• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim başkasından etkilenmiş olabilir mi? Kafamda mı kuruyorum

Daha once beni aldatmaya yeltendiği için bir şeyler ariyorum davranisinda. Ya benim ona deger verdigim kadar deger vermiyor bana. Beni uzun zamandir hic kıskanmiyor. Ya madem bu kadar yorgun uykusuz pat diye eteksiyon olmus. Ustelik sarildigim an farkettim.
Daha önce aldatmaya yeltendiyse neden hâlâ bu güvensiz ilişkiye devam ediyorsunuz peki?

Kızlar nasıl anlatsam bilmiyorum. Ben çok kıskanç biriyim. Geçen gün sevgilimin işyerine gittim dışarıda ayaküstü konuşmak için. Geçiyordum uğradım. Neyse biz sarılınca fark ettim ki ereksiyon olmuş. Ama hani oyle uzun uzun sarılmadık. Daha önceden olmuş bişey mi diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Acaba iş yerindeki birinden mi etkilendi? Ben mi kafamda kuruyorum. Sonra biraz durduktan konuştuktan sonra tekrar sarildim ve hissetmedim öyle birşey.
Çisi gelmiştir belki.

Söz verdi hataydi dedi. Hala seviyorum onu. Ben zaten her defasinda yuzune vurdum. Ciddiyiz. Ama surekli acaba is yerinde birinden etkileniyor mu diye kafamda kuruyorum. O hic beni kıskanmıyor. Hic sormuyor kim var calistigin yerde diye. Hep ben soruyorum.

sizin ona olan sevginizden dolayısıyla başka kimseyle ilgilenmediğinizden emin olabilir. siz neden onun başka biriyle ilgilenip ilgilenmediği üstünde endişelere sahipsiniz bir düşünelim, onun size olan sevgisinden emin olmayabilir misiniz? sevgi öyle içerde var olup dışarda o kişinin gözünden uzak tutularak taşınılan bir şey değil, sevilmediğimizi anlamak/hissetmek bebek işi, belki de en iyi bebekler anlıyor hangi kucakta en güzel sevildiğini. açık olun söyleyin sevgilinize, seviyor mu sizi, sevgisinden şüphede olduğunuzu söyleyin, nasıl bir kişilikte olduğunuzu bilmiyorum belki sevilmediğinizi hissetseniz de aldatma yoksa o kişiyle birlikte olmaya devam edebilecek birisiniz (kendi sevginiz yüzünden), bizden ne istediğinizi anlayamadım pek, sevgilinizle iletişim kurmanız iyi olur.

Kızlar nasıl anlatsam bilmiyorum. Ben çok kıskanç biriyim. Geçen gün sevgilimin işyerine gittim dışarıda ayaküstü konuşmak için. Geçiyordum uğradım. Neyse biz sarılınca fark ettim ki ereksiyon olmuş. Ama hani oyle uzun uzun sarılmadık. Daha önceden olmuş bişey mi diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Acaba iş yerindeki birinden mi etkilendi? Ben mi kafamda kuruyorum. Sonra biraz durduktan konuştuktan sonra tekrar sarildim ve hissetmedim öyle birşey.
Uzun uzun sarılmaya gerek yok ki bazen benimkinin beni görmesi yetiyor 🧿🧿🤣🤣🤣

Sordum yani 2dk da oyle olmasi imkansiz. Ve biliyor musun beni hiç kıskanmiyor son zamanlarda hrp brn kıskanıyorum onu
iki dakikada neyin olmasi imkansız? siz bu organla hic temas ettiniz mi? iki guzel soze birkac saniyede hazir ola gecebilen bir seyden bahsediyoruz . iki dakika dediginiz bazi insanlarin sevismesi iki dakikayı bulmuyor😂😂
ayrica kıskanmanin sevgiyle ne alakasi var? siz kiskaniyorsaniz kendinize sorun bu adam bana güven vermiyor demek ki bir sorun var diye. sevgilim komple kadin dolu bir yerde calisir, asla kiskanmam - is cikisi kendim teşvik ederim is arkadaslariyla grup etkinliklerine katilsin diye. cok sevdigim nice kadin - erkek arkadasim var firsat buldukca görüşürüm onlari da asla kiskanmaz.
bu sevmiyor demek degil, güveniyor - bir yanlis yapacagini düşünmüyor demek

ekleme: yazmistim ki zaten sizi aldatmaya tesebbus etmiş
Daha once beni aldatmaya yeltendiği için bir şeyler ariyorum davranisinda. Ya benim ona deger verdigim kadar deger vermiyor bana. Beni uzun zamandir hic kıskanmiyor. Ya madem bu kadar yorgun uykusuz pat diye eteksiyon olmus. Ustelik sarildigim an farkettim.
e guvenmediginiz - size deger vermeyen - aldatmaya yeltenmis adami hala kolunuza takiyorsaniz böyle şeylere takilmayin. demek ki sevgiliniz şeref yoksunu birisi. ondan her sey beklenir. neden hala sizin sevgiliniz? bence bunu sorgilayin

Back