Yabancı kadın hayranlığı ⁉️

kraliceada

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2024
140
45
13
18
Şimdiye kadar tanıdığım erkeklerin %90’ında yabancı kadın hayranlığı var. Sürekli bi Türk kızlarını gömme,yerme… anlamıyorum biz mi eksiğiz onlar mı fazla? Ulan sürekli eksik taraflarımıza yorum yapıyorlar bir de,çok doluyum. Velhasılıkelam biz onları nasıl gömeceğiz şimdi ? Biscolata erkekleriyle falan mı kıyaslayalım ☹️☹️

Şimdiye kadar tanıdığım erkeklerin %90’ında yabancı kadın hayranlığı var. Sürekli bi Türk kızlarını gömme,yerme… anlamıyorum biz mi eksiğiz onlar mı fazla? Ulan sürekli eksik taraflarımıza yorum yapıyorlar bir de,çok doluyum. Velhasılıkelam biz onları nasıl gömeceğiz şimdi ? Biscolata erkekleriyle falan mı kıyaslayalım ☹️☹️
Normal çok haklılar 😀 Altını mı biter mehir adı altında şeriat seviciliği mi?
Eşyası mı biter ev isteği mi?
Çeyizi mi biter cart curtu mu?

bende de türk erkeklerini gömme var. ya ben secmeyi bilmiyorum ya baska bir sey ama benim hayatima aldığım neredeyse hepsi disaridan modern görünen icinde ataerkil ögeler tasiyan insanlardi (ayrildiktan sonra görürdüm bu yuzlerini) şükür 2013ten beri olabildiğince az muhattap oldum onlarla :)

Onlarda eksiklik var akılları kıt, çükleri çoğu zaman dik falan.

Ben de ispanyol, italyan erkekleri çok beğeniyorum. Şu erkeğin şöyle kasları baklavaları var üfff, göz rengi çok güzel , saçları muhteşem, boyu posu çok iyiii erkaakkk diyelim biz de

Yabancı kızlar da bızımkılere bayılıyordu😂 yabancı bı hostes arkadasım var ve yalnız. Dedım kı bırılerıyle tanıstıralım senı hep dilinde ask mesk lafları var bıraz ağzını aramak ıstedım. Aman dedı yok Turk mu istemem no diyo acele kız panıkledı😂 no Türk erkeği diyo asla asla fln bakıs acıları bıraz farklı. Kabalar ağam paşam takılıyorlar istemem yapamayız bız dedi,
Bosverın dert edınmeye değmez amaaan.
(not Rus kadınları 40 tan sonra cok cabuk cöküyor dombiş kısa saçlı babanenelere dönüyorlar sorry😂)

fiziksel kıyastan bahsetmiştim aslında :)
amaaan ezbere konusuyorlar. sanmiyorum yurtdisina ciktiklarini, ulke ulke gezip de gördüklerini. internetten gördükleri seyleri genelliyorlar. rus kizi rus kizi diyorlar hepsinden cok rus kizi tanimisimdir (ki neredeyse 4-5 yilim rus erkegiyle gecti) gayet normal kizlar. guzeli de var cirkini de. ha guzelleri cok guzel o ayri ama her irkin guzelleri guzeldir :) Rusyada Belarusta siradan bir ara sokakta otur geleni geceni izle, gecenlerin azi "hey maşallah"lıktir.
Avrupalilar da ayni sekilde, tanidigim pek cok obez avrupali kadin var, boylu poslu iri zaten genelde tanidiklarim. guzelleri de var ama normal yani. Öyle manken gibi gezen nadirdir - Türkiye gibi.
abartmaya hic gerek yok.
ha onlarin guzelik ölçüsü sari sac mavi gozse bilemeyecegim.
herkes kendinde olmayanı begenir bu normal. zaten nesillerin devami icin de gen çeşitliliği lazim. yabanci kadin isteyen biptirsin gitsin arasin, belki bulur.

Konu sahibi lise öğrencisi küçük bir kız çocuğu arkadaşlar, diğer konularından biliyorum. Bahsettiği yabancı kız hayranı dediği kişiler lise öğrencisi erkek çocukları. 🤦🏻‍♀️ yani çok da ciddiye almayın konuyu. Muhtemelen hayatında kadın bile görmemiş minik sivilceli ergenler. Reşit bile değiller.

Olabilir hayranlık farklı geliyor herkese. Sorsak çoğu kadın da yabancı erkekleri daha çekici ve yakışıklı bulur. Hayranlık ve ilişki farklı sonuçta. Niye rahatsız oluyorsun

Back
X