ya yine döverse :'(:'(

G
yok artık pesss ya neyi neden söylemiyor ablanız veya siz ablanızın ölmesini bekliyorsunuz .DÖVDÜ VE KARNINDAKİ ÇOCUĞU OLDURDU NE DEMEK YARABBİM...rabbim yaşatma sen kimseye ama biran evvel uzaklaşmasını sağlayın ablanızın birde neden gülme ikonu kullanıyosunuz bukadar içler acısı bir konu için ben burdan ablanızın konusuna kahroldum siz bunu nasıl gülücük ile ifade ediyosunuz anlam veremedim ....
Gulme ikonu degil canim onlar arka arkaya :'( yapinca gulme ikonu oldu bende anlamadim

Canim herkes kendi hayatini yasar. Ablan kendi hayatini bu adamla gecirmeyi tercih etmis. Siz ne yapsaniz, ne etsenizde onu bu fikrinden caydiramazsiniz. Ya gün gelecek tak edecek artik yeter diyecek, yada ömür boyu bu adamin kahrini cekecek, iki yol var baska yol yok.
Ha belki ilerde adam yaslanip erkeklik hormonlari azaldiginda artik dayakta atmayacak, ablanin cocuklari büyüdügünde babalarinin önüne gececekler. Ama sonuc yine kötü: Siddet icinde büyümüs cocuklar (kendi evliliklerinde sorun yasayacaklar belki, örnekleri cok), ve hayati bir edepsizin ugruna tükenmis bir kadin. Belki hasta?

Huysuz kocayla hayat zehir. Hayat zor. Kendimden biliyorum, ki benim su an bosanmak üzere oldugum esim senin ablanin kocasindan yine iyiymis, buna ragmen katlanamiyorum. Kendi karar versin ablan. Siz birsey yapamazsiniz. Sadece konusun bazen, destek olun ona, arkasinda olun o kadar.

Dayak yediginde baban hic gidip konusmuyor mu damadiyla?
Babamm nelet yaomadiki haberi olsa gidip enistemi doveblir bu yuzdn babamdan sakliyoruz herseyi simdilik.

DÖVEREK BEBEĞİNİ ÖLDÜRMÜŞ yani KATİL. .Ablanız o katil psikopatla aynı evde yaşamaya devam edip çocuk doğurmaya devam etmiş bir de....:KK57::KK57::KK57::KK57:Nedenini çok merak ediyorum gerçekten. Vallahi billahi kınamıyorum ama ablanın ağır psikolojik sorunları var bence. 10 yaşındaki küçücük kız annesinin karnındaki kardeşini korumak için babasından dayak yiyecek öyle mi?boğazım düğümlendi diyecek bir şey bulamıyorum...
Buraya yazacağınıza polisi arayın ortalığı ayağa kaldırın karakola gidin şikayetçi olun ablanızı da ikna edin şikayetçi olsun...... ailenize derhal söyleyin. anne babasına yük olmayayım deyip gurur yapmaya hakkı yok kendini değilse de çocuklarını düşünsün anne babasının evine dönsün ikna edin. Gerekirse zorla götürün...

bence böyle bir anne babanın elinden çocuklar alınmalı zaten böyle hayat olmaz ruh hastaları yetiştiriyoruz resmen. yazık en çok çocuklara üzüldüm karnındaki bebek dahil

Babamm nelet yaomadiki haberi olsa gidip enistemi doveblir bu yuzdn babamdan sakliyoruz herseyi simdilik.
siz de bir garipsiniz kusura bakmayın..ablanız 10 yıldır dayak yiyor,bebeğini bile öldürüyor bu adam,çocuğun kafasına sopa indiriyor,siz hala babamın haberi yok,olsa döver diyorsunuz..yahu bırakın dövsün..sahipsiz mi ablanız?? babadan neden saklıyorsunuz ?? sizin aileyi toptan anlayamadım ben....
size normal mi geliyor ablanızın yaşadıkları???

bence böyle bir anne babanın elinden çocuklar alınmalı zaten böyle hayat olmaz ruh hastaları yetiştiriyoruz resmen. yazık en çok çocuklara üzüldüm karnındaki bebek dahil

