Yağ oranımı düşürme günlüğüm

Tam anlamadim neden onemli olmadigini. Turkcem super degil
Ağırlık kaldırıyorsun kaslarını zorluyorsun sonuçta kasın büyüyecek, kasın büyümesi için vücut çok fazla kalori harcıyor. Aslında ağırlığı kaldırmak kendi başına fazla kalori gerektiren bi şey değil, o yüzden egzersiz sırasında fazla kalori yakmadığın halde vücut kası güçlendirirken kalori harcadığı için yine yağ yakımı gerçekleşiyor, kas kütlen arttıkça daha çok yağ yakıyorsun. Kardiyoda farklı orada kas yıkımı gerçekleşiyor. Ana hatlarıyla böyle.

Eger dogru anladiysam agirlik o yuzden en mantikli spor?

Eger dogru anladiysam agirlik o yuzden en mantikli spor?
Hedeflerine bağlı tabii ki, örneğin ben önceden koşu yapıyordum ve sürekli sakatlanıyordum. Neden glute, quad, calf güçlü değil. Koşucuların da direnç antrenmanı yapması gerektiğini bilmiyordum. Bence direnç antrenmanı bi şekilde entegre edilmeli ilgilendiğin spora. Ha bodybuildingciler gibi haftada 5-6 kez yapmazsın ama haftada 1-2 daha kısa sürelerde yapabilirsin. Ağırlık kullanmak da zorunda değilsin calisthenics yaparsın.

Karbonhidrat miktarları

Keto: 20-50g
Düşük carb: 50-100g
Modarate: 100-150g
Yüksek carb: >200g
Bu kısmı ekledim. Farkettim ki ben carb cycling yaparken ne kadar karbonhidrat almam lazım bilmiyorum. Belki o yüzden zorlanıyorum.

Kolajenli kahveyle güne başladım. Oruç devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…