Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim bakıcımız geldi, şimdilik inanılmaz memnunum, elim sıcak sudan soğuk suya girmiyor valla
ütüler, temizlik, oğlumun bakımı. herşeyi yapıyor, çok iyi bir bayan. mesafeli, işini yapıp odasına cekiliyor
500 dolara anlaştık, haftada 1 5 liralık telefon kartı vericem birde. o kadar..
bugun hiç haber vermeden ayrıldı yabancı uyruklu mihriban..özbekti..bunlar yeni biyer bulunca derhal bye bye diyorlar sadık değiller..biz allahtan çocuk baktırmıyorduk temizliğe geliyordu hergün..pek temizlikten anlamıyorlarşart şurt yok ama idare ediyorduk..yanlız parka gelenlerden görüyorum anneye güleryüz anne yoksa çocuğa yoğurt koymuş yedirmeden çöpe atıyor neden diyorum onunla mı uğraşacağım yemiyor çocuk diyor..etrafla muhabbet ediyor bir ellerini silmiyor çocuğun..10 kadarını hergün gözlemliyorum çok iyi görünenlerin bile falsoları var..bebek derdini anlatamayacak kadar küçükse anne gözünü dört açmalı..parkta falan yakınlarını tembihlemeli nasıl davranıyor çocuğa..ufak detaylar ama bebeklerimiz değerli..çoğunun derdi para manevi özellikleri düşük
Acaba hala memnunmusunuz bakıcınızdan? Bir de ben ist dışında yaşıyorum, yatılı bakıcılar problem yapıyor mu ist dışı işini? İzinlerinizde siz evde yokken filan nerede kalıyorlar?
Yanıtınızı merakla bekliyorum, çok teşekkürler
Sorunuzu epey gecikmeli gördüm. Şöyle anlatayım, yabancı uyruklu ilk bakıcımız bi hafta sonra gitti. Ondan sonra yine türkmen başka bir genç kızı aldım işe.
Çok memnun kaldım, hem oğluma iyi baktı hem ben çok rahat ettim. Evde sürekli birinin olup senin arkanı toplaması güzel. hemde çok
Ama şöyle bir tavsiyem var, öncelikle işe alacağın kadın öyle çok sosyal olmasın, izne çıkmayanları var bunların, gidecek yeri olmadığından izin kullanmayan. Ha onlardan bulursan ne ala. Yoksa bunlar izinlerde hep beraber birbirlerine iş bulup 10 dolar bile olsa fazla veren yere gidip seni bırakıveriyorlar
Ayrıca telefon olayına cok müsamaha gösterme bence.
Hala arıyorsan hiç şirketlere komisyon filan verme, ben bi türkmen tanıyorum, hastalarımdan birinin bakıcısı. Mutlaka tanıdığı iş arayan bi bayan vardır.
bende çok acil arıyorum bir bakıcı remzi_genc@hotmail.com adresine bilgi verebilirsiniz..
Merhabalar
Ben de çok acil 4,5 aylık bebeğime bakıcı arıyorum. Önerebileceğiniz biri varsa görüşebilirim
Merhaba yatılı bakıcı arayısınız devam ediyorsa yardımcı olabilirim ?
Merhaba yatılı bakıcı arayısınız devam ediyorsa yardımcı olabilirim ?
Evet hala arıyorum. Aracı kuruluş mu acaba?
ben arıyorum yatılı bakıcı. avrupa yakasındayım. çok acil birini bulmam lazım. yardımcı olurmusunuz. size nasıl ulaşabilirim.özelden msj hakkım yok![]()
evet devam ediyor arayisim firma misiniz detaylari konusalim
Sorunuzu epey gecikmeli gördüm. Şöyle anlatayım, yabancı uyruklu ilk bakıcımız bi hafta sonra gitti. Ondan sonra yine türkmen başka bir genç kızı aldım işe.
Çok memnun kaldım, hem oğluma iyi baktı hem ben çok rahat ettim. Evde sürekli birinin olup senin arkanı toplaması güzel. hemde çok
Ama şöyle bir tavsiyem var, öncelikle işe alacağın kadın öyle çok sosyal olmasın, izne çıkmayanları var bunların, gidecek yeri olmadığından izin kullanmayan. Ha onlardan bulursan ne ala. Yoksa bunlar izinlerde hep beraber birbirlerine iş bulup 10 dolar bile olsa fazla veren yere gidip seni bırakıveriyorlar
Ayrıca telefon olayına cok müsamaha gösterme bence.
Hala arıyorsan hiç şirketlere komisyon filan verme, ben bi türkmen tanıyorum, hastalarımdan birinin bakıcısı. Mutlaka tanıdığı iş arayan bi bayan vardır.