Valla ben de Özbek bir kız var, benim ikizlerim var, zor olmasına rağmen onları çok severek bakıyor. En azından benim önümde öyle. Türklere göre çok daha hesaplı oluyor. ben açıkçası çok Türk bulmak istemiştim ama ücretleri çok yüksekti. Ben de mecburen yabancı tuttum, ama şimdilik memnunum. Bu biraz da şans meselesi, iyi şanslar.
rmmerhaba
yabancı bakıcı piyasası yaklasık 500-600 usd cıvarında
bana turkemen bakıcı yollayan bir kadın var isteyen olursa irtibat bilgilerini verebilirim
benim cocuk 4 yasında ve daha once turk bakıcıya alıstıgı için yapamadık biz yapancıyla ve turk aldık ama yabancı bakıcılar herseye ragmen turklere göre daha az kaprisli ve daha cok calıskan oluyor
kolay gelsin :)
merhaba
bana turkemen bakıcı yollayan bir kadın var isteyen olursa irtibat bilgilerini verebilirim
benim cocuk 4 yasında ve daha once turk bakıcıya alıstıgı için yapamadık biz yapancıyla ve turk aldık ama yabancı bakıcılar herseye ragmen turklere göre daha az kaprisli ve daha cok calıskan oluyor
bizim bakıcımız geldi, şimdilik inanılmaz memnunum, elim sıcak sudan soğuk suya girmiyor valla
ütüler, temizlik, oğlumun bakımı. herşeyi yapıyor, çok iyi bir bayan. mesafeli, işini yapıp odasına cekiliyor
500 dolara anlaştık, haftada 1 5 liralık telefon kartı vericem birde. o kadar..
merhaba
merhaba arkadaşlar,
biz nasipse 2-3 ay kadar sonra ist tayin olucaz. oğlum kreşe gidiyor ancak eve bir yardımcı arıyorum. ayrıca oğlum hasta olduğunda veya kreşe gidemeyecek olduğunda ona da bakacak biri olsun evde. malisef yardımcı olabilecek aileden birileri yok. aklıma takılanlar şunlar;
1- ing. çok az anlaşmaya yetmez. ruslar sizinle anlaşacak kadar türkçe konuşabiliyorlar mı?
2- rus,gürcü,türkmen bakıcıların farkları neler genel olarak
3- yatılı değil de sabah gelip akşam gidecek güvenilir yabancı bulamaz mıyım acaba?
yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çoook teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?