- Konu Sahibi Magnifiaque
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımm cocomm iletirim.Allah razı olsunnnMssPARE Tiniminimavihanim Lna16 kızlar magni ile konuşursanız iletin sayısız okumaya başladım. Rabbim bebeğini ona bağışlasın
2 hafta kadar oluyor doğum yapalı ada annecim
Nasıl kaçırdım ben?Allah bağışlasın. Teşekkür ederim Tiniminimavihanim2 hafta kadar oluyor doğum yapalı ada annecim
Allah razı olsunnnaminn
Şimdi girdim ve bitmiş yetişemedim sağlık olsun kuzum rabbim yardımcınız olsun şafi ismiyle şifa versin çabucak toparlansın bebişin inşallah dualarımız bebişinleKizlar bu konuyu acarken utanarak aciyorum ama benim sizden baska kimsem yok dua isteyecek
melegim cok kotu durumda kalbinde su kalmamis su verecekler
ve enfeksiyon nerde bulamiyorlar bile Morfin veriyorlar o bile fayda etmiyor napcami bilmiyorum kadin bugun daha kotu durumu diyor nolur yardim edin bana
70 bin safi okuyalim kuzuma dualariniza ihtiyacim var
MssPARE
Lna16
Tiniminimavihanim
@penyez83
Amin inşallah, Allah razı olsun cocommmMssPARE Tiniminimavihanim Lna16 kızlar magni ile konuşursanız iletin sayısız okumaya başladım. Rabbim bebeğini ona bağışlasın
Çokça Aminnnnnnnnn TinnoşumHerkesten Rabbim razı olsunnn.Allahım magnişimin bebeğine Yıldız arkadaşımın bebeğine Ya Şafi ismiyle şifa versiin.Linoşumun annesine bütün hastalara derman versin
Güzel haberlerini almayı bizlere nasip etsiin.Ağzınıza yüreğinize sağlık duamız tamamlandı güzel hanımlar
Amiinnn amiinnn linoşummmmm güzel haberleriniizi alacağızÇokça Aminnnnnnnnn Tinnoşum
Rabbim tüm hastalara şifa versin, bütün sıkıntılarımız çözülsün Aminnnnnn
Rabbim kabul etsin tinnoşumMinnoşummm duamız tamamlandı çiçeğimm
Kurban olurum ya, Rabbim acil şifalar versin çok üzüldüm magnim. Rabbim size bağışlasın kuzucuğunu. Hemen son sayfaya bakıp okuyorum duayıKizlar bu konuyu acarken utanarak aciyorum ama benim sizden baska kimsem yok dua isteyecek
melegim cok kotu durumda kalbinde su kalmamis su verecekler
ve enfeksiyon nerde bulamiyorlar bile Morfin veriyorlar o bile fayda etmiyor napcami bilmiyorum kadin bugun daha kotu durumu diyor nolur yardim edin bana
70 bin safi okuyalim kuzuma dualariniza ihtiyacim var
MssPARE
Lna16
Tiniminimavihanim
@penyez83
Ay çok şükür bende okuyacaktım daha yeni gördüm bildirimiMinnoşummm duamız tamamlandı çiçeğimm
Allah şifa versin, şu an katılabilecek durumda değilim ama dua ederim@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
Selizay
@Anka
@Minik Meleklerim
@Amazing family
Tiniminimavihanim
Homer Simpson
@penyez83
@sweetgirlcandy
Black Light
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Hogwartss
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Arrietty_
@bilemegec
@Kukrim
@B bstnc
Bittii canım ama ya latif için topik açacağız yavrumun sol tarafında menenjit çıktı nolur dua edinBende ancak eve geldim bebelerimi yatırdım 500 çektim ama bitti mi ?
Joum ya latif çekecez inşAllah ya şafi bittiYaaaa magnimm çok üzgünümm rabbim acil şifalar versinn Magnifiaque
Lna16 MssPARE nekadar kaldı bittimi?