Ya yine aynı sorun...

bu bu kadar kafaya takılıp dert edilecek birşey değil ki..
akışına bırak,konuşmak istediğinle konuş,görüşmek istemediğinle baglantıyı kes.
çünkü nasıl "O" geldiğinde diğerleri silip süpürecek hayatından sen anlamadan.

Akışına bırakmak en iyisi galiba ne olacaksa yaşayarak öğrenmek. Sonum hayırlı olur inşallah

Kaç yaşındasın? Doğru kişiyi bekleyeceğim diye en güzel zamanlarimi yalnız geçirmek istemezdim. Ya hiç gelmezse ? Bu doğru kişi olayı çok riskli bence. Nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa. Olacağı varsa hayatında biri varken de olur zaten.

20 yaşındayım. Yazılmış ya da olaak kişinin her ne durumda olursa çıkacağına inanıyorum ama bu zaamana kadar hiç sevgilim olmadı şimdi ilki kararsız kaldığım birinde denemek korkutuyor.
Belki bunu reddedersem devamı olmayacak belki hiç kısmetim yok artık. Ama işte bunu da bilmediğim için içimde hep bir ümit oluyor ya varsa. O zamanda bu kişiye şans verirken istediğim kişiyi kaçıracakmış gibi oluyorum. Kafam bir milyon

hatırlarsanız yazınız
Buldum nette.
Muhabbet olsun diye paylaşayım :)

Günün fıkrası: En son kat

Kadınların gidip kendilerine koca seçebilecekleri bir erkek mağazası açılmıştır.Mağaza 5 katlıdır ve her kat çıkıldıkça, erkeklerin nitelikleri de yükselmektedir.Mağazada sadece bir kural geçerlidir: Herhangi bir katın kapısından içeri giren kadın, o kattan alış-veriş etmek zorundadır ve eğer bir üst kata çıkmak isterse, tekrar aşağı katlara inemez.Bir gün bir grup kız arkadaş, kendilerine erkek seçmek için mağazaya gider.Ve…1. Kat: Kapıda şunlar yazılıdır: “Bu kattaki erkeklerin çalışacak bir işleri var ve çocukları da severler.”Kızlar yazılanları okur ve şöyle derler:-“Eh, hiç yoktan iyidir ama bir de üst kata bakalım.2. Kat: Kapıda yazılanlar: “Buradaki erkeklerin iyi bir işleri var, çocukları severler ve son derece yakışıklıdırlar.”Kızlar:-“Hımmmm, hiç fena değil ama acaba bir üst katta ne var?3. Kat: Kapıda yazılanlar: “Buradaki erkeklerin çok iyi bir işleri var, çocukları severler, son derece yakışıklıdırlar ve ev işlerine de yardım ederler.”Kızlar:-“Aman Tanrım, çok etkileyici ama yukarıda başka katlarda var.”4. Kat: Şunlar yazmaktadır: “Buradaki erkeklerin işleri çok iyi, çocukları çok severler, gayet yakışıklı olup, ev işlerine yardım ederler ve ayrıca son derece romantiktirler.”Kızlar çığlık atmaya başlarlar:-“İnanılmaz, bir üst katta bizi neyin beklediğini bir düşünün!” Ve bir kat daha çıkılır.5. Kat: Şunlar yazmaktadır: “Bu kat boştur ve sadece, kadınları memnun etmenin mümkün olmadığını kanıtlamak için konmuştur. Çıkış soldadır; umarız inerken merdivenlerden yuvarlanırsınız!

Daha iyisi vardır elbet, olmaz olur mu? Ama onu beklemeye ömrün yeter mi bilmiyorum.

Aşıksan gözün daha iyisini görmez zaten. Sen arkadan geleceğin hesabını yapıyorsan aşık değilsindir.

5.kata gideceğim bu gidişle galiba içime su serptin

simirnu dedigin gibi cukkkkkkkkkkkkssssssssssssssss oturmuşşşşşşşş benim söyledigimle .konu açan arkadaş kursura bakmasın ama konusundaki mantık buyduu.....umarım istediğini bulursun (konu sahibi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…