- 22 Eylül 2014
- 252
- 87
- 29
-
- Konu Sahibi lovemetender_
Çok Sağol :) Hayırlısı demekten başka sözüm gücüm yok zatendizilerin, filmlerin yan etkisi diyelim :)
ilk görüsmede bi etkilenme olursa ne ala ama öyle olmayipta, tanidikca asik olanlarda cok
senin düsledigin gibi olsaydi, evlilige hazir hissettigimizde cikardi biri karsimiza ilk ve son olurdu, dügündü dernekti coluk cocuktu derken yaslanip giderdik
belki de kaybetmiceksin, belki yarin biriyle tanisacaksin kör kütük asik olacaksin
bilemeyiz, hayirlisini dilemek lazim bide karsimiza cikan düzgün insanlara sans vermek (ben degil tabiki, kocam topugumdan vururgenelleme yaptim)
Çok Sağol :) Hayırlısı demekten başka sözüm gücüm yok zaten
20 yaşındayım endişem sadece ileride gerçekten istedim gibi biri çıkar ama ben o şansı tepersem diye korkuyorum bazınıza Saçma gelecek ama içim daralıyorBi arkadasimiz evdeki bulgurdanda olma demis hakli ama senin daha yasin kacki daha neleri cikar karsina. Ne bulgurlar :) herkesin anlina yazilmis biri var ben oyle bildim oylede inanirim. Korkman sacma bence rahat ol acelen yok gercekten
Allah aşık Olmayı nasip etsin o zaman :) herkese tabi ki deVallahi aşık oldun mu öyle "daha iyileri çıkar mı acaba"lar sökmez insana bir bakmışsın evleniyorsun.
Onu gordukten sonra diger erkekler daha iyisi var mi olur mu gibi dusunceler aklimin ucundan gecmedi. Bu adamla evlenicem dedim yaniPeki eşini görünce doğru kişi OLDUĞUNU anladın mı?
Ne güzel netlik ne güzel aşık olmak. 12den vurmak bu olsa gerek:)Onu gordukten sonra diger erkekler daha iyisi var mi olur mu gibi dusunceler aklimin ucundan gecmedi. Bu adamla evlenicem dedim yani
Karakter karakter evet hepsi doğru ama insan görünmede bir kıpırtı yaşamalı ya...Ben zaten ilk goruste aska inanmam.
Ilk goruste asik olunca olan durum: gorunusune vurulmak bana gore.
Bi insani gorunsu icin sevmemeli birisi.
Karakterinden kisiligindan dolayi asik olup sevmeli onu.
Guzel oldugu icin sevmemeli, sevdigi icin guzel olmali sevdigi..
Onun gozunde dunyalar guzeli olur zamanla zaten o kisi, karakteri bana uygunsa icim isindiysa baskasini gormem ben. Budur derim.
Karakterde ne zman anlasilir, zamanla. Konstukca muhabbet ettikce. Sen o sansi kaciriyosun. Ve evet, hep bundan kaybediceksin.
Başka bir yerde bunun gibi yazdım ama hala net bir cevap bulamadım. Sorun şu biriyle konuşuyorum iyi hoş sohbet tip iyi gibi ama Aklımda hep daha iyisini bulurum bulur muyum karşıma daha Güzeli çıkar belki Hayalimdeki biri hala vardır bununla yola başlarsam diğer seçenekleri reddederim gibi geliyor. Ya ne yapmalıyım((
Bu Konuştuğum kişiyle Olmasını istemiyor ama ilk Konuştuğum kişi olduğu içinde Konuşmak istiyorum
Karakter karakter evet hepsi doğru ama insan görünmede bir kıpırtı yaşamalı ya...
Ikinci tercih yok:dEğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı.
Valla doyumsuzluk değil sadece kaybetme korkusu ilk olacak diye en iyisini istiyorum sadeceCanım bu kadar doyumsuz olma
Başka bir yerde bunun gibi yazdım ama hala net bir cevap bulamadım. Sorun şu biriyle konuşuyorum iyi hoş sohbet tip iyi gibi ama Aklımda hep daha iyisini bulurum bulur muyum karşıma daha Güzeli çıkar belki Hayalimdeki biri hala vardır bununla yola başlarsam diğer seçenekleri reddederim gibi geliyor. Ya ne yapmalıyım((
Bu Konuştuğum kişiyle Olmasını istemiyor ama ilk Konuştuğum kişi olduğu içinde Konuşmak istiyorum
Daha ikinci tercih yokken ya ikincisi olursa da o daha iyi olursa mı diyorsun bi de.. Allah ıslat etsin kardeş.Ikinci tercih yok:d