Ya yine aynı sorun...

Çok Sağol :) Hayırlısı demekten başka sözüm gücüm yok zaten

Bi arkadasimiz evdeki bulgurdanda olma demis hakli ama senin daha yasin kacki daha neleri cikar karsina. Ne bulgurlar :) herkesin anlina yazilmis biri var ben oyle bildim oylede inanirim. Korkman sacma bence rahat ol acelen yok gercekten

Bi arkadasimiz evdeki bulgurdanda olma demis hakli ama senin daha yasin kacki daha neleri cikar karsina. Ne bulgurlar :) herkesin anlina yazilmis biri var ben oyle bildim oylede inanirim. Korkman sacma bence rahat ol acelen yok gercekten
20 yaşındayım endişem sadece ileride gerçekten istedim gibi biri çıkar ama ben o şansı tepersem diye korkuyorum bazınıza Saçma gelecek ama içim daralıyor

Ben zaten ilk goruste aska inanmam.
Ilk goruste asik olunca olan durum: gorunusune vurulmak bana gore.
Bi insani gorunsu icin sevmemeli birisi.
Karakterinden kisiligindan dolayi asik olup sevmeli onu.

Guzel oldugu icin sevmemeli, sevdigi icin guzel olmali sevdigi..

Onun gozunde dunyalar guzeli olur zamanla zaten o kisi, karakteri bana uygunsa icim isindiysa baskasini gormem ben. Budur derim.

Karakterde ne zman anlasilir, zamanla. Konstukca muhabbet ettikce. Sen o sansi kaciriyosun. Ve evet, hep bundan kaybediceksin.

Karakter karakter evet hepsi doğru ama insan görünmede bir kıpırtı yaşamalı ya...

Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı.

Sen aşk evliliği mi yoksa mantık evliliği mi yapmak istiyorsun ?
Aşk ise bunları düşümezdin ama mantık ise:
Bunları düşündüğün ve pek de mantıklı bulmadığın sadece ilk olduğu için bir saplantı haline getirdin galiba .
Ben aşk evliliği tavsiye ederim mantıklar belli süreden sonra ortak noktada buluşur ama mantık evliliği düşünüyorsan bu kişiyle olmaz

Hersey basta iyi guzel olur konusmalar vs. Daha sonra karsidaki bi erkek oldugu icin bulusmayi dahada cok isticektir. Yasina gelince okuyor olmalisin hadi diyelim ilerde cikmaya basladiniz tartismalar olsa ki her iliskide oluyor mutlaka. Ne okuluna nede baska biseye konsatre olamazsin.

doğrusu çıktığında öncekilerden kötü olsa bile bu diyorsun zaten rahat ol o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…