Ya safi

Kizlar bu konuyu acarken utanarak aciyorum ama benim sizden baska kimsem yok dua isteyecek
melegim cok kotu durumda kalbinde su kalmamis su verecekler
ve enfeksiyon nerde bulamiyorlar bile Morfin veriyorlar o bile fayda etmiyor napcami bilmiyorum kadin bugun daha kotu durumu diyor nolur yardim edin bana 🥲
70 bin safi okuyalim kuzuma dualariniza ihtiyacim var

MssPARE MssPARE
Lna16 Lna16
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@penyez83
Şimdi girdim ve bitmiş yetişemedim sağlık olsun kuzum rabbim yardımcınız olsun şafi ismiyle şifa versin çabucak toparlansın bebişin inşallah dualarımız bebişinle🤲🏻💜

Herkesten Rabbim razı olsunnn.Allahım magnişimin bebeğine Yıldız arkadaşımın bebeğine Ya Şafi ismiyle şifa versiin.Linoşumun annesine bütün hastalara derman versin🤲🏻🤲🏻🤲🏻💕💕

Güzel haberlerini almayı bizlere nasip etsiin.Ağzınıza yüreğinize sağlık duamız tamamlandı güzel hanımlar 🌺❤️
Çokça Aminnnnnnnnn Tinnoşum 🤲🏻🤲🏻
Rabbim tüm hastalara şifa versin, bütün sıkıntılarımız çözülsün Aminnnnnn 🤲🏻

Kizlar bu konuyu acarken utanarak aciyorum ama benim sizden baska kimsem yok dua isteyecek
melegim cok kotu durumda kalbinde su kalmamis su verecekler
ve enfeksiyon nerde bulamiyorlar bile Morfin veriyorlar o bile fayda etmiyor napcami bilmiyorum kadin bugun daha kotu durumu diyor nolur yardim edin bana 🥲
70 bin safi okuyalim kuzuma dualariniza ihtiyacim var

MssPARE MssPARE
Lna16 Lna16
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@penyez83
Kurban olurum ya, Rabbim acil şifalar versin çok üzüldüm magnim. Rabbim size bağışlasın kuzucuğunu. Hemen son sayfaya bakıp okuyorum duayı

X