Cok dogru demissiniz, ruh hastalari yetisiyor böyle anne babayla. Sonra ne mi oluyor? Alin benim durumum. Esim siddet icinde büyümüs bir evlat, birazda erkek diye pofpoflanmis, tipik kadina deger vermeyen adam. Bende dayanamadim gittim bosanma davasi actim. Benim hayatimi mahvetti. Ruh hastasi cocuklar yetisirse, gider o cocuklar baskalarinin hayatlarini zindana cevirir. Hayatimda, ailemde, cevremde hic görmedigimiz seyleri gördük esimden. Simdide babasi telefonlar yagdiriyor kizim bir kez daha deneyin diye. E be adam zamaninda karina iyi davransaydin oglunda belki senden örnek alir bana iyi davranirdi. Ah ah doldum yine.

Çalıştığım belediyeye yeni biri başladı 42 yaşında ilk defa çalışmaya başladı, eşinden ayrıldı eşi burnunu kırmış ellerini parmaklarını kırmış perşembe günü davası vardı boşandı ağladı sızladı cuma üzüntüden çalışamadı izin verdik pazartesi bir geldik eşiyle barışmış istifa etmiş hala o adamdan hayır bekliyorda işinden ayrılıyor ki burası ona her konuda sahip çıkardı çıkacaktı resmen ayağına gelen fırsatı tepti nikahınıda attı ben sadece çocuklara üzülüyorum gencecik kızı annesi doğru yapıyor zannedecek tek örneği o olacak

siz de bir garipsiniz kusura bakmayın..ablanız 10 yıldır dayak yiyor,bebeğini bile öldürüyor bu adam,çocuğun kafasına sopa indiriyor,siz hala babamın haberi yok,olsa döver diyorsunuz..yahu bırakın dövsün..sahipsiz mi ablanız?? babadan neden saklıyorsunuz ?? sizin aileyi toptan anlayamadım ben....
size normal mi geliyor ablanızın yaşadıkları???
Kusura bakmayin bize normal gelmiyor benkahroluyorum ama ablam bak 3. Geliyor 3 cocukla gelmem diyor..

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim tek tek alıntı yapamiyorum çünkü telefondan giriyorum hepiniz bi yönden haklısınız ama ablaminda neler düşündüğünü bilemem bilemeyiz ki belkide bana
anlatmadıği daha çok şeyler var çocuk meselesine gelince bilmiyorum ama kontrol hapı diyorsunuz o pislik herif sakız parası vermezken doğum kontrol hapını nasıl alacak diye düşünüyorum. Çünkü annemin gönderdiği parayı çocukları için kullanıyor ve kocası markete bile gitmesine izin vermezken nasıl bir yöntem bulabilir diye düşünüyorum bende evliyim allah kimsenin başına vermesin yasamadan anlayamıyoruz :KK43:

evet doğumkontrol hapına para veremediği için bir çocugunun kafasını patlamasına, bir çocugunun ölmesine, birinin de anne karnında ölmeye ramak kalmasına sebep oldu. kesinlikle ablan haksız burada lütfen savunma onu burda hepimizin tüyleri dikildi üzüntüden sen hala babam bilse adamı döver diyosun ya!! ne biçim ailesiniz siz. o bebeklere üzüldüm ağladım resmen şurda

Çalıştığım belediyeye yeni biri başladı 42 yaşında ilk defa çalışmaya başladı, eşinden ayrıldı eşi burnunu kırmış ellerini parmaklarını kırmış perşembe günü davası vardı boşandı ağladı sızladı cuma üzüntüden çalışamadı izin verdik pazartesi bir geldik eşiyle barışmış istifa etmiş hala o adamdan hayır bekliyorda işinden ayrılıyor ki burası ona her konuda sahip çıkardı çıkacaktı resmen ayağına gelen fırsatı tepti nikahınıda attı ben sadece çocuklara üzülüyorum gencecik kızı annesi doğru yapıyor zannedecek tek örneği o olacak

Psikolojisi bozuktur kadinin. Bir yerde okudum, dayak yedigi halde evliligine devam eden kadinlar bir süre sonra kabulleniyormus bu durumu ve hatta hak ettiklerini düsünüyorlarmis zaman zaman. Ismide vardi bu psikolojik rahatsizligin ama su an aklimda degil. Keske gitmeseydi. Biraz sabretseydi. Birazda kisilik olarak gücsüz olan bayanlar, merhameti yüksek olan bayanlar malesef o kuyudan cikamiyor veya cikiyor yeniden kuyuya düsüyor.
Kadin demek ki o kadar alismis ki dayaga, dayak yemek bosanmaktan daha az aci veriyor ona. Psikolojisi bozuktur iste. Rabbim yardimcisi olsun.

