Yağ oranımı düşürme günlüğüm

Fitness influencerlarını takip etmeyi bırakmıştım bir süredir, bugün ekran süremi biraz abartınca yine o batağa düştüm. Bana iyi gelmiyor şunu yaptım bunu yedim videolarını görmek. Herkesin fitness yolculuğu farklı, kendini başkasıyla kıyaslamak yapacağın en kötü şey olabilir. Kendi planım dahilinde hareket ettiğimde zaten sonuçlara ulaşıyorum, hep ulaştım bugüne kadar ama hızlı ama yavaş. Olmazsa yanlışımı bulup düzeltip tekrar sonuçlara ulaşmaya çalışırım. Ama kıyas yapmadan, böylesi bana daha iyi geliyor. Sen vs sen, kendimi sadece eski benle kıyaslıyorum.

Günümün özeti;

Modum acayip düşük. Regle 8 gün kala inanılmaz güçsüz hissediyorum. Geçen haftadan beri en kötü hybriddi. Resmen pedal çeviremedim kalp atış hızım bi kere 170i gördü daha da 160 üzerine çıkaramadım. Bugün ağırlık yoktu sadece farmers carryde ağırlık kullandım. Yarın bacak günü olduğu için heyecanlıyım, performansım çok düşük olmaz umarım İştahım da çok açık, hormonal dalgalanmalardan nefret ediyorum, geçen pmsde de yediklerimi hiç kontrol edememiştim. Bu porsiyonlara ilave yaptım, sabah 2 dilim tb var, protein keki bi dilim daha yedim, bi de diğerlerine yaptığım makarnadan da yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…