah içtim bi iştahsızlık falan çok olmadı. Sen ne durumdasın[/QUOTE

iştahımda bişey yok ben zaten 3 haftadır dıyet uyguladığım için şuan miğdem de bünyemde psikolojimde yememeye hazır ve odaklı :1: ama gece karın ağrım oldu o kadar bol bol su içmeye calısıryorum. ben tam tadını sevemedim , ama bol bolda yeşil çay içiyorum sekersiz .

sıkı bir diyet programı uyguluyorum o yüzdende acımam çok normal ama :32: 48 olacağım kararlıyım

ben yeni üye oldum ve alıntı yaparak nasıl yazacağımı bilmiyorum,yardım eden olursa sevinirim.alıntı ile cevapla kısmını tıklıyorum ama yazılar iç içe oluyor. :(
:52:başka türlüsü olmuyor galiba alıntı ile cevaplıyorum bende çok bilmiyorum ilk başta benimde öyleydi sonra düzeldi nasıl oldu bilmiyorum:37:

Mrb kızlar işe başladım giremedim onun için 1 hafta.Ben de günde 1 fincan içiyodum 3 litre de su iciyodum 1 haftada bi fayda görmedim açıkçası :26: işe başlayınca da bıraktım diyete devam ama 3 litre su içemiyorum şimdi.Bi de tuvalete çıkamıyorum 1 haftadır karnım şişti :5: Bugün adet oldum bittikten sonra başlıycam bakalım tekrar inşaallah faydasını görürüm artık bıktım bu kilolardan :5:

Arkadaşlar birkaç sorum olacak:
bu yeşil kahvenin çekirdek hali mi daha makbul toz hali mi?
Çekirdek hali ise şayet onu nasıl pişireceğiz? Ve aktarlardaki ortalama fiyat nedir ?

Ben de yeşil kahve ile zayıflamaya çalışanlardanım. Daha doğrusu sadece 3 /4 kilo vermek istiyorum. Ancak yeşil kahve olayını ilk defa Dr. Mehmet Öz ortaya attı. Yanlız bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. O programda yeşil kahve çekirdeği haplarından ve bu hapların belli özelliklere sahip olmaları gerektiğinden bahsetti. Ben de yurt dışından o özelliğe sahip haplardan getirttim. Türkiye de var bu haplardan . G-- isimli vitamin mağazasında.

Ben de yeşil kahve ile zayıflamaya çalışanlardanım. Daha doğrusu sadece 3 /4 kilo vermek istiyorum. Ancak yeşil kahve olayını ilk defa Dr. Mehmet Öz ortaya attı. Yanlız bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. O programda yeşil kahve çekirdeği haplarından ve bu hapların belli özelliklere sahip olmaları gerektiğinden bahsetti. Ben de yurt dışından o özelliğe sahip haplardan getirttim. Türkiye de var bu haplardan . G-- isimli vitamin mağazasında.
peki sen kullandımı faydası oluyormu pahalıııı ucuzmu amma sordum :17:

Arkadaşlar birkaç sorum olacak:
bu yeşil kahvenin çekirdek hali mi daha makbul toz hali mi?
Çekirdek hali ise şayet onu nasıl pişireceğiz? Ve aktarlardaki ortalama fiyat nedir ?

Ben aktara sordum tozu daha etkili dedi ben toz aldım. Ama arkadaşım çekirdek kullanıyor ve memnun şuan. Çekirdeğinide aynı şekilde kaybatıp içiyor. Türk kahvesi gibi yani. Ben tozunun 100 gramını 24 tl ye aldım. Ama çarşıda çekirdeğinin kilosu 20 liraymış.

iPhone 'dan gönderildi.

peki sen kullandımı faydası oluyormu pahalıııı ucuzmu amma sordum :17:

Ben 3 aydır sporla birlikte CLA da kullanıyorum. Bu yeşil kahve haplarına yaklaşık bir hafta önce başladım. Elimde 2 aylık hap var. 400mg x 3 tane yemeklerden yarım saat önce CLA ile birlikte alıyorum. Bu arada 62 kiloyum. 166 boy ve 43 yaşındaym. Ayrıca hayatm 3/4 kilo alıp vermekle geçti. Yani beni zayıflatırlarsa herkesi zayıflatırlar.