Kusura bakmayin bize normal gelmiyor benkahroluyorum ama ablam bak 3. Geliyor 3 cocukla gelmem diyor..
onun psikolojisi normal değil..o kesin...3. çocuğun da canına kast etmeyecek mi bu şerefsiz adam??başımda koca olsun da ne olursa olsun dfiyen biri belki de...
siz yeğenleriniz için bişeyler yapmalısınız..devlete şikayet edilse çocuklarını alırlar elinden..tehdit edin ablanızı...babanıza söyleyin..abla kendisi biş yapmıyorsa,mecbur bırakın..yeğen de evlat yarısı...Allah korusun adam yarın bir gün bişey yaparsa vebal altında kalırsınıuz...

Siz babadan 10 senedir ablanin dayak yedigini nasil sakladiniz?
Ablan cocuklarla baba evine döndügünde hic mi demedi, baba bu koca müsvettesi bana dayak atiyor diye?
Bndan oncekileri zaten biliyor babam enistemi defalarca dovduu ablami geri getirdi ama dedem araya girdi ben kefilim bidaha dovmez ellemez dedi bu yuzden babam geri gonderdi ablamda birdaha denemek istedigini soyledi cunku bundan onceki ozurlerden dolayi

Ablanin psikolojisi bozulmus canim, 10 sene dayak yiyen bir kadin saglikli düsünemez. 3 cocukla dayak yemeye devam ozaman :KK43: Yazik, keske akli basina gelse, aileside destek. Babandan saklamayin. Siz babandan sakladikca, o öküz enisten nasil olsa kadin benim, babasida sahip cikmiyor istedigimi yaparim düsüncesinde. Belki sen ve annen kadin olarak arkasindayiz demis olabilirsiniz, ama bu tip erkekler karsisina bir erkek cikip "höt" demedikca anlamaz laftan, zaten kendi karisini dövüyor, annenle seni mi dinleyecek, onun dünyasinda kadinin degeri az. Babanin bilmesi lazim.

Bndan oncekileri zaten biliyor babam enistemi defalarca dovduu ablami geri getirdi ama dedem araya girdi ben kefilim bidaha dovmez ellemez dedi bu yuzden babam geri gonderdi ablamda birdaha denemek istedigini soyledi cunku bundan onceki ozurlerden dolayi

3. sahislarin kefil olmasiyla olmaz bu isler. Zatende olmamis. Valla cözüm ablan. Is onda biter. Onun karari önemli.
Tam olarak neden bosanmiyor? Bu adamin iyi bir tarafi mi var, hani neyi varda bu kadar bununla kaliyor?

Ablanin psikolojisi bozulmus canim, 10 sene dayak yiyen bir kadin saglikli düsünemez. 3 cocukla dayak yemeye devam ozaman :KK43: Yazik, keske akli basina gelse, aileside destek. Babandan saklamayin. Siz babandan sakladikca, o öküz enisten nasil olsa kadin benim, babasida sahip cikmiyor istedigimi yaparim düsüncesinde. Belki sen ve annen kadin olarak arkasindayiz demis olabilirsiniz, ama bu tip erkekler karsisina bir erkek cikip "höt" demedikca anlamaz laftan, zaten kendi karisini dövüyor, annenle seni mi dinleyecek, onun dünyasinda kadinin degeri az. Babanin bilmesi lazim.
Babam bundan once defalarca dovdu enistemi enistem babamdan cok cekinir ama biu sefer babamdan sakladik cunku ocak ayinda babam kalp krizi gecirdi cok stres ve sikintiya girmis yeniden olur diye korkuyoruz

Babam bundan once defalarca dovdu enistemi enistem babamdan cok cekinir ama biu sefer babamdan sakladik cunku ocak ayinda babam kalp krizi gecirdi cok stres ve sikintiya girmis yeniden olur diye korkuyoruz
o zaman ablanıza bu kozu kullanın..abbam ben herşeyi anlatmka istemiyorum,adamın kalbi var ..en iyisi sen terk et adamı ,dön ailemizin yanına diyin...

X