Buldum nette.
Muhabbet olsun diye paylaşayım :)
Günün fıkrası: En son kat
Kadınların gidip kendilerine koca seçebilecekleri bir erkek mağazası açılmıştır.Mağaza 5 katlıdır ve her kat çıkıldıkça, erkeklerin nitelikleri de yükselmektedir.Mağazada sadece bir kural geçerlidir: Herhangi bir katın kapısından içeri giren kadın, o kattan alış-veriş etmek zorundadır ve eğer bir üst kata çıkmak isterse, tekrar aşağı katlara inemez.Bir gün bir grup kız arkadaş, kendilerine erkek seçmek için mağazaya gider.Ve…1. Kat: Kapıda şunlar yazılıdır: “Bu kattaki erkeklerin çalışacak bir işleri var ve çocukları da severler.”Kızlar yazılanları okur ve şöyle derler:-“Eh, hiç yoktan iyidir ama bir de üst kata bakalım.2. Kat: Kapıda yazılanlar: “Buradaki erkeklerin iyi bir işleri var, çocukları severler ve son derece yakışıklıdırlar.”Kızlar:-“Hımmmm, hiç fena değil ama acaba bir üst katta ne var?3. Kat: Kapıda yazılanlar: “Buradaki erkeklerin çok iyi bir işleri var, çocukları severler, son derece yakışıklıdırlar ve ev işlerine de yardım ederler.”Kızlar:-“Aman Tanrım, çok etkileyici ama yukarıda başka katlarda var.”4. Kat: Şunlar yazmaktadır: “Buradaki erkeklerin işleri çok iyi, çocukları çok severler, gayet yakışıklı olup, ev işlerine yardım ederler ve ayrıca son derece romantiktirler.”Kızlar çığlık atmaya başlarlar:-“İnanılmaz, bir üst katta bizi neyin beklediğini bir düşünün!” Ve bir kat daha çıkılır.5. Kat: Şunlar yazmaktadır: “Bu kat boştur ve sadece, kadınları memnun etmenin mümkün olmadığını kanıtlamak için konmuştur. Çıkış soldadır; umarız inerken merdivenlerden yuvarlanırsınız!