Dr. Öz'e göre yemeklerden yarım saat önce 3 tane kullanılmalıymış. İnternet sitesinde bununla ilgili yaptğı araştırma da var. Ben yurtdışından ucuza getirttim .Ama herşey gibi burada oldukça pahalı

Ben 3 aydır sporla birlikte CLA da kullanıyorum. Bu yeşil kahve haplarına yaklaşık bir hafta önce başladım. Elimde 2 aylık hap var. 400mg x 3 tane yemeklerden yarım saat önce CLA ile birlikte alıyorum. Bu arada 62 kiloyum. 166 boy ve 43 yaşındaym. Ayrıca hayatm 3/4 kilo alıp vermekle geçti. Yani beni zayıflatırlarsa herkesi zayıflatırlar.

Dr. Öz'e göre yemeklerden yarım saat önce 3 tane kullanılmalıymış. İnternet sitesinde bununla ilgili yaptğı araştırma da var. Ben yurtdışından ucuza getirttim .Ama herşey gibi burada oldukça pahalı
y.kahveden önce ençok aklıma yatan takviyeeeidi cla,+l-carnitin ile cla yı almıştım ama kullanmadım malesef l-caritin sporda dayanıklılık için kullanılıyooomuş faydalı olmadığını görünce bıraktım bi ton para saymıştım şimdi dolapta durup duruyor inşallah size faydalll olur ben merakımdan sordum

y.kahveden önce ençok aklıma yatan takviyeeeidi cla,+l-carnitin ile cla yı almıştım ama kullanmadım malesef l-caritin sporda dayanıklılık için kullanılıyooomuş faydalı olmadığını görünce bıraktım bi ton para saymıştım şimdi dolapta durup duruyor inşallah size faydalll olur ben merakımdan sordum

cla'yı sporla birlikte yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Zaten en erken 3 ayda etkisini göstermeye başlarmış. Ben 3 ayda hiç kilo vermedim ama basen ve göbek bölgesinden inceldim. yeşil kahve haplarını da ek olarak belki 1/2 kilo verebilirim için kullanmaya başladım. Sonucu ben de çok merak ediyorum doğrusu. Bu arada tam bir diyet yapmıyorum ama genel olarak yediklerime dikkat ediyorum. Hafta 3/4 gün spor yapıyorum. Hepimize kolay gelsin. :8:

son günlerde yeşil kahve [çiğ kahve çekirdeklerin] den çok söz edilir oldu ben bitkisel kürlerden vaz geçemeyenlerdenim özellikle soğan kürü favorim soğan kürü topiğinede yazmıştım soğan kürü ile 4 kilo vermiştim fakat istikrarlı olamadım yeşil kahveyi aklıma taktım ve denemek istiyorum benimle birlikte denemek isteyen varsa buyursun boy 1.62 kilo 66 60a bile düşsem şükür edicem ama diyettede istikrarlı olamıyorum bende pco var göbeğim büyük 87 cm falan buda beni piskolojimi olumsuz etkiliyor eh yazda geliyor bana bu konuda yoldaş olurmusunuz :56::56::56:

Upps pardon başka kullanıcıya yazacaktım,yanlışlıkla size yazmış oldum :) sorry

Son düzenleme:
Slm arkadaslar.su yesıl kahve cekılmıs halıylemı ıcılıyor yoksa dıger turlumu cnlarım:72:

Beneçekirdeği kendim çekiyorum mutfak robotunda tam toz olmuyor zaten sonra Türk kahvesi gibi pişirip süzüyorum.

Ben yeşil kahveyi sonbahar gibi alıp kullanmıştım. Çekirdek olarak satılıyor ve çok sert. Demir havanda bile zor eziliyor.
Kafein oranı yüksek olduğundan yağ yaktırıyo ama vücutta su tutuyo. O yüzden bol su içmek lazım.
Ben türk kahwesi gbi yapmıyorum öyle bi tat alınmyo zaten tadı biraz yulafı andırıyo :) tanelerini bardağa koyup demliyorum bi iki damlada limon damlatıyorum. Günde sadece 1 fican içiyorum şişkinlik yapıyo fazlası
Yeşil çaydan 5 kat daha fazla antioksidan içeriyomuş

Ewet canim zaten metebolizmayi hizlandiriyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben anlamıyorum 4 gündür kullanıyorum bir kilo wermisim ama vucudumun inceldigini hissediyorum gobegim gitti 1 kiloyla olacak is degil tabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back