• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancı biriyle sevgili olmak

Çok mutlu oldum sizin için :KK200: Umarım her şey güzel gider.
Çok sağolun.. ❤️❤️ bir de aklıma gelmişken bir şeyi de belirtmek istiyorum. Ciddi ciddi Türk kızına olan bir rağbet var yani burda Almanlardan çok değil ama kuzey Avrupalı erkekler. Amerikalılar.. buna ciddi ciddi çok sefer şahit oldum. bunu da belirteyim burda Türk erkekleri bizi yerden yere vururken bizim güzel eye candy kadınlarımız kendine haksızlık etmesin.

Çok sağolun.. ❤️❤️ bir de aklıma gelmişken bir şeyi de belirtmek istiyorum. Ciddi ciddi Türk kızına olan bir rağbet var yani burda Almanlardan çok değil ama kuzey Avrupalı erkekler. Amerikalılar.. buna ciddi ciddi çok sefer şahit oldum. bunu da belirteyim burda Türk erkekleri bizi yerden yere vururken bizim güzel eye candy kadınlarımız kendine haksızlık etmesin.

Biliyorum,benim de Avrupalı 2 flörtüm olmuştu.Kadın erkek ayrımı yok onlarda,insana değer veriyorlar.Keşke bizim kadınımız da erkeğimiz de birbirine değer vermeyi öğrense biraz...

almanya da ne master ı yapıyorsunuz ? kaç yaşındasınız ? adamın dini ne ? ingilizceniz iyi mi?

24 yaşındayım evet economi üzerine y. Lisans yapıyorum toefldan 103/120 aldım yani evet ingilizcem iyi hristiyan sanırım. Ama çok dindar değil

siz de çok dindar değilseniz takılmayın bence. seviyosanız gidin <3

siz de çok dindar değilseniz takılmayın bence. seviyosanız gidin <3
Dini gereklilikleri (oruç hariç) yerine getirmiyorum ama tabi bazı noktalar önemli yani vazgeçebileceğim bir şey değil öyle diyim. Ama şimdilik çok güzel zaten ben daha öncede ilişki açısından sağlam bir deneyimim olmadı yani birliktelik diyebileceğim bir şey... bu sebeple bunu ilk olarak yaşamak çok güzel. Çok saygılı ve nazik Türkiye’yle ilgili herşeyi araştırıyor soruyor hele Türkçe konuşması Bana kalsa tüm Türk kızları şanslarını bir denesinler yabancı biriyle

Ee neden ayrıldınız? :KK43:
Evlenmek istemedim için:halay:
Ve çok farklı karakterde iki insandik. Anlayışlı ve yardımseverdi ama uzlaşmacı değildi. Kıskanç bir insandı (hiç sevmem) , ataerkil düşünce yapısı vardı (igrenirim) ve din konusunda ılımlı degildi (kimseye dinini değiştir demem,kimse için de dinimi değiştirmek istemem). Bir de 'evleneceksen gel,evlenmeyeceksen dükkanın önünü kapama' gibi bir tavrı vardi.:confused:
Hala ara sıra konuşuyoruz. Hatta her hidirellez dileklerinde onun için gelin damat çiziyorum :KK37: inşallah kendi gibi harika birini bulup evlenir

Evlenmek istemedim için:halay:
Ve çok farklı karakterde iki insandik. Anlayışlı ve yardımseverdi ama uzlaşmacı değildi. Kıskanç bir insandı (hiç sevmem) , ataerkil düşünce yapısı vardı (igrenirim) ve din konusunda ılımlı degildi (kimseye dinini değiştir demem,kimse için de dinimi değiştirmek istemem). Bir de 'evleneceksen gel,evlenmeyeceksen dükkanın önünü kapama' gibi bir tavrı vardi.:confused:
Hala ara sıra konuşuyoruz. Hatta her hidirellez dileklerinde onun için gelin damat çiziyorum :KK37: inşallah kendi gibi harika birini bulup evlenir
Bu taleplerine göre Türk birini bulman da imkansız gibi bir şey

Bizimkiler hiç ırkçı değiller karışmazlar bir tek din önemli ama o da zaten bu tarz sorular soruyor bana din ile alakalı. Bir de işte nerden öğrenmiş duymuşsa Türk kızları ile alakalı saçma sapan şeyler soruyor ordan burdan duyduğu belli
Türk kızlarıyla ilgili saçmasapan ne soruyor canım. Merak ettim.

Bir de din konusunda eskiden evet böyle bir durum varmış erkek başka dinden kadınla evlenebilir ama kadın başka dinden erkekle evlenemezmiş. bazı ayetler o dönemi yansıtır ancak genele yayılamaz biraz derin bir tartışma ancak pek çok ayet bugüne uymuyor zaten yani bu da değiştirilebilir. o yüzden evlenmende bir sakınca yok ancak tabii sağdan soldan höt zöt yapanlar çıkar ama dinleme adamdan eminsen. ilerisi için aklında olsun olursa.
Eskiden mi evet hala evlenemez erkek Müslüman olmadığı sürece evlenemez kuranda geçiyor hatta erkek evlenip dinine alabilir kadını kadında evleneceği erkeği ikdan ederse evlenebilir yani

